| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
24.10.2012 9:40:43
Zdravím holky, no já vypadám na šestý měsíc i netěhotná
už od jara se mě každý ptá zda jsem těhu,njn holt ty kylča po porodu nějak nechěj dolů,třeba to vyjde ted ![]() Jinak jsem nemohla dneška ani dospat,jsem nervní. Jen doufám,že je fazolka v pořádku,konečně se dovím,co a jak. Vás už čeká další UZ,to já budu mít až tak koncem listopadu. Večer písnu hezký den všem ![]() |
| Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
|
|
23.10.2012 23:12:44
Zada snad prejdou, a vahou to nebude, mam 50kg i s posteli a zrovna dnes jsem se nemohla narovnat, asi spatny den jenom .-). Jinak u prvniho ditete sem vypadala tak do 6. mesice netehotne, ted mam pivas jak tenkrat nejmin v 5., no jo, mela jsem asi cvicit nebo tak neco
![]() |
| gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
|
|
23.10.2012 20:07:20
To se máš. Že to na tobě nejde vidět, já vypadám jako v šestém měsíci. Je teda fakt, že takhle budu vypadat až do toho šestého, ale je to blbé. Mám to tak v každém těhu, ale tak, každá jsme jiná, no.
No, a taky závidím zítřejší utz, já si musím ještě skoro 14 dní počkat. Tak si to zítra užij a pak dej vědět. Holky, mě dneska hrozně bolí záda. Jako na to, že mám před sebou ještě půl roku těhulkování, tak ěm to docela děsí. Je teda fakt, že Gabča chce ještě nosit, a taky nejsem nejštíhlejší, tak to bude jedno s druhým, ale moc příjemné to teda není. Doufám, že už to nebude nafurt. |
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
23.10.2012 18:55:21
Teda holky na mě nikdo těhu na břichu nepozná, max si řeknou,že se mi zvětšila pneumatika
![]() Ale ty návali to je jiná,to neschovám a už to nemůžu vydávat za chřipku . Njn neva.Já jdu zítra konečně na UZ,strašně se těším a zároveň děsím Jinak já tedy pohlaví dle výběru jídla nepoznám,miminu je šumák,co jí. Včera jsem si děsně pošmálka na zeleninové polívce a dneska šla ven ![]() |
|
|
23.10.2012 14:06:36
Ja u nas mam zase podezreni na kluka, holcicka by tohle nedelala
. Ja se docela zajimam o zdravou vyzivu, ale ted teda vzdycky radsi rychle zapomenu co jsem jedla . Ale ja se fakt snazim . |
| RenčaT | 22693 |
|
|
23.10.2012 11:05:17
No hamburger, hranolky, šunka, chleba...to jo, to by nám šlo...ale zelenina, ovoce a maso v jakékoliv jiné úpravě než šunka....to teda vůbec nechce....asi bude vybíravý po tatínkovi...jinak to nevidím...
|
|
|
23.10.2012 10:29:27
Renci, tak to vypadam asi podobne
. Jinak to mam stejne, nic zdraveho prcek nechce. Vse nezdrave si v brisku necha a ovoce a zelenina fuj . Tak at se barveni podari podle predstav .-). .. Ja na ultrazvuk jdu az skoro za 14 dni,tak se taky nemuzu dockat. |
| RenčaT | 22693 |
|
|
23.10.2012 10:18:47
díky všem za radu, risknu to
mě teda zatím narostl pupík...takže se mi doma smějí, že vypadám jak velbloud...samá ruka samá noha a hrbík jinak taky pořád v lepším případě jen dvakrát denně. Vůbec nemůžu žádné ovoce...to neudržím ani náhodou ![]() Tak pište ať se tady něco děje....a samé poztivní novinky...já už jsem zvědavá na příští čtvrtek...bude další utz...tak snad bude vše dobré. |
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
23.10.2012 9:32:25
Ahojda,za mě barvení vlasů v pohodě. Dělala jsem to při prvním těhu a dělám to i ted
Jen teda bacha,mě se těhu změnili vlasy a barva mi chytá od té doby jinak,ale to si vychytáš ![]() Gabi jj ty prsa to je fakt děs,ikdyž manža je spokojený,prej zase budou větší . Já se furt peru s ,no jestli to budu mít jak minule až do 4-5měsíce,tak teda potěš No já dneska byla s prckem na očkování (příušnice),tak jsem zvědavá co bude.Hezký den všem ![]() |
|
|
23.10.2012 8:54:05
Ja uz se teda sama nebarvim dlouha leta a kdyz se svagrova barvila co mesic v tehotenstvi, tak me to prislo takove zvlastni, ale na druhou stranu nejdulezitejsi je psychicka pohoda, takze kdyz ses zvykla se barvit, tak parkrat za tehotenstvi to podle me nevadi. Tak at barvicka chytne jak ma .-).
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.