Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Suva | 134088 |
|
|
12.12.2012 9:24:17
Jednou za rok je potřeba trochu chrchla bacila na posílení imunity... aby Tě zas dlaší kolo chřipek nesložilo.
I když co znám česnekáře, ti fakt nemocní nejsou, ale to jsou zas tací, co ládujou stroužky česneku ráno na lačno anebo ho jí pořád a ve velkým.... |
| Poletuška | 16053 |
|
|
11.12.2012 20:29:01
Ploutvičko, fotku mám pěknou, leží si tam jak na gauči s nohama nahoru. Pohlaví nezjišťujeme, i když já bych si ho nejraději nechala říct, manžel nechce. A to já bych se asi prokecla :)
|
| Poletuška | 16053 |
|
|
11.12.2012 20:27:41
No bóže, citrion a časnek
|
| Poletuška | 16053 |
|
|
11.12.2012 20:26:51
Lůco a neprochladla jsi někde? Já jsem obvykle pořád zdravá, všechno, co holky přinesou ze školy a školky na mě naprskají a já to ustojím. Ale naposledy jsem solidně prochladla při čekání na studené chodbě a pak ještě na autobusu. A to už jsem cítila, že bude zle...
|
| Luciseeek | 103705 |
|
|
11.12.2012 19:19:46
omlouvám se za překlep v názvu tématu,jinak taky gratuluji k dobrým výsledkům
![]() ![]() ![]() |
| Luciseeek | 103705 |
|
|
11.12.2012 19:17:17
To nechápu jak jsem mohla něco chytit každý den jím celý citron nějak mi začal chutnat,takže mám zásobu,a domácí čenekovou pomázánku obden a nic zítra jdu k obvodákovi tak se zeptám a jsem zvědavá v lékárné mi bylo řečeno že bez porady s lékařem kvůli práškům co beru z nemocnice mi nic doporučit nemůže
![]() ![]() beru Guajacuran a utrogestan. |
| Ploutvicka a Barborka 22.6.10 | 100507 |
|
|
11.12.2012 14:32:58
no a co to bude vis??? a nejak fotka neni??? :DDDDD jinka gratuluju k dobrym vysledkum :)
|
| Poletuška | 16053 |
|
|
11.12.2012 14:06:26
Jo a právě jsem dorazila ze screeningu! A jsme za vodooou, mám radost, výsledky jsou dobré. A miminko se tam mlelo jako o život, když se ho doktor pokoušel změřit, házelo s sebou jak kapr a pokaždé uteklo ze záběru, bylo to krásné sledovat. Má 7cm (hlavička-zadeček) a s nožičkama 10cm.
![]() |
| Poletuška | 16053 |
|
|
11.12.2012 14:02:40
Bioparox je pěkný driák a určitě bych ho bez doporučení lékařky neužívala. Kdyby to bylo virové, zbytečně do sebe cpát antibiotika, byť "jen" lokální. On zas tak úplně lokální není, sliznicí se také vstřebává. Já jsem ho před pár lety z nouze vyzkoušela a zle jsem pořídila - na tři dny jsem se celá osypala a všechno mě svědilo - no alerige jak z praku - která byla v důsledku ještě horší, než ten kašel...
Byla jsem teď tři týdny nemocná s příšerným kašlem a léčila jsem hlavně obrovským množstvím čaje (může se i dětský na kašel a průdušky), na dráždění v krku trochu zabíraly cucací tabletky z islandského lišejníku. No a na bolení hlavy Paralen. Taky jsem si vařila polévky, cibulačku, česnečku. |
| Suva | 134088 |
|
|
11.12.2012 13:41:59
Však jo, každému vyhovuje něco jiného... Ještě mě napadla citronová šťáva - na afty k nezaplacení, že by to možná taky trochu pomohlo, příp. hodně té šťávy do málo čaje, když nejde samotná.. Když to likviduje afty, mohlo by i jiný srandy.
A pak samozřejmě česnek, kdo dá. Rozžvejkat... To musí být taky účinný, to vypálí všechno (ale normální pořádnej česnek, co má grády). Lidi, co ho dost jí, tak nemají moc tyhle potíže... Nebo nějakou ostrou pomazánku nebo v něčem, kde se lépe konzumuje... Sice třeba spíš na podporu, ale určo jedině pomůže (bacha na žlučníčky). |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.