| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 4180  [Dalších 4040 >>]
Barbuschka 60578
8.4.2013 11:50:07
Ahoj
Nastíhám dočíst, ale potřebovala bych poradit.
Vojta kaká x-krát denně. A když nekaká, tak má v každé plínce malinko "uprdnuto". Už je chudák docela opruzený a to přebaluji opravdu pořád. Když nespí, tak i co 10 minut. A občas ještě než dojdeme od umyvadla, už je zase trochu špinavý a můžu ho jít mýt znovu.
Přestala jsem jíst jogurty, mlíko a hodně omezila cukr. Máte někdo ještě nějaký další tip, co s tím? Prát pro jistotu plíny na 90 stupňů? Žehlit? Já už fakt nevím. A co s tou opruzeninou? Mužu vším možným. Na noc dávám jednorázovku - přece jen to vsákne lépe a v noci nezvládám tolikrát přebalovat. Přes den zkouším nechat ho jen v plínce bez plenkových kalhotek. Zítra jdeme k doktorce, tak se zeptám i tam.
withep 93862
8.4.2013 8:53:31
Mariko, to je krásný příběh a krásný začátek pro Zuzanku ~s~. Děkuju ~x~
MarikaP+3 82381
7.4.2013 21:20:37
Tak jsem do deníků také přidala náš porodní příběh, kdyby Vás to zajímalo. Je to trochu obšírnější, popisuju tam i jak jsme se vlastně dopracovali k domácímu porodu, tak snad to nevadí.

Vverko - já bych normálně malou na některých fotkách tipovala klidně tak na tři měsíce, vůbec se mi tam nezdá jako novorozenec. Krásný kukadla.
Rasala 107719
7.4.2013 19:24:57
Tady dneska odpoledne svítilo sluníčko. Krásná procházka. Zjistila jsem, že není problém vypravit tři děti ven, problém je vypravit včas manžela. Pořád říkal, že už jde, ale přitom koukal do počítače, do šanonů... Nakonec jsem řekla, že jdu s nimi sama, ať si to v klidu udělá. Ale bublalo to ve mně dost. Šel nám naproti, až když jsme se vraceli. Musela jsem mu odpustit, protože se připravoval na jednání se stavební firmou, která nám zmršila baráček. Táhne se to už dva roky a my doufáme, že se už nějak dohodneme. V pátek má být schůzka i s právníky a odborníky na stavbu.
zaba + 3 64617
7.4.2013 18:48:04
Rasalo, ~6~ hlavně že Honzík našel. Jsou to hrozné situace. Já jsem takhle jednou prcka hledala v Takku.

Quastici, nemůžu čokoládu, protože se mi pak malá osype a mně vadí na žaludek.

Zítra jdeme do poradny, tak jsem zvědavá, kolik malá váží.
VVerka + Pepča 79697
7.4.2013 14:24:22
Teda Rasalo, to si odvážná, že si se vydala na nákup se 3 dětma.Já se neodhodlala ani se 2. Ještě, že to tak dopadlo, ale asi bych byla šťastná, že je v pořádku než nějaký trest.

Dneska u nás vykukuje sluníčko, tak snad už se jaro opravdu blíží a já se také vrhnu na zahrádku. Nakoupeno už mám všechno, za oknem mi vylezli melouny, rajčata a papriky, tak se už docela těším. Ale v té zimě se mi nechtělo.

Naše Šárka je spíš než tatínek celý bráška. když jsem ji viděla poprvé, hned jsem si řekla ,,to je druhý Pepíček" a ještě i teď ji občas řeknu pepíčku ~d~
MarikaP+3 82381
7.4.2013 11:12:14
Jj, nám se takhle ztratila Eliška a to jsme měli tehdy jen jí a byla jsem tam i s tatínkem. U kasy v DM jsme jenden platil, druhý uklízel nákup a spolehali na toho druhého, že hlídá. Bylo to hrozný, už jsem v hlavě měla myšlenky, že jí nikdy neuvidím, asi 5 minut nám trvalo, než jsme jí našli v protějším hračkárství. Já tam koukla hned, ale v té panice jsem tam jen vlítla a nehledala jí pořádně. Hrála si tam na kouzačce, vůbec jsme jí nechyběli, já se rozbrečela, když jsem jí viděla, tak jsem jí hrozně mačkala a byla štastná, že jí máme. MOhly jí být tehdy tak 2 roky.
withep 93862
7.4.2013 7:05:07
Rasalo, je to tak, v obchodech se děti nejsnáz ztrácejí a nejhůř hledají ~6~. Nestává se mi to často, ale vždy za těch několik desítek vteřin nebo i několik minut zestárnu o několik let. Naštěstí to dobře dopadlo ~;((
Rasala 107719
7.4.2013 1:52:20
Ahoj, tak tady ponocujeme s Kubíkem, jako každou noc. Dnes se nekroutí, neprdí, neřve. Jen nespí a stačí mu chovat. Když ho ale položím, rozčiluje se, takže v ložnici všechny budí.

Břicho mám taky vytahané, jako pytel. Takže v těhotenských kalhotách vypadám jako ve 4. měsíci, ale maskuju to dlouhým svetrem a stále zimní bundou.

Withep, navnadila jsi mě s tím sázením a setím. Já ještě do hlíny nekopla v domnění, že je ještě zmrzlá. Ale má se oteplovat. Letos jsem si objednala u Starkla sazenice jahod, prý to posílají v dubnu, tak už jsem začínala mít obavy, aby mi nepomřely v tom studeném počasí. Máme taky záhony mimo domov, takže nevím, jak často se tam dostanu. Je to kousek od Plzně, pozemek s rozestavěným domkem, neoplocené. Trochu se tam bojím vypustit kluky, hlavně Honzu.

Zrovna dnes jsem šla se všemi třemi na procházku, že cestou nakoupím v Bille. Manžel měl ještě nějakou práci, tak nás měl dohnat cestou.Jenže... Toník se naučil jezdit na kole, tak si vzal kolo a je na tom rychlejší než na odrážedle. Honzík se ho snažil dohonit na motorce a já za nimi s kočárem vlála. Za chvíli jsme byli u obchodu, tatínek nikde, tak jsem vydala naučení a vyrazila s nimi sama. Naučení mi bylo na nic, každý mi nosil do košíku "svůj" nákup a já to zase vracela do regálu. Vrchol ovšem byl, když jsem měla platit, Honzík odešel. Ještě jsem ho jedním okem registrovala, že se zastavil u vodotrysku uprostřed nákupního střediska. Než jsem si to uklidila do kočárku, byl v čudu. Hledali jsme ho všude, Toník vyjel dokonce po schodech nahoru do patra a já začínala přemýšlet, jak se hledá ztracené dítě v nákupním středisku. Naštěstí ze zverimexu vyběhla prodavačka a ptala se mě, jestli nehledám malého chlapečka, že je u nich u myší. Byl tam a říkal "maminka, maminka". Když jsem se objevila, rozzářil se a ukazoval mi zvířátka. Já nevěděla, jestli ho mám potrestat nebo být šťastná, že se našel. Vyšli jsme ven a tam jsme potkali tatínka. Konec dobrý, všechno dobré, ale se všemi třemi jedině na hřiště, do parku, do lesa, ale ne na nákup.

hmmm, tak už asi usnul, tak jdu spát taky. Hodinu mu to trvalo.
siikorka+3 128051
6.4.2013 21:27:57
vverko super fotky, rekla bych, ze Sarka zatim vypada na tatku~;)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 4180  [Dalších 4040 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.