| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
29.11.2012 9:19:34
Ahoj holky zdravím vás
![]() Manža je už doma,vše v pořádku,jen teda nějako nestíhám,pač dvě děti + jedno v břichu to je zápřah, jistě chápete ![]() Já jsem teda 13tt,ale břicho mám pěkné,ještěže jsem už pořídila těhu kalohoty Já teda nevím,která z vás vede tuhle diskusi,ale nebylo by dobrý si už zařídit nějaký album na rostoucí bříška ??? ![]() Mějte se hezky děvčátka |
| Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
|
|
28.11.2012 21:36:25
Tak nejak nestiham sledovat diskuzi, ale chci vas jen vsechny pozdravit
. Konecne jsem po strevni viroze nabrala kila zpatky, tak mam zase pivasek, ale jsem za nej moc rada . Tak at se vam vsem dari .-) |
| Klárka Ouško | 72598 |
|
|
28.11.2012 11:00:12
Gábi, o chlapečkovi mi řekli už při I. screeningu, v prosinci jdu na II., tak uvidíme, jestli se něco nezměnilo, ale předpokládám, že ne, protože kdyby to nebylo jasný od začátku, tak by mi to asi doktorka neříkala ...
Doma žádnou ratolest zatím nemám, ale tentokrát to vážně vypadá nadějně, a tak věřím, že prcíčka zdárně donosím až dokonce Jinak ale dětí mám okolo sebe fůru - už jsem "babička" od dcery mé drahé polovičky, mám 3 měsíčního synovce, ale taky mám ještě o 23 let mladší sestřičku, takže zacvičená jsem požehnaně :-DHolky, mmějte se hezky a těším se na další nové zprávy! ![]() |
| gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
|
|
27.11.2012 12:10:15
AHoj holky.
Tak vás zase zdravím. Dneska po další kontrole. Všechno v pořádku, navážili mi o dvě kila méně než minule No, mám nahoře necelé kilčo, tak jsem ráda, ale jak říká mamča, břicho jako před porodem Chobotničce jsme zkontrolovali jenom srdíčko, že velký utz až příště. Akorát si mic nevěděl doktor rady, cos tím mojim antifosfolipidovým syndromem, tak říkal, že to do příště zjistí, jestli ěm nebude muset předat do rizikové poradny, tak doufám, že nee, protože u svého doktora jsem hotová za chvilku a na rizikovce se hrozně čeká. No, uvidíme. Brali mi krev na genetiku, ale po dobrém prvotrimestrálním věřím, že i toto bude ok.Další kontrolu mám ještě před Vánoci 18.12. Tak se těším, že si chobotničku prohlídnu více. Klári, gratuluji k pohybům ![]() Já mám zatím "jen" bublinky, ale věřím, že za takový týden a něco už to budou taky pořádné šťouchanečky. A ty máš potvrzeného klučíka? A máš už nějaké dítko doma? Asi jsi to tady psala, ale mi se to nechce hledat![]() Holky, opatrujte se i bříška a užívejte vánoční přípravy. |
| RenčaT | 22693 |
|
|
26.11.2012 8:40:34
Ahoj holky,
tak čtu samé dobré zprávy po víkendu ![]() . Já jsem byla v pátek na utz....což bylo prima, příští úterý jdu do poradny a na krev. Jinak se mi všichni smějí, jestli nosím dítě v baťůžku na zádech protože ráno nemám břicho žádné...úplná ploštice a večer jen jako když se víc najím, tak nevím...kdybych ho v pátek neviděla, ani nevím, že tam je. Ale mám kilo nahoře...to bych zase kecala, kdybych tvrdila, že ne. Včera mi volala kamarádka, že má pozitivní tt tak jsem se usmívala celý den a ve čtvrtek se další známé narodila holčička...takže máme tady teď veselo.Pohlaďte pupíčky a hlavně se udržujte v klidu a pohodě, na prckovi je to znát ![]() |
| Klárka Ouško | 72598 |
|
|
24.11.2012 13:42:32
Ahoj holky, díky za podporu - ono to nějak dopadne ;-)
Jinak se musím pochlubit pohybama. Náznak nebo podezření jsem měla už před týdnem, a jak se ukazuje, bylo to ONO Adámek se teď mrská už pravidelně každý den ![]() Hodně štěstí všem! |
| gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
|
|
24.11.2012 13:08:06
Eli super!!!! Má radost za tebe. Takže už žádné stresy a přeju ať máš manžela brzy doma!
Klári, taky nevím, co by to mohlo znamenat. Hele, já když mám pochybnosti, tak píšu do poradny na pordnice.cz MUDr. Kouckému. Vždycky poradil a co vím, je to velmi zkušený a erudovaný porodník. Mě čeká v úterý poradna a krev na tripple testy. Už se nemůžu dočkat těch klasických pohybů, protože klasicky před kontrolou mě napadají černé myšlenky, ale jsem v pohodě. Břicho už mám teda mega , už se mě lidi ptají, jestli tam nejsou dvě Ale váha dobrý, zatím na hoře 1 kg. Prostě třetí těhu a relativně brzy za sebou (vlastně jsem si uvědomila, že jsem v rozmezí 6 let po páté těhotná ) tak, co bych chtěla, že?Holky opatrujte se a pohlaďte bříška. |
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
23.11.2012 14:11:46
Klárko tak já teda nemám ponětí,minulé těhu jsem to neměla a ted jsem o dost pozadu než vy.
Jinak mě testy dopadli dobře a manža se už probral z narkozy,takže dobrý mám radost. No a miminko se mi zdá pěkně líné vůbec se nechtělo hýbat a když do něj dr šťouchal,tak se naštvalo a otočilo se zády,bylo to vtipný ![]() Hezký víkend všem ![]() |
| Klárka Ouško | 72598 |
|
|
21.11.2012 17:25:41
Ahoj holky,
tak jsme zase o něco starší (už mi tento týden vyrostlo viditelně bříško)a nastal čas dalších testů. Včera jsem byla na krvi k II. trimestrálnímu screeningu. Snad to dopadne dobře - když dopadl dobře ten I. screening Znova mi dělali v laborce rozbor moči, protože v poradně mám na diagnostických proužcích stále ketony ++. Dnes jsem volala doktorce, a proužky to ukazovaly dobře ... Údajně to obvykle ukazuje na těhu cukrovku, ale odebrali mi krev na diabetes a je to v pořádku, takže prý zbývá hladovění! Já ale jím celkem normálně! Máte s tím některá zkušenosti??? Jsem z toho jelen. |
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
21.11.2012 13:35:04
No já tam právě nakupuju pro Dana oblečení a dojmy mám stejné,Jen mám strach kupovat něco sobě, ač se změřím,tak mám pocit,že na mě oblečení nemají jsem totiž postava malé hruštičky =D A abych si něco sama upravila včetně založení kalhot,tak to ne,pač jsem v této činnosti naprosto neschopná =( asi to budu muset zkusit. Líbí se mi tam lacláče =)
Holky já jsem totálě nervní,zítra mám den D. Zabalila jsem manžu do nemocnice a nás k našim,pač máme doma kotel a já bych s prckem nezvládla zatopit.Tak snad to vše bude v poho. A jak se vede vám a bříškům?? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.