| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 911  [Dalších 731 >>]
miruska.j 55676
2.9.2013 9:43:38
La estrelo a jak máš velké starší dětičky? Já se ještě flákám a do práce jsem se nepustila, říkala jsem si, že od září - to ty už pracuješ? Naštěstí nebyl žádný termín, který bych měla dodržel a co šlo, jsem stihla před porodem.
Libubu 137220
2.9.2013 6:22:06
Ahojte holky.
Tak jsme to s mrnouskem nestihly.Budeme v zari.Jedu dnes na prijem do nemocnice a budou nas vyvolavat.Je nas ale po terminu a v terminu hodne,tak je mozne ze dojdeme na radu v utery nebo ve stredu.Muzu vam rict,ze to cekani je desny.
A musim se priznat,ze vam vsem zavidim vase zlaticka doma.Ale taky se uz dockame prcka naseho.
Mejte se hezky a zvladejte. Estrello,klobouk dolu.Casem se ozveme.~x~
la estrella 48217
31.8.2013 8:47:37
Ahoj.
Libubu tedy moc na tebe myslim. To cekani musi byt strašne. Ale brzy uz brzy prijde na svet clovicek ktery ti to vsechno vynahradi. Je to nepopsatelny pocit.

Jinak tedy nemam chvili volno. Nekdy ani nestíhám telefon. Dve další deti a domacnost a prace tak hodinu denne a miminko k tomu je mazec. Ale ono si to za chvili sedne. To vim... ale vecer nekdy padam na pusu a jsem vdecna za kazdou klidnejsi noc kdy se vyspim.

Fotky musi byt uloženy nekde na internetu a pak tady staci dat

miruska.j 55676
30.8.2013 9:53:49
Libubu, chtěla jsem napsat ten sexík, ale ten tam máš taky ~;) Ještě se prý napařit ve vaně a pak ten sexík - spermie prý mají v sobě ten oxytocin - který vyvolává porod. Já jsem taky si nepomohla nikdy ničím - dva porody vyvolané a třetí vyrazilo až po Hamiltonu - ale to by ti muset udělat doktor - ale u druhého těhotenství nepomohlo ani to. Hodně pohybu ti určitě neuškodí - takže se zkus nezastavit - ale s tím velkým břichem a v 10. měsíci už to moc nejde - znám to.

A holky k očkování - já jsem nad tím ještě až tak nepřemýšlela - nikdy jsem nedávala nic navíc, jen základ a před školkou žloutenku A - docela bych se toho chtěla držet - proberu to s doktorem.
Libubu 137220
30.8.2013 8:49:12
Včera jsme byli s prckem opět na kontrole a stále se mu nechce ven. Pokud do pondělí neporodíme sami, tak máme příjem a vyvolávání. Každý den chodíme na dlouhé procházky, uklízím, vytírám... Přemýšlím, že bych šla vybrat brambory. Jsem zvědavá, jestli vůbec stihnem srpen.
Napadá vás holky ještě něco, co bychom mohli zkusit? Sex už byl taky testován :)
Martysek 135615
27.8.2013 14:07:42
S tím očkováním mám také dilema, my budem dávat asi jen na ty pneumokoky, na ty průjmy rači nee, moc tomu nevěřím, četla jsem plno diskuzí a je to jed do těla a jde to přímo do mozku a ještě bych to očkování chtěla dát mezi povinné očkování,ne dohromady aby to mělo odstup. Můj bratr má syna 8 let a dávali mu všechna očkování, co šly, chtěli pro něj to nejlepší a od roka a půl zjistili, že je autista a to začal normálně mluvit všechno a prostě z ničeho nic přestal. Proto se bojím.....¨

A jak říkáš ty naše berušky, ta naše je taky děsnej otesánek, v noci jakžtakž, to aspoň hned usne ale přes den bych mohla dělat indiánskou babičku ~y~

Jinak my měly dnes druhou poradnu, tedy po třech týdnech a malá má už 4200g, je to poznat, když nedělám nic jiného, než kojim ~f~

A poslení mamince tu držím palečky, ať ještě stihne to srpňátko!!!!! ~;((~;((
JankaHK 68660
27.8.2013 11:31:24
Holky budete dávat očkování proti pneumokokům? Já jo, ale nevím, jestli synflorix nebo prevenar? Co budete davat vy?
JankaHK 68660
27.8.2013 11:28:41
Libu, no hlavně, že monitor dopadl v pořádku. Tak ať už to máš co nejdřív za sebou a miminko u sebe ~;((~;((~;((

My máme dneska přesně dva měsíce. To to letí. Včera jsme vážili a už máme 4 kg ~p~ Mají ty vaše děti pořád taky takovej hlad. V noci teda spíme, ale přes den neděláme nic jiného než jíme. O víkendu (oba dny) spala celou noc - 10 hodin:-) Dneska se vzbudila jednou, v pět ráno.

Docela mi chybí ty vedra, mame doma zimu a venku je taky.
JankaHK 68660
27.8.2013 11:21:47
Jeee, ta je nádherná. At hezky roste ~;((~;((~;(( a az trosku povyroste, tak další fotečky ~p~
Libubu 137220
26.8.2013 19:46:12
Malá je krásná. Moc gratuluji. Ať vám pěkně roste, dělá jenom radost a hlavně je zdravá. ~;((
My byli dnes na 5.monitoru a miminku se stále nechce ven. Zítra máme termín. Ve čtvrtek jedeme znovu, jestli se prckovi nezachce před tím. No uvidíme, teď už jsem tu poslední. :) Doufám, že budeme v srpnu. ~z~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 911  [Dalších 731 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.