| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 656  [Dalších 306 >>]
Suva 134088
6.12.2012 10:29:46
Kavika, odkud ze Slovenska seš?
A co píšeš za DP?
No, chtít se Ti nebude, zvlášť na Vánoce, zvlášť u rodičů...
Ale musíš si říkat, že to je potřeba vydržet a zvládnouit, abys od toho měla konečně už pokoj a nemusela se tím zabývat dalšího půl roku a navíc s 3 dětma pak, že. A když už tomu ten čas věnuješ, aby to bylo efektivně.
Suva 134088
6.12.2012 10:28:18
Jestli nás ta hlava nebolí z toho počasí - změny tlaku hodně ap. Já na migrény netrpím, ale tuhle mi taky 3 dny bylo DĚSNĚ. Na blití z toho a nic nepomáhalo, ani spát nešlo...
Nevolnosti celkem na ústupu, ale když mě v noci někdo vzbudí, tak pak už třeba nemůžu spát a ráno je mi děsně... a celej den, hrozný. Jsem nějaká apatická. Z čehož vyplývá, že nějaký Vánoce mě nějak vůbec netankujou a nic se mi nechce... Běs.
P Ř 133048
6.12.2012 9:25:42
Kaviko, to tedy opravdu nic moc, ale hlavně že už je ti dobře a dětičky snad taky budou brzo ok :)
Mě v poslední době taky dost pobolívá hlava, tak si na ní vždycky dám studený hadr a ideálně to zaspat...
Co se týče vánoc... pro nás jsou to asi poslední klidné vánoce, tak je chceme prožít tak nějak lenivě a fakt v klidu tak snad nám to klapne a užijeme si je po svém :-)
Kavika 84607
6.12.2012 9:11:38
Ahojte, u nas radila nejaka viroza, ale uz vyzera ze je to uspesne za nami. Mala som druhu migrenu v zivote, lezala som v tme tri dni, nic nebola schopna zjest. Pak nasledne prujem tri dni, potom to chytil manzel a pak dcera ...
Horsie je, ze sme boli na kontrole u dr s detmi a nedoporucovala nam, aby Danielka chodila do skolky do unora ... tak fakt neviem neviem. Su totiz furt nemocni, ale podla mna to nie je skolkou. Brala im vytery z krku a nosa tak uvidime ci verdikt nezmeni:). Mozno tam maju nejakeho koka.
Ploutvicko najhorsie na boleni hlavy je ze si nic nic nemozes vziat, ziaden prasek. Tak len vela pi a vetraj, aby si mala doma cerstvy vzduch:).
Inak sa chystam na kontrolu k dr v pondelok, po vysledky krve a na velky UTZ. Bolo mi povedane, ze keby boli vysledky spatne tak volaju driv, neozvali sa, tak snad z toho mozem predpokladat, ze je krv v poriadku. Na odbery som bola akurat ked mi zacinala migrena, tak mi tiez vsetko nebolo jedno ...
Inak uz sa nejako pripravujete na vianoce? My sa chystame na slovensko k mojim rodicom na tri tyzdne. Myslela som, ze bude klud, ale kedze som nic teraz nenapisala z diplomky tak to budem musiet dohnat na slovensku, neviem ci sa mi bude chciet ... :)
Ploutvicka a Barborka 22.6.10 100507
6.12.2012 7:36:23
me uz nevolnosti jakoby presly neni to jeste uplne 100% ale uz je mi lip jen trpim na bolestihlavy :(

no oni na tom velikem utz topoznaji dle panevni kustky holky ji maji dolu akluci nahoru :) tak ja doufam ze nam se tonikam uz zvedat nebude :d
Ploutvicka a Barborka 22.6.10 100507
6.12.2012 7:34:04
ahojky holky dikyz agratulky doufam ze se to do 20tt nezmeni a holcicka zustane hehe

Letynko fotku musis mit nejdriv ulozenou nekde na webu pak sem dat html kod pro vlozeni obrazku a to tak ze si zkopirujes URL adresu obrazku a kod je

doufam ze je to srozumitelne :)

kde je zbytek zenskych sakra :d
Luciseeek 103705
5.12.2012 22:04:40
Nevolnosti jsem neměla ani při jednom dítěti,jinak koukám že já tu mám asi nejmenší miminko~:(ale zase co,mám za sebou dva porody holku a kluka a ty byly taky malinký tak si myslím že bych asi ani obříka nezvládla~y~ kluk 2620g a48 cm a holka nedonošená 2120g a 44 cm oni taky nemají být pokom veliký,jinak v knížce to běhání mě už ted nebaví~:-D~:-D~:-D
Poletuška 16053
5.12.2012 19:15:48
Lůco, Mikito, Kaviko...četla jsem, jaké máte trápení a proti tomu ten můj třítýdenní kašel, byť byl příšerný a myslela jsem, že to neudýchám, byl prdlajs! Držím palce ať nemoci a starosti odejdou s prvními pořádnými mrazy (mají přijít brzy :). A pěkného Mikuláše přeju.
Poletuška 16053
5.12.2012 14:33:51
Ahoj holky, hlásí se k vám nová duše :) Máme dvě holky a čekáme třetí miminko. V 10tt mělo 7cm, takže se mu snad daří, přístí týden mě čeká velký UTZ. Špatně je mi skoro pořád, navíc jsem měla 3 týdny hrozný kašel, ale poslední dobou se nevolnosti přeci jen pomalu zlepšují. I když mé největší přání by teď bylo zalézt do medvědí nory, spát a probudit se až na jaře! Vidíte to taky tak? :)
P Ř 133048
5.12.2012 13:30:36
Já jsem měla z průkazky radost dokud jsem nezjistila, že s ní musím oběhnout obvoďáka, zubaře a jít na EKG... ale teď už mám vše zařízeno tak do 17.12. mám klid :-)
S nevolnostma držím palce ať brzo přejdou, mě už zlobí jenom kartáček na zuby :-)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 656  [Dalších 306 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.