Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| P Ř | 133048 |
|
11.12.2012 13:37:35
tak snad to pomůže :) já jsem s tím předtím u dr byla a ona se mi bála v 5.týdu něco napsat takže zkoušela právě pastilky vincentka pak ještě něco cucacího, pak kloktadlo čtyři soli... a když to po 10 dnech nepomohlo tak mi dala bioparox a během tří dnů byl klid
![]() slivka na krk asi fakt pomáhá ale taky bych jí nezvládla ![]() |
| Luciseeek | 103705 |
|
|
11.12.2012 12:55:47
Děkuji za radu,určitě vyzkouším ten Bioparox,protože slivovici i když to zní dobře nemůžu ani cítit,jak cítím slivovici tak bych
,zkusím a pak dám vědět jak to zabralo,nechce si mi cestovat v tomto počasí k dr.,to by byl asi horor,zajedu jen večer s manželem do lékárny![]() ![]() ![]() |
| Kavika | 84607 |
|
|
11.12.2012 12:30:36
Ano Bioparox sa moze a pomaha. Inak mne vysvetlovat dr ze vsetky tie cucacie bonbonky sice mozu ulavit ale prodlouzi nemoc, ze pry radsej bez nich... tak si vyberte co sa vam viac hodi:). Ja som bola furt nemocna pri druhom, mala som teda hrozny kasel a tam som musela atb. Ale to som chroptela ako stary tuberak.
|
| Suva | 134088 |
|
|
11.12.2012 12:22:21
Já nic. Jednou teda pastilky cucací Vincentka, ale nemám pocit, že moc pomohly. Někomu jo. Na bolavý krk je super slivovice (domácí) a dala bych jí přednost před léky. Pokud máš krční mandle, tak Ti nejspíš bude stačit jen vykloktat. Ono i pomalu se dá vypít a "žmoulat v krku" tak malé množství, že to nic neudělá a krku pomůže. Dle mé zkušenosti v těhu i mimo těhu, když nepomůže slivovice, nepomůže nic a aspoň vím, co piju. Množství fakt zanedbatelné, nenavádím k alkoholismu a v souč. době bych si samozřejmě dala obzvláštní pozor na zdroj.
|
| P Ř | 133048 |
|
11.12.2012 11:34:18
Lůco já když jsem byla nemocná hned na začátku tak jsem zkoušela pár "bombonů" co mi dovolili a nějaký sirupy a kloktadla a nepomohlo nic až bioparox, ten mi pomohl fakt rychle... teď kdyby na mě něco lezlo tak po něm asi sáhnu rovnou abych měla brzo klid. je to lokální antibiotikum takže k mrňouskovi se to nedostane a v těhu se může...
je teda fakt, že to jsem ho měla v době kdy mi ještě nezačaly nevolnosti takže nevím jak bych ho ustála na citlivější žaludek, přece jenom je to chuťově nic moc, ale pomáhá to... |
| Luciseeek | 103705 |
|
|
11.12.2012 11:12:15
Když cítím že je mi divně že bych se mohla pozvracet to stalo párkrát tak pomohlo Rennie,nebo kdy ho taky užívám když jsem nafouklá a vždy pomohlo během chvilky
,v těhotenství se brát může.Jinak jsem to s tou virozou zakřikla,bolí mě v krku nemohu vykašlat,a k tomu ještě mě třeští hlava,zeptám se co jste užívaly když jsme měli virozu?bylo mi řečeno že stodal potřebuji něco na ten krk,trpím na angíny tak abych to rychle zastavila děkuji za odpovědi |
| Poletuška | 16053 |
|
|
11.12.2012 10:05:54
Ušila jsem si sama na sebe boudu, abych s oznámením zaměstnavateli zase zbaběle necouvla. Objednala jsem se k šéfovi na čtvrtek s tím, že s ním chci projednat něco ohledně mého zdravotního stavu. Tak teď si chudák třeba myslí, že mám smrtelnou chorobu a pak se mu už jen uleví ;)
Jinak já nezvracím, ani to můj organismus moc neumí, za celý život jsem zvracela jen párkrát a mám na to hrozné vzpomínky. Takže je mi vás holky, které tomu neujdete, vážně líto. Přeju, ať to brzy přejde! Ale jinak je mi špatně většinou od pozdního dopolene až do večera s tím, že se to stupňuje a večer jsem pravidelně pěkně zelená. Pak to ale zaspím a ráno je mi celkem dobře. Už aby nám HCG a Estrogen dal pokoj - vzhůru do pohodovějšího druhého trimestru :) |
| Kavika | 84607 |
|
|
11.12.2012 0:08:56
Aha tak banany su blici spoustec ... to som nevedela, ale muzu teda potvrdit:).Ja som blila pocas celkovych troch tehotenstiev len raz, a to bolo predminuly tyden, ked som mala tu migrenu. Tak som si inteligentne dala banan:). Inak nepribrala som nic ale zhrubol mi pas, uz sa trochu rysuje i brisko ale ne moc, zatim.
![]() |
| Ploutvicka a Barborka 22.6.10 | 100507 |
|
|
10.12.2012 22:56:17
jinak ja ma hore asi 4 kila ale ted s emi to nejak zastavilo a pupek o tom ani nemluvim vypadam takna 6ty mesic :d
|
| Ploutvicka a Barborka 22.6.10 | 100507 |
|
|
10.12.2012 22:53:47
mikitko mepomahal zazvorovy caj jinak nic
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.