| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 377  [Dalších 207 >>]
RenčaT 22693
4.12.2012 18:34:55
to my máme pracovní název Stáňa~:-D po dědovi ...to může být kluk i holka a jména jsme už asi taky dali dohromady po neustálém pošťuchování jsme se nejspíš dohodli ~b~...no ale nikdo netvrdí, že nás nemůže napadnout ještě nějaká inovace ~:-D
RenčaT 22693
4.12.2012 18:21:36
Leni, jak mi bylo první tři měsíce blbě, tak už nechci o zázvoru do konce života slyšet....:-©~:-D...nějak mi přestal chutnat..jinak zkusím všechno, co píšeš.~:-D
Děkuji
mamucha 133381
4.12.2012 18:03:07
I já si počkám na ultrazvuk - na poradnu jdu 20. prosince tak snad tam, taky mě to vždy uklidní. Pohyby taky zatím necítím, ale u prvního to bylo až v 19.týdnu tak je ještě čas. Syn je taky nějaký prochladlý ale já se zatím držím. Tak snad se nám to všem vyhne. Nějak nemůžu malému vymyslet jméno - ani holčičí ani pro kluka - krize. Manžel mi to vysvětlil tak, že zatímco ostatní holky v rodině rodily ve 20, já počkala až po 30 a z toho plyne - že všechna normální jména jsou vybraná (máme velkou rodinu) ~e~~e~
Tak snad konečně něco vymyslím ať pořád neříkáme jen miminko. Mějte se krásně.
Leena+Michalka listopad 09 101264
4.12.2012 17:54:43
Renco, ono si stejne vykoukne, kdy bude chtit, tak termin porodu neni dulezity .-), me akorat kdyz jsem prenasela ty ruzne terminy desily :-). A v krku? Pit, pit, pit. Pastilky se muzou, ale zbytecne predrazeny, i doktorka mi rikala, ze hlavne at nevysycha krk, takze klidne i nejaky cucavy bonbony. Za me alternativce doporucuju cesnek, oloupat a cumlat, zalezi jak dlouho na to budes mit nervy :-). Po case vyplyvnout a vzit si novej, udajne to pomaha, ja to zkousela jen jednou a podle me ok. A taky delsi dobu olej v puse, ja davam olivac, pak vyplyvnout, jdou s nim i ty breberky. A kloktat bylinkama, hodne se jich v tehu nesmi, treba prave salvej co je dobra na bolesti v krku,a le na kloktani muzes prakticky cokoliv. A pit zazvor, i kdyz me teda i pres jeho super uzasne zdravotni ucinky proste nechutna :-). Tak at uz zkusis cokoliv, tak at je brzo lip .-).
RenčaT 22693
4.12.2012 17:15:06
Ahoj holky,
tak já stále NEMÁM vyplněn od dr. termín porodu ~:-D tudíž jen tak nějak co si myslím podle internetu, že je správně. Dnes jsem byla na krvi a v poradně. Bylo mi řečeno, že na genetiku pojedu až v lednu...tak já tedy nevím, kdy se tam má jezdit, ale co jsem tady u vás četla...tak tomu nějak nerozumím ~:-D řešit to nebudu, spíš jsem zvědavá, na další vyšetření a utz jdu 4.1....takže 6 týdnů bez ultrazvuku...doufám, že bude vše ok...:-), ale je mi dobře až na to, že mě dnes začíná pálit v krku...co si na to můžu vzít?

Pohlaďte bříška, ať je prckům dobře :-)

