| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 656  [Dalších 276 >>]
Ploutvicka a Barborka 22.6.10 100507
3.12.2012 9:56:18
zirafko gratuluju :)) nas to ceka dneska za necele dve hodky tak se klepu a bojim ale snad to bud eok ale ja chci aby mi rekli co to je :D tedy ale halven aby nam rekli ze je mimisek v poradku.. tak name myslete holky ja mzim :)
P Ř 133048
30.11.2012 21:03:30
Tak my už taky víme výsledky a jsou negativní, prý už snad ani nemůžou být lepší, mrňousek má dnes (13+2) 74mm a čile se tam mele ~:-D O pohlaví pan doktor nic neříkal a já se neptala, tak nějak jsem si říkala, že si ještě pár týdnů ráda počkám, hlavně že je zdravej ~b~
Tak držím palce ostatním těhulkám ať je vše ok a marůdkum brzké uzdravení ~6~
29.11.2012 23:55:47
ja tedy cekam ze mi v po reknou na tom genetikem utz :D kamaradka tam byla tez ji povedeli :D no hlavne aby mi tak ypovedeli ze je to ok~p~~p~~p~
29.11.2012 23:51:47
ahojky koukam koukam to jsou tu informace tak uz tu mame jsiteho klucika :D no me tento utz ceka v pondeli mam docela strach :(

jinak sem tu dyl nebyla tak vubec nevim copak se delo s cimpak ste byly ve spitale?? brrr ja se s prvni byla ve spitale mesic s krvacenim :((( hruza des....

no blbe mi uz moc nejni ale moje nalady jsou sileny....

uz mazu spat je pozde snad zitra dojdu a proctu si vic :D tak preji dobrou noc vsem akldiny miminka :)
Luciseeek 103705
29.11.2012 20:21:23
Dnes jsem byla na velkém ultrazvuku a pohlaví miminka bylo už krásně vidět jsem ve 12+5 a doktor nám řekl že to bude chlapeček,moc radosti mi neudělal chtěla jsem holčičku a manžel je za druhého kluka rád ~:-D,ale je to celkem jedno hlavně at je to zdravé tak vám přeji brzké zjištění pohlaví~:-D
Kavika 84607
28.11.2012 22:44:40
Od Justu mam este nejaky sprej, strieka sa na polstar, je hodne koncentrovany ale deti po nom dobre spali:). Homeopatika na mna velmi neucinkuju ale na radu kamaratky som kupila malemu nejaky sprej do nosteka s sialenym nazvom, mal velmi casto hnisavu rymu, a delane atb kapky z lekarny nezaberali, nehovoriac o tom ze mali kratku trvanlivost. A musim povedat ze homeopatika zabrali, tak som rada.
Mne uz je lip, aj ked trpim strasnym nechutenstvom, deti su uz tiez v poriadku, dnes mi tu skakali po hlave, teraz uz nastastie spia a manzel je na firemnom vecierku ... njn, co k tomu dodat.
Mne uz krev brali, keby bolo nieco zle tak volaju, ale inak idem na UTZ a vysledky za dva tyzdne, tak dufam ze bude vsetko ok.
Inak drzim vsetkym maminam palce, aby boli vsetky vysledky ok a uz ziadne hospitalizacie v nemocniciach, ked az na oddeleni sestinedeli:)))
Luciseeek 103705
28.11.2012 20:01:17
Tak dnes nás pustily domů,v nemocnici do mě rvali plno prášků a domů jsem žádné nedostala,zítra jdu na ultrazvuk k doktorovi na ten v prvním trimestru tak jsem zvědavá,protože v nemocnici ho dělal dr.jen u příjmu a pak už ne,jinak doufám že do nemocnice půjdu až k porodu ~:-D,protože ty 4 dny opravdu stačily~o~,všechny testy ok jen mi do týdne pošlou ještě jedny co nebyly hotové tak jsem zvědavá a nebudu tam muset znovu ~o~~3~
Letynka 133275
28.11.2012 15:34:40
ahoj holky, tak jsem včera úspěšně absolvovala ultrazvuk na zjištění gen. vad+ mi to pan doktor rovnou zhodnotil s výsledky krve. Mám naštěstí velmi nízké riziko, tak jsme sis manželem oddechli:-)) Jinak mimi v bříšku pěkně řádilo,ale ukázalo, všechno co mělo, má 6,6 cm:-)) pohlaví vidět nebylo, dr. říkal, že je to brzo, tak jsem si to asi špatně pamatovala. Dnes jsem taky byla na krvi kvůli zjištění cukru, u prvního těhu jsem měla tehu cukrovku, tak naštěstí to bylo taky ok:-)) tak jsem si oddechla a dám si něco dobrého na zub:-) bohužel mě moc ty nevolnosti neopouštějí, tak nevím nevím... zkusím manžela přemluvit, aby vzal fotečku z ultrazvuku do práce a naskenoval ji, ale je tak zaneprázděný, že nevím, jestli na to přistoupí. Jo a včera jsme byli taky podepsat smlouvu na nový byteček:-)))) takže mám nějaké šťastné období... snad to vydržííí!!!~b~
Letynka 133275
28.11.2012 15:29:47
Kavika - souhlasím, že krémy od firmy JUSt jsou skvělé, díky za tip na tu tymiánovou mast, taky si ji pro jistotu pořídím, člověk nikdy neví. My používáme Tee Tree mast s manukou na ekzém a není špatný. O spále jsem teď už taky slyšela, měli jsme ji v rodině, taky řáděj plané neštovice, aspoň v Pardubicích, člověk si pořád musí dávat majzla...zvlášť teď, kdyžjsme těhotné. Tak taky držím palce, ať jsi v pohodě i děti. ~;((
Letynka 133275
28.11.2012 15:25:12
mikito - to co jsi prožila a prožíváš, je opravdový horor a držím palce, abys to nějak ustála... strach o dítě je strašný, ale když k tomu ještě nemůžeš fungovat ty sama a k tomu ještě těhotná.... !!! určitě bych zkusila homeopatika, ty ti neublíží - zkusila bych asi Engystol, je to na virová onemocnění i na opary, taky to zlepšuje imunitu nebo kontaktuj nějakého dobrého homeopata v okolí, určitě poradí. Jsou na netu i poradny on-line, za které se neplatí-mrkni na http://svethomeopatie.cz/. V těhu toho moc není, co pomáhá, ale homeopatii mám ozkoušenou na sobě i synovi a nedám na ni dopustit. Ať jsi brzy v pohodě. ~;((
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 656  [Dalších 276 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.