| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 656  [Dalších 336 >>]
Ploutvicka a Barborka 22.6.10 100507
10.12.2012 22:53:25
ahojky kocenky jak se dari?? me hlava taky dela problem ale uz to ted je lepsi nez driv nalady smei taky zlepsily a nevlnosti takyustoupily....
vsem preji at ste zdravoucke a vse je ok :))

jako ja ma predepsanou jek ko u obvodaka nic jinyho po me nechteli
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 105930
10.12.2012 22:22:48
suva, nepomáhá ani lízo, ani kola, ani ten torekan. jako oplácaná jsem, ale bojím se spíš tý dehydratace. já bliju kdykoliv a kdekoliv a navíc sem teď už ok ohledně dutin a začíná mi k sobě přicházet čuch a to je mazec....
Suva 134088
10.12.2012 21:24:15
Mikita, já zvracím skoro každý den, nebo obden, pravidelně navečer nebo v noci. Ale dopoledne a k obědu můžu celkem vše, takže to se najím, odpoledne sváča a pak už nejím páč je mi divně, nebo jen jogurt, ale ten se většinou vstřebá, než bliju... Nebo se pak blije dobře. Zvracím jen nějaký sliny a šťávy a tak.
Jako 10 kg dole mi přijde docela dost, pokud jsi předtím neměla větší nadváhu... Hlavně HODNĚ pít, to jídlo zas tak neva. Mně hodně pomohl Glukopur, nebo zkus hroznový cukr v jakékoli přijatelné formě.
Nepomáhají lízátka, cola ap.? Zažívání normálně máš ok?
Třeba banány jsou taky dobrej blicí spouštěč, když trávicí soustava není ok.
Nebo něco jinýho, co člověku nepřijde...
Suva 134088
10.12.2012 21:21:27
Kavika, na takovou otázku se odpovídá "na Vašem místě" ~y~
Tu jsem obzvláště milovala. ~a~ Co na to lze inteligentně říct? ~a~ Život je přece pestrý a neběží dle pevného plánu.

A tu otázku ohl. plánování rodiny jsem milovala jako svobodná a pak i vdaná, to jsem si ty pány obzvláště vychutnala. A čím blběji se zeptali, tím blbější dostali odpověď. Vždycky tak, aby z toho věděli prd, nikdy jsem nelhala, někdy byli nešťatsní, že nevěděli, jestli jsem těhotná nebo ne (třeba pohovor krátce po svatbě se stávajícím šéfem - ten se snad mohl zeptat za tu dobu už úplně normálně... Nezeptal se normálně, takže pak vůbec nevěděl, na čem je...).
Někde se - to to ještě nebylo zakázaný, zeptali tak normálně, tak jsem jim taky tak normálně odpověděla, prostě to zas chápu, zas některý věci mám nějak, schovávat nebylo co (nebylo s kým to jsem jim nevykládala, ale oni taky nejsou , takže poznají, co kdo jak myslí... jsme si to přiměřeně decentně probrali... No a taky vědí, že se to může za pár dní změnit, že.
10.12.2012 19:45:49
jo a jinak lůco, už má skoro 10 kilo dole, takže ne, nepřibrala
10.12.2012 19:43:38
milé a drahé... můžete mě utěšit, že i vy zvracíte jak pučálkovic aminy? i s torekanem je to mazec, jsem slabá jak moucha, dehydrovaná a bojím se, že až mě dr. uvidí, pošle mě rovnou na kapačky do špitálu~n~
P Ř 133048
10.12.2012 17:29:07
Poletuško držím palce ať brzo najdeš odvahu šéfovi tu novinu zdělit a ať to proběhne v klidu ~x~
U nás v práci je taky veselo, mojí šéfové se před měsícem narodil syn, a moje nová šéfová otěhotněla měsíc po mě a čeká dvojčata ~t~
Já to mám na své pozici ještě v pohodě, ale vedení "nahoře" už asi jako našeho šéfa veme jedině chlapa ~t~
Kavika 84607
10.12.2012 16:35:30
Deti sa fakt planovat nedaju:). Mna sa tiez cerstvo po svadbe stale na pohovoroch pytali, kde sa vidim za 5 let ... co som im mala povedat?:) doma, dufam ze s dvoma zdravymi detmi?:) nikto sa neprizna, nikto nepovie, nikto nevie, ako to dopadne. Sefovi len povedz ze sa stala taka "neocakavana" vec, ze si tehotna. Nic mu vysvetlovat nemusis. Nemusis sa mu omlouvat, je to tvoja vec a mal by byt akurat rad ze mu to hovoris s dostatocnym predstihom a nie v nejakom siestom mesiaci ako moja znama:). Poseroutka nebud, moj sef si myslel ze idem davat vypoved:))), tak sa potesil, ze som len tehotna:). O tretom este nevie, este som ho nestretla na prechadzke, byva o ulicu dalej ...
Suva 134088
10.12.2012 15:23:12
Nemají se na to co ptát.
Krom toho - plánovat jste to mohli a .... čekat třeba 10 let.
Znám jednu takovou přechytralou přestudovanou, která to v práci zahlásila, že se s manželem chystají na mimino, a pak se hrozně divila, jak se k ní staří páprdové chovají, jak na ni všichni hážou práci, co nikdo nechce dělat a tak... No a ono to pár let nešlo a pak s velkýma problémama... Takže si zbytečně na pár let zadělala na blbé prac. prostředí. Co je komu po tom? Ještě hlásit plodné dny a kdy se chvěla země, ne?
Poletuška 16053
10.12.2012 15:13:51
Díky za podporu, holky :) Kaviko, máme stejný plánovaný TP - 21.6.2012.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 656  [Dalších 336 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.