| gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
|
|
26.10.2012 20:22:06
Ahoj holky. Jdu si tady vypsat depku. Nějak na mě doléhá ta strašně dlouhá doba mezi utz. Mám po ko už tři týdny a ještě 9 dnů mě čeká do dalšího utz a nějak se necítím ve své kůži. Mám pořád pocit, že je něco špatně. Bolelo mě břicho a záda a nemohla jsem moc jíst, samože na netu jsem našla, že jsou to příznaky zamlklého těhu. Dneska už je to teda zase dobrý a naopak vymýšlím, co bych sežrala, ale zase mi přestal těhu výtok. Tak jsem z toho taková špatná. Pořád se snažím si namluvit, že plaším, ale po těch dvou neúspěších, co jsem už zažila, mám prostě strach. Nechci jít plašit do nemocnice, říkám si, že to prostě vydržím, navíc je teď manža na služebce a mi by neměl kdo pohlídat holky. Tak se to snažím nějak vydržet, ale do toho 5. je ještě tak daleko, ach jo. Teď si vyčítám, že jsem poslechla doktora a po té dobré kontrole v 9tt jsem přestala brát utrogestan a říkám si, jestli to nebyla chyba, i když doktor říkal, že se to dává jenom když se krvácí a já jsem do teď úplně bez těchto problémů, ale ten červíček.
Holky, promiňte, ale potřebovala jsem to někde vyventilovat. Tak děkuji. |
| Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
|
|
26.10.2012 16:39:19
).Jee, to si mi udelala radost . Ono tam toho mozna bylo vic, ale kvuli tomu NT jsem to resila, ze kdyz uz jsem se po dlouhem uvazovani rozhodla za to platit, tak at nejak nezkreslim jednim rohlikem vysledky ). |
| Klárka Ouško | 72598 |
|
|
26.10.2012 15:16:51
Jestli to bylo k NT, tak to byl odběr na PAPP-A a FßhCG ... To Ti můžou odebrat třeba i po dvojitý porci knedla-vepřa-zela!
![]() |
|
|
26.10.2012 12:34:12
Presne nevim Klarko, ono toho bylo hodne, bylo to k tomu NT, v 12. tydnu, ale ted uz to stejne nevyresim. Stejne sem nemela na vyber, musim dojizdet a rano bych tu cestu bez jidla nezvladla. Tak snad jen kdyz bude nejaky problem, tak ten jeden rohlik s kouskem jablka priznam, ale snad to nicemu tolik nevadi.
|
| Klárka Ouško | 72598 |
|
|
26.10.2012 9:19:00
To záleží, jaké Ti dělali testy ... pokud to byly např. hormony, tak na se můžou odběry dělat i po jídle ;-)
|
|
|
26.10.2012 9:03:18
Tak jsem byla u upiru, chci se zeptat, mohla sem predtim jist? ja vim, ze je pozde to resit, ale me nejak nenapadlo se nenajist
. Ja jak nejim 5 minut po probuzeni, tak bych to ted stejne nezvladla :_(. |
|
|
24.10.2012 22:25:03
A ja si myslela, jak trpim s zaludkem. Tak hlavne at uz je jen dobre. A gratuluju ke kontrolam .-).
|
| Peťa+Dan+// | 114828 |
|
|
24.10.2012 18:43:55
jejda holka to jsi si teda užila,tak hlavně,že už je ti líp a mimi je v pořádku.
Klárko moc gratuluju i k verdiktu o chlapečkovi.Já taky dopadla dobře, našemu čolkovi hezky tluče srdíčko a odpovídá 8+3 Za měsíc me čeká další UZ a s ním i screening,takže nezbívá nic než zase čekat. |
| Klárka Ouško | 72598 |
|
|
24.10.2012 18:26:26
Ahoj holky, tak mám za sebou i UZ a musím se pochlubit, že se závěrem - negativní
![]() Jinak k tématu - čínský kalendář pro výpočet pohlaví - nám to vyšlo a už víme i podle UZ, že budeme mít chlapečka. Asi na tom něco bude - alespoň z 50 % ![]() |
| ILMA | 35448 |
|
|
24.10.2012 10:53:15
Vás jdu všechny pozdravit. Zatím jak jsem zběžně koukla se všechny v rámci možností drříte, žádné špatné zprávy, tak to je fajn!!!
![]() Já byla od předminulého týdne v nemocnici a je to akorát týden co jsem doma a stavím se na nohy... Opět jako v prvním těhu jsem byla na pokraji kolapsu a nemohla přijímat jídlo ani pití, no tentokrát jsem se uvolila jet do nemocnice už po třed dnech, páč jsem věděla, že sama už to nezvládnu ![]() Takže jsem byla pár dní na kapačkách, aby mě zavodnili, glukoza aby mi dodala nějakou energii a samo v tom píchnutý Torecan proti ![]() Pak mi pomalilinku převáděli přes dietu a injekce proti nevolnosti, abych v sobě vůbec něco udržela, hlavně pití, protože to byla a vlastně pořád je moje největší tragédie a pak už jsem chtěla domů ![]() Tak teď mám čípky, ale beru je jen ve stavu nouze, když fakt nemůžu za den vypít ani litr, páč dr. v nemocnici mi řekl, že půl litru denně vydýchám a půl minimálně vypotím, takže pod litr a půl nesmím jít. Tak se snažím alespoň o litr denně a kapku navrch ![]() Mimčo ale bylo v pohodě, jen tělo rozházené... zítra jdu ke svému dr. na kontrolu, dostanu konečně už i průkazku a budu doufat, že za ten týden co jsem doma je pořád vše ![]() I když samo denně, bez toho by ani nemohl začít den už aby tohle bylo za mnou...Tak se holčiny i mimča držte, já zase po kontrole napíšu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.