Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kavika | 84607 |
|
|
13.12.2012 19:09:12
Ja zacinam 14 tyden. Ale uz i prveho teho som malu citila uz v 16 tyzdni... uz zaciatkom tyzdna som citila motylka ale som si hovorila ze to spis budu vetry:))). Ale teraz ten kop bol citelny. Jasne ze vsetko zavisi od placenty, ake uz je velke brisko, co vsetko stoji v ceste:). Ja som prave stale mala briska male takze som vsetko citila.
|
| Misa, Marek, Matej | 133250 |
|
|
13.12.2012 17:39:50
Ahoj, uz i ja mam za sebou screening. Vse v poradku. Mimi ma 6,1 cm ( hlavicka - kostrc). Mlelo se tam jako blazen :) Co to je jeste videt nebylo, byla jsem u Apolinare a pry to rikaji az to vidi jasne.
Jinak jsem nabrala 3 kila, nevim teda z ceho, porad porad denne zvracim. Pupik mam taky pekny. Na pohyby je u me asi jeste brzo (13.tyden). Kdyz jsem videla co tam vyvadel/a tak se az divim, ze o tom nic nevim. Byl se mnou manzel a nebyt pritmi co tam bylo, rekla bych, ze byl dojaty. Jo a rodit budu taky u Apolinare - vyhralo to nad Podolim :) Je, jeste k barveni vlasu - taky uz jsem musela, zacala se mi objevovat moje prirozena mysi barva :) myslim, ze je spousta jinych skodlivych veci, kterym jsme denne vystavene a neovlivnime je,tak nas obasne barveni asi uplne nevytrhne. |
| Suva | 134088 |
|
|
13.12.2012 15:55:52
Kavi, a Ty seš kterej?
Ono s každým těh. to je obecně dřív, největší skok mezi prvním a dalším... Ale záleží dost na tom, kde je umístěná placenta. Já právě taky cítila - no kopnutí, ždouchnutí, asi 3x v jednom místě (to by se ještě dalo přičítat kdečemu jinému), a vzápětí proplula sem a tam výrazná rybka nebo jak to popsat... a to jinému připsat nelze. Jen mi to přijde dost brzo 13. tt. Ale když vy taky... tak asi nee. |
| Kavika | 84607 |
|
|
13.12.2012 15:34:42
No ja som uz riadny kop citila, az som sama bola prekvapena co sa deje. Ziadne vlnenie ale kopanec. Velmi to nechapem, kazdym tehotenstvom je to driv a driv. Asi som mala plny mocak a nemalo tam vela miesta tak koplo. Inak na UTZ bolo veeelmi aktivne, dr skoro nemohol zmerat dlzku, takze dalsi aktivista do rodiny. Ja kludne dieta asi nebudem mat ...
|
| Luciseeek | 103705 |
|
|
13.12.2012 12:48:14
Ahoj holky to vlnění cítím už 14 dní(ve 12tt)a když ležím a porozuji břuch tak mi krouží půpík
ale na opravdové kopance se těším![]() |
| Suva | 134088 |
|
|
13.12.2012 10:32:17
Ploutvičko, kterej seš tt.?
|
| P Ř | 133048 |
|
13.12.2012 10:24:10
Jéé já se tak těším až ho ucítím
Ale taky si říkám, jestli to vůbec poznám, že už je to ono ![]() |
| Ploutvicka a Barborka 22.6.10 | 100507 |
|
|
12.12.2012 18:56:10
ahojkyolky ja nevim ejsi sem si to nevymylsela ale asi sem cejtila mimiska :D jakby takove vlneni v podbrisku ale nevim jesi to bylo ono hehe
|
| Suva | 134088 |
|
|
12.12.2012 12:53:05
Kavika, ono obecně je to karcinogenní, ale nemluví se o tom.
(Taky si barvím, pže jinak ty šediny... by nešlo) Škodlivost takhle je zanedbatelná, kadeřnice jsou v tom celý den a co vím, tak jim gyndr. říkal, že uškodit miminu nemůže (pokud jim z toho není blbě) a ty kadeřnice mají zdravý děti. A jak píšeš, bydlet někde v Legerce bude horší. Já taky před Vánocema půjdu. Chemie to je, chemie je kdeco (novej nábytek, nalepený lino a kdeco, se odpařuje), horší mi přijdou ale ta záření (mobily, vlny, TV a kdeco, je toho moc a je to všude). |
| Kavika | 84607 |
|
|
12.12.2012 12:38:12
Holky, mam otazku. Mozem si dat zabarvit vlasy a melir? Viem ze nazory su pro a proti ... Som objednana na nedeli, pretoze sa na tu spust na hlave nemozem pozerat. U predchozich dvoch som s barvenim, pripadne prelivem nemala problem, ale to bolo az pozdeji v druhem a tretim trimestru... Alebo je preliv lepsi? Viem, ze dycham smog atd atd ale trosku som sa nad tym zamyslala ... Chcem byt aspon na Vianoce k svetu:)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.