Leena+Michalka listopad 09 101264
4.12.2012 16:17:59
Budem tady spravci vsichni :-). Ja myslim, ze tady chodi vsichni tak jednou za cas a je nas tady malo, ze nema cenu nic moc tvorit, me teda osobne se do toho spis nechce, se priznam bez muceni :-). Ale treba termin porodu ostatnich by me zajimal a urcite pak info kdy se miminko narodilo,.. no zvedava sem :-). Jinak ja na kontrolu chodim jednou za mesic, ted jsem zrovna byla, jen rychly ultrazvuk, pro jistotu kvuli prodelane strevni viroze, tak srdicko krasne bouchalo, tak mam hned hezci den :-). Navic jsem mela strach, jsem 18. tyden a prijde me, ze u prvniho tehu uz jsem citila pohyby docela rozumne, asi vetsi lenoch, proste od zacatku to typuju na kluka :-). Tak hezky advent vam i vasim rodinam a vasim briskum :-)
ILMA 35448
3.12.2012 13:06:12
Ahojte vespolek ~:-D
jsem tu nějakou dobu nebyla, ale nakukovala jsem, co nového :-) Konečně začíná být i mě kus lépe, už ne :-© každý den, jen tu a tam, tak budu chodit pravidelně, taky už neusínám večer tak brzo a přes den už taky nejsem taková mátoha, hurá! No však jsem začala 16.tt ~;(( bylo - je načase... příští týden jdu po měsíci na kontrolu, tak se nemůžu dočkat, až uslyším, že je vše v pořádku... Minule zastupovala mojeho dr. jiná lékařka a ta mě pozvala až právě po měsíci, tak mi to přišlo jako strašně dlouhá doba... jinak chodím max.po třech týdnech, díky tomu jak to s mojim tělem "cloumá"...
A co se týče váhy a bříška :-) tak jsem ještě pořád mínus 2kg oproti stavu před těhu, ale pupík tedy roste dobře, tak nevím z čeho ~;) Se jen děsím, abych pak po vánocích neměla plus 4kg do další kontroly a nedostala vynadáno ~;) proti sladkému žaludek neprotestuje a kdybych denně nesnědla margotku, banánky, ledové kaštany apod. tak asi nepřežiju ~:-D plus bude navrch vánoční cukroví...
Péct začnu asi příští víkend, teď se mi to zdálo ještě brzo, počítám max. se šesti druhy a finito, nic se nemá přehánět ~;) Jo a okna... ty asi budou muset počkat do jara, nějak se mi do nich nechce... a pak asi pozvu pána, co chodí k sousedce (profesionálně uklízí vše) a co už mi za prvního těhu čistil okna a bude ~:-D bez námahy hotovo!
Jinak já byla teď týden v domečku sama, kluci byli u babičky, kam bych vzhledem ke svému stavu nedojela, tak jsem si odpočnula, lehce poklidila (hlavně vyklidila skříňky v kuchyni), pokoupila většinu dárečků na Vánoce, tak mám radost. Teď už jen po večerech zabalit.
No jdu zase něco dělat, ať mám pro dnešek padla, za hoďku a něco vyrážím do školky pro toho našeho šestileťáka :-)
Peťa+Dan+// 114828
30.11.2012 12:47:43
No holky,tak to by chtělo mít nějakýho správce nejlíp dva ať se můžou střídat,kdo se hlásí ? :-) Jen by to chtělo někoho,kdo to bud s pc umí dobře bo má někoho kdo dokáže poradit,jak se tu co dělá. Já tu chodím jen na tuhle diskusi,takže toho moc nevím.

Renčo neboj on ti břich naroste,zatím bud ráda,že se s tím baťohem tahat nemusíš. Mě první těhu taky nechtěli věřit,že jsem těhu, dokonce jsem se v pátém měsíci vdávala a nikdo to na fotkách nepoznal,ale ted ~e~ jsem jak sud.

Gabi no tak pokud ti dr nic na váhu neřekne,tak se nestresuj,já jsem tedy taky nic nepřibrala,ikdyž mě tedy zůstali kylečka po Danovi,takže mě to vůbec neva.A jako obdivuju tě,že se pouštíš do oken,já se na na letos vyprdla a vánoční cukroví tedy nedělám vůbec,dá mi mati,stejně tak jako loni a to jsme stejně i tu trochu vyhazovali neb to nikdo nechtěl. Maso je holt maso ~w~~t~
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 64138
29.11.2012 11:53:02
Tak já taky nevím, kdo to tady vede~:-D Asi nikdo~:-D
Eli, fajn, že je manža doma a přidávám se k tobě. Naprosto nestíhám. Okna už mám teda všechna, ale úklid, to je kapitola sama pro sebe. Předevčírem jsem si udělala těsto na linecké a ještě nebyl čas. Ale snad dneska. Natálka jde na narozeninovou oslavu, Gabču zabaví manža a my s pupkem budeme uklízet nebo péct.
Holky já jsem teda na začátku 17tt a pupek mám fakt velký. Na váze pořád nic, už jsem i zase shodila to kilo, co tam bylo navíc. Ale jako já mám nadváhu a to píšou, že stačí přibrat od 0 do nějakých 9 kg, tak snad to nebude problém, že nepřibírám. Jako mi to neva, ale aby mimušo mělo všechno, co potřebuje.
RenčaT 22693
29.11.2012 10:58:00
Já teda taky nevím, kdo to tady vede~:-D...ale já nemám pupík zatím v celku žádný ....všichni se mi doma smějí, kam jsem prcka schovala~l~...takže ani nesháním těhu kalhoty...zatím.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 377  [Dalších 207 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.