| Hannah+Onďa+Vašík | 120035 | 
|   | 17.1.2013 19:19:53 Tak jsem si šla dnes pro výsledky z včerejšího testu na cukrovku.Jak je mým zvykem, vše načasovaný aby to vyšlotakakorát, nikde žádný prodlevy...slíbila jsem Ondráškovi že půjde po o...a dorazilapro něj o hodinu dýl, protože jsem zůstala v poradně pro rizikové z důvodu zjištěnýho diabetu  Tak tu pročítám jídelníčky a přemejšlím co budu jíst...už mě ty omezení včetně vycházek taaaaaaak nebaví | 
| Aleane | 112310 | 
|   | 13.1.2013 0:56:36 Dlouho jsem tu nebyla...a ani se mi nechce dočítat...tak doufám, že je vše ok a že se máte fajn! Musím se pochlubit... Začala jsem asi před týdnem soutěžit na těhlech stránkách http://www.soutezplus.cz/s/A9m0INi5/ a už mi přišla první výhra :-D no jsem z toho uplně nadšená...sice jsou to jen formičky na pečení cukroví...ale kde je zadarmo najdete?? :kytka: | 
| Kafenka | 36865 | 
|   | 11.1.2013 10:55:56 Ahojte holky, no tak ja nachystano nemam nic a doufam, ze nase madam si v brichu vydrzi pekne do terminu   Porad nemam ani vybrany kocar, vzdycky se mi neco zalibi v obchode, pak si prectu recenze na netu a jsem zase na zacatku :-( Vcera jsem byla na OGTT, pro vysledky si jdu v pondeli, tak jsem teda zvedava. Ty bolesti vam fakt nezavidim, ja teda pod zebry zatim necitim nic, mala je spis srolovana uplne dole a kope jen tam.. | 
| tutulienka | 131935 | 
| 10.1.2013 15:20:15 Ahojte... tak dnes som bola u doktorky. Najprv sme boli u hebamme, ta ma aj pozrela a povedala, ze mam krcok trosku otvoreny, ze mam odpocivat...ked som mala tie bolesti asi som sa otvorila:(... A to som vcera zacala chodit na tehotensku gymnastiku. Doktorka, ale povedala, ze v tom mozem pokracovat, len o tom musi vediet cvicitelka a pripadne niektore cviky vynecham. Tak dufam, ze to bude ok. Musim brat 7 tabliet magnesia denne :O... | 
|   | 10.1.2013 12:38:46 Popravdě...už aby to bylo.Nepamatuju u Ondráška takový bolesti od kopanců, probdělý noci kvůli pozici mladýho pána že mamina se nemůže pohnout...vrátí se vždycky tam kde to bolí a nehne se, paličák:) Sem permanentně utahaná, zase je fakt že když mám Ondráška doma(do školky ho dávám sporadicky, mám ho radějiu sebe.To už musím být hodně utahaná abych ho tam na pár dní dala) sem nějak plnější života kvůli němu.Mám pocit že si ho musím užít do zásoby.Z toho mám největší strach - že bude trochu upozaděnej | 
| Tereza | 
| • | 9.1.2013 20:05:08 Ahoj, tak už se nám to pěkně krátí   Za chvilku tady budou s námi naši nejmenší miláčkové. Nám už chybí jen pár detailů a můžeme jít rodit. Jak jste na tom Vy? Tereza | 
|   | 6.1.2013 18:48:24 Tutu, jak jsi dopadla? Naše sviště je zas přeborník v kopu kamkoliv...teď asi pátý den je tak divně uloženej že ho cejtím pořád pod žebrama a je to dost nepříjemný...sedět se nedá, pořád hledám polohu...a navíc jsem si včera dala jedno kafe navíc-normálně piju jedno slabý rozpustný, bez toho nefachčím...ale to druhý se mi dost vymstilo.Celou noc se mlel jak bláznivej, nadopovala jsem ho a nemohla spát  | 
| Růžovka horská | 28371 | 
|   | 4.1.2013 16:09:26 Tutulienka, až takové bolesti nemám.  KOntrakce mám pravidelně denně i bolestivé, ale ne až tolik jak popisuješ. Určitě to řekni svému doktorovi! Příště bych na Tvém místě nečekala jestli pracuje nějaký z doktorů a zajela do nemocnice, na každé gynekologii je i ambulance kam ti zavolají sloužícího doktora a pokud nemají ambulanci určitě se na tebe podívají na porodnici, alespoň takto to funguje u nás. Určitě bych to nenechávala příště na "třeba to přejde, když nikdo nepracuje". | 
| tutulienka | 131935 | 
| 4.1.2013 13:43:25 Ahojte holky, chcem sa vam zverit... uz asi tri tyzdne ma trapia bolesti krizov a bruska ako pri menstruacii. Najprv ma to bolelo len v noci, doktorka mi povedala ze si mam dat 3x denne magnezium. Avsak bolesti neustupili, na Vianoce sme boli u nasich a bolesti boli take silne, ze som chcela ist k doktorovi. Ani jeden vsak medzi sviatkami nerobil:(... Nakoniec som si povedala, ze si lahnem, a ked to prejde, tak s tym pockam az k svojej doktorke. Mam tam ist na buduci tyzden, bolesti uz skoro nemam iba niekedy sa ozvu krize. Mate niektora podobne skusenosti? | 
| Tereza | 
| • | 22.12.2012 11:51:14 O tom zkracenem jmenu prave premyslim take   Ale zatim jsme na lepsi krestni jmeno neprisli i vzhledem k tomu faktu ze prijmeni je Rodriguez a take aby to mohla vyslovit i bez vetsich obtizi rodina pritele ( jeho otec je Kubanec ) tak az tam maly pojede tak at si nezlame jazyk pri voleni na vnoučka   | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.