| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 656  [Dalších 366 >>]
Kavika 84607
13.12.2012 19:09:12
Ja zacinam 14 tyden. Ale uz i prveho teho som malu citila uz v 16 tyzdni... uz zaciatkom tyzdna som citila motylka ale som si hovorila ze to spis budu vetry:))). Ale teraz ten kop bol citelny. Jasne ze vsetko zavisi od placenty, ake uz je velke brisko, co vsetko stoji v ceste:). Ja som prave stale mala briska male takze som vsetko citila.
Misa, Marek, Matej 133250
13.12.2012 17:39:50
Ahoj, uz i ja mam za sebou screening. Vse v poradku. Mimi ma 6,1 cm ( hlavicka - kostrc). Mlelo se tam jako blazen :) Co to je jeste videt nebylo, byla jsem u Apolinare a pry to rikaji az to vidi jasne.
Jinak jsem nabrala 3 kila, nevim teda z ceho, porad porad denne zvracim. Pupik mam taky pekny.
Na pohyby je u me asi jeste brzo (13.tyden). Kdyz jsem videla co tam vyvadel/a tak se az divim, ze o tom nic nevim. Byl se mnou manzel a nebyt pritmi co tam bylo, rekla bych, ze byl dojaty.
Jo a rodit budu taky u Apolinare - vyhralo to nad Podolim :)

Je, jeste k barveni vlasu - taky uz jsem musela, zacala se mi objevovat moje prirozena mysi barva :) myslim, ze je spousta jinych skodlivych veci, kterym jsme denne vystavene a neovlivnime je,tak nas obasne barveni asi uplne nevytrhne.

Suva 134088
13.12.2012 15:55:52
Kavi, a Ty seš kterej?

Ono s každým těh. to je obecně dřív, největší skok mezi prvním a dalším...
Ale záleží dost na tom, kde je umístěná placenta.

Já právě taky cítila - no kopnutí, ždouchnutí, asi 3x v jednom místě (to by se ještě dalo přičítat kdečemu jinému), a vzápětí proplula sem a tam výrazná rybka nebo jak to popsat... a to jinému připsat nelze. Jen mi to přijde dost brzo 13. tt. Ale když vy taky... tak asi nee.
Kavika 84607
13.12.2012 15:34:42
No ja som uz riadny kop citila, az som sama bola prekvapena co sa deje. Ziadne vlnenie ale kopanec. Velmi to nechapem, kazdym tehotenstvom je to driv a driv. Asi som mala plny mocak a nemalo tam vela miesta tak koplo. Inak na UTZ bolo veeelmi aktivne, dr skoro nemohol zmerat dlzku, takze dalsi aktivista do rodiny. Ja kludne dieta asi nebudem mat ...
Luciseeek 103705
13.12.2012 12:48:14
Ahoj holky to vlnění cítím už 14 dní(ve 12tt)a když ležím a porozuji břuch tak mi krouží půpík~:-D ale na opravdové kopance se těším~:-D
Suva 134088
13.12.2012 10:32:17
Ploutvičko, kterej seš tt.?
P Ř 133048
13.12.2012 10:24:10
Jéé já se tak těším až ho ucítím ~:-D Ale taky si říkám, jestli to vůbec poznám, že už je to ono ~t~
Ploutvicka a Barborka 22.6.10 100507
12.12.2012 18:56:10
ahojkyolky ja nevim ejsi sem si to nevymylsela ale asi sem cejtila mimiska :D jakby takove vlneni v podbrisku ale nevim jesi to bylo ono hehe
Suva 134088
12.12.2012 12:53:05
Kavika, ono obecně je to karcinogenní, ale nemluví se o tom.
(Taky si barvím, pže jinak ty šediny... by nešlo)

Škodlivost takhle je zanedbatelná, kadeřnice jsou v tom celý den a co vím, tak jim gyndr. říkal, že uškodit miminu nemůže (pokud jim z toho není blbě) a ty kadeřnice mají zdravý děti.
A jak píšeš, bydlet někde v Legerce bude horší.
Já taky před Vánocema půjdu.

Chemie to je, chemie je kdeco (novej nábytek, nalepený lino a kdeco, se odpařuje), horší mi přijdou ale ta záření (mobily, vlny, TV a kdeco, je toho moc a je to všude).
Kavika 84607
12.12.2012 12:38:12
Holky, mam otazku. Mozem si dat zabarvit vlasy a melir? Viem ze nazory su pro a proti ... Som objednana na nedeli, pretoze sa na tu spust na hlave nemozem pozerat. U predchozich dvoch som s barvenim, pripadne prelivem nemala problem, ale to bolo az pozdeji v druhem a tretim trimestru... Alebo je preliv lepsi? Viem, ze dycham smog atd atd ale trosku som sa nad tym zamyslala ... Chcem byt aspon na Vianoce k svetu:)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 656  [Dalších 366 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.