Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Suva | 134088 |
|
|
7.12.2012 17:22:39
Já přibrala hned zpočátku necelý 2 kg, ale pak
a mám kilo pod normál. Jím normálně a hýbu se míň. Ale neboj, to přijde. |
| Luciseeek | 103705 |
|
|
7.12.2012 17:15:35
Musím zaklepat ale viroza zatím žádná i když syn chodí ze školky nastydlej pořád a dcera to chytá od něj.Tak snad to ten mráz spálí
a budeme mít všichni klídeček![]() ![]() |
| Luciseeek | 103705 |
|
|
7.12.2012 17:13:07
Dnes jsem byla u dr.pro kompletní výsledky z krve a vše je v pořádku
,příští týden obvodák a ekg ,zeptám se přibral jste už někdo?já přibrala celkem půl kila bříško roste a váha nikde ![]() ![]() ![]() |
| Letynka | 133275 |
|
|
7.12.2012 12:44:30
ahoj holky, skolila mě viroza:-(( nejdřív Filípek a teď i já... :-(( hlava mě taky bolí, ale zatím to držím bez léků, jen nějaké stříkání do nosu a sirup, ale je to naprd... když člověku není zle od žaludku, tak zas tohle...jinak dva dny jsem nezvracela... ale blbě mi ještě bývá...ale zdá se, že je to na ústupu
) tedy doufám )) zvracet i 5x denně není nic moc.... ![]() |
| Kavika | 84607 |
|
|
6.12.2012 20:21:49
Hehe, v pohode. Hej v Prahe na VSEM. Tema je Poistenie v CR - nove produkty v investicnom zivotnom poisteni. Ja uz som mala dve pisomne statnice, obe sa podarili za jedna. Ustna by nemala byt taka hrozna aj ked aj na nu sa treba naucit. Spis ta DP ma kvari. Ale snazim sa dat teraz dokopy a v nedelu pokracujem. Horsie je to ze mam cas fakt len po veceroch cca od 21 do 24 hod (co nie je velmi produktivny cas, hlavne ked som tehotna)... ci je vikend alebo pracovny tyzden. Tema je, teraz riesim prakticku cast, musim oboslat par poistovni aby mi odpovedali na nejake strukturovane otazky, ale to by mala helfnut kamaratka, ktora v poistovnictve pracuje tak zozenie kontakty a prihovori sa. Nahodou nepracujete niekto v poistovni?:)
|
| Suva | 134088 |
|
|
6.12.2012 17:52:41
Kavika "chyba len ... nejaka ustna statnica"
![]() ![]() Děláš to v Pze nebo kde? První máš co? O čem píšeš DP? (Jestli su moc zvědavá, pardón, nemám jinej topic, tak se držím toho, co mě napadá) Rozumní rodičové, dobrá podpora, jdi do toho. V zimě se učí líp než pak v létě. S těma lékama jeden nikdy neví, jistější nebrat nic (myslím tím ta ATB ap.), pokud to není nutný... I když když se to dobře vybere, bývá to pak ok. Jeden paralen určo nic neudělá, asi by se to nepoto z jednoho jinýho, ale... radši... že. Hlavně zpočátku. Mám to stejně. |
| Kavika | 84607 |
|
|
6.12.2012 15:21:32
Este k tomu paralenu, ja som si myslela ze je len na horucky, nejako ma nenapadlo ze sa moze aj na bolest hlavy. Ja inak nerada lieky, beriem ich len v najnutnejsom pripade. Ale nabuduce asi radsej skusim:).
Vies, druhe tehotenstvo som mala dva krat strasny kasel, dr mi dal ATB, aby som si nenamahala branicu a potom mi vysli spatne vysledky krvi a podozrenie na rastep u maleho ... Nastastie bolo vsetko ok, ono kontrolny UTZ som si musela platit sama takze take horke to nebolo. Aj preto do seba nerada pcham nejake lieky. Jeden dr povedal, ze v prvom trimestri bud alebo a druhy mi dal rovno ATB, tak neviem ci to bolo dobre rozhodnutie ... |
| Kavika | 84607 |
|
|
6.12.2012 15:14:17
No Paralen viem, ze sa moze ... ale vies, nechapala som, ze mam migrenu:). Jednu som mala ked som mala asi 16 a to bolo pred strasnou burkou. Tak som si myslela ze teraz to nebude dlho trvat ... ale trvalo tri dni. Potom som nasla doma Paralen, tak aspon viem, ze ho doma mam.
Som z Presova, z vychodu. Bude tazke doma nieco napisat ale nasi ma dost tlacia, aby som tu DP mala z krku este pred porodom. Robim si druhu VS, konkretne program MBA. Tak snad to nejako doklepem, uz chyba len ta DP a nejaka ustna statnica. Inak som tiez strasne apaticka, proste hotova. Potrebujem si poobede pospat, lebo inak by som zaspala na nohach:). Vecer som tiez na mraky. Uz sa tesim na druhy trimestr, ten bol vzdy najlepsi, bola som plna energie a elanu, vsetko som zvladala. Ten treti je zasa nic moc, to uz clovek chce aby to mimino bolo vonku a netlacilo na zaludok a pluca:) |
| Poletuška | 16053 |
|
|
6.12.2012 11:25:15
Kaviko, Paralen ti na hlavu nezabírá? Ten těhulky mohou...
|
| Poletuška | 16053 |
|
|
6.12.2012 11:24:07
Malinká miminka Lůco trošku závidím. Já z nějakého důvodu dělám miminka sice normálně velká, ale hodně tlustá :) Jsem malá (i štíhlá), manžel taky a holky měly obě 50cm, 3,7kg. Obě narozené pár dnů před termínem. V porodnici kroutili hlavou, že proč dělám tak velká miminka, když jsem tak malá. Zato tedy nebyl problém je udržet vykrmená. Holky baštily jako o život a z porodnice nás "vykopli" natošup. A já byla za měsíc na předporodní váze...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.