Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kavika | 84607 |
|
|
27.11.2012 13:04:31
Tak to Ti Mikitko vobec nezavidim. Mne bolo povedane, ze mam ist za obvodakom ... ten ta mozno aj tak posle na orl, uvidis. Na gyndu len v pripade zenskych veci, nemam tam tahat virozy. Ja ked uz som nevedela kam z konopi u deti tak som nasla bylinne masticky, konkretne od firmy Just. Je to tymianova masticka a este nejaky sprej, ulavuje to od bolesti, uvolnuje nos, dutiny ... urcite su aj od inych znaciek, konkretne Just v lekarni nekupis, len od distributorov na nete. Ale pani mi to vsetko doniesla hned druhy den domov. Dcera sa v noci dusila, nemohla dychat, mala zuzene dutiny. S tymto sme za dr boli uz dva krat a to co nam dala nepomohlo, az atb a toho ja nie som velmi zastancom, kym to teda fakt nie je nutne. Tak som si povedala, ze skusim nieco prirodne a nasla som u maminiek dobre ohlasy na ten krem. A musim povedat ze druhu noc mala spala celu v pohode. Neverila som tomu, placebo efekt u deti velmi nefunguje, kedze nevedia co im davame. Nemusi to ale fungovat u kazdeho ...
U nas to tiez nie je ruzove. Dcera v piatok horecka, nastastie len pol dna. Syn vcera a dnes ... dufam, ze to nebude spala, ako viem, vsade tu v skolkach a centrach radi, ze vraj uz hodne dlho v takom mnozstve nebola. Ja som od nedela vecera mala strasnu migrenu, vcera som lezala, manza prisiel driv z prace, nic som nebola schopna zjest a ked uz tak som to vyblila ... dnes uz to je lepsie len dve kila dole a som jak babovka slaba ... uz nech je riadna zima,aby tie bacily pozabijala. ![]() |
| Luciseeek | 103705 |
|
|
27.11.2012 10:40:06
Ahoj holky,byla jsem klidna protoze jsem na to byla od gynekologa pripravena,jinak nejsem v nemocnici se zadama ale krecim v podbrisu,nastesti to je jen lehky zanet a krece po prvni injekci ustoupily jen ruku mam celou modrou a bolavou neumeji napichnout zilu.Vsem dekuji ze na me myslite.
|
| Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 | 105930 |
|
|
27.11.2012 8:05:51
ahoj!
já sem v tom teď plácám, ž nevím čí jsem. nejdřív jsem se strašně pohádala s přítelem kvůli spolubydlící, ať už ji konečně postaví do latě. no nakonec teda fakt jo, ale já byla v azylu u mojí mamky. no a hned první noc začal syn strašně zvracet. spolubydlící se synem měli malounko průjem a kluk trochu zvracel, jen si tak 2x brknul. no a zdenda.... ani nemluvit, zaktivovalo mu to alergii, zvracel proudem žlutý hleny co půl hodiny tak sem s ním hned ráno klusala k doktorce, ke který chodí brácha. cestou v autě byl nějak mimo, zaklonil se v autosedačce, začal zvracet a dusit se. on ani nepípl, jen oči v sloup, plná pusa hlenu, klepal se, nedejchal. já řídila a prozřetelně se neotočit, tak mi tam snad umře ![]() nakonec se to ukázalo jako 24 hodnová viróza, už večer byl jakžtakž, že snědl kousek výnočky. no a ob večer od tý doby dostal večer záchvat laryngitidy![]() já zpanikařila, i kdž nebyl nijak silnej a volali sme sanitu s tím, že sme mysleli, že mu píchnou lék, daj nám rectodelt a bude to ok. jo prdek. přijela jen sestra, kdyby se ten kluk fakt dusil na fest, tak by mě zajímalo, co by s ním dělala a hned bez vyšetření do nemocnice. tam mě dali na šílený rozjetý rozkládací křeslo, syn odmítal spát, z breku mu najížděl další záchvat. od půlnoci už byl ale ok, jen ze stresu odmítak usnout. ráno nás odmítli pustit, tak sme s chlapem po poradě s mojí mamkou podepslai reverz. no bylo to fakt nejlepší, co udělat šlo, já sem měla a mám horečku, dutiny úplně v pr... kaše jak starej tuberák - v místnosti musí být hodně chladno a já dostala jen tenkou larisu. tak sem pak byla 2x na vatičkách do nosních dutin, jenže sem pak strávila hodinu brekem, jaká bolest to byla. včera mi doktorka řekla, že mi vlastně nic není.... super, jen tady neudržím žádný jídlo, protože jak se rozkašlu, lítá to ze mě a jsem živa na coca-cole, chvílema se mi nějak podtlakujou dutiny a to fakt brečím bolestí a ženejsem nějaká citlivka, mám z horečky plnou pusu oparů.... a já teď nevím, kam dřív. zase za obvoďačkou? na orl? na gyndu?![]() |
| Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// | 63736 |
|
|
26.11.2012 20:44:11
Luco, teda co to ctu? To je sila :( AT uz jste brzo a v poradku doma!!!!
Jinak aj se hlasim,ze nevolnosti uz nejak ustaly,snad uz se nevrati. Jakoze neni to uplne 100%, ale aspon muzu fungovat nejak relativne normalne, pracovat, atd, za 10dni jedeme do CR,a ja potrebuji dodelat vsechny resty.... takze jsem rada,ze konecne jsem lehce funkcni. Stale nevarim,a nebudu az do odjezdu. Ale tesim se do CR na zraaaaadloooooooooooo :DDDDDDDDDD |
| P Ř | 133048 |
|
26.11.2012 9:19:11
Letynko, že by byl ze syna ajťák?
![]() Lůco, tak ať ti to tam uteče a hlavně ať tě brzo dají dohromady a jste oba v pořádku ![]() |
| Letynka | 133275 |
|
|
26.11.2012 9:01:12
margit - u prvního už to bylo tuším vidět, ale nejsem si stopro jistá, jestli tonebylo až na tom druhém, jak píšeš...
|
| Letynka | 133275 |
|
|
26.11.2012 8:54:56
koupené kalhoty už z prvního těhu, tak to naštěstí nemusím řešit
) synek mi poslal rozepsanou zprávu... šikula jeden!!![]() |
| Letynka | 133275 |
|
|
26.11.2012 8:53:50
Žirafo, já zatím držím na klasických džínách, břicho je sice venku, ale džíny mám nízko posazené, tak zatím dobrý... ale dlouho to asi nevydrží, já mám koupené kalhot
|
| Letynka | 133275 |
|
|
26.11.2012 8:52:07
Lůco tak držím palce, ať jsi brzy doma, jdeš tam kvůli těm zádům?? jsi docela klidná, že jdeš do nemocnice, to já tam jít, tak budu na nervy, kvůli Filípkovi, není zvyklý být dlouho ode mně... a já od něj:-(( drž se holka.
![]() |
| Luciseeek | 103705 |
|
|
26.11.2012 4:17:23
Ahoj,holky tak jsem od vcera v nemocnici,miminko je v poradku jen ty krece v podbrisku se shorsily,uz abych byla doma je tu nuda :(
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.