| miruska.j | 55676 |
|
4.9.2013 11:15:20
Ahoj maminy, tak náš Vítek asi taky dost přibývá - ale na kontrolu jdeme zítra, tak jsem zvědavá, kolik bude vážit. Papá někdy 6x a někdy 7x - podle toho, jak si řekne - každý den to máme úplně jinak. Noční vstávání máme jen jedno - mezi jednou a třetí a další vstávání podle toho nočního - tak po 4 hodinkách - takže mezi pátou a sedmou hodinou. I přes den jí někdy až po čtyřech hodinách -ale někdy si řekne i po dvou. Už si umí i zabrečet, takže už není úplně to klidné miminko, které jenom papalo a spinkalo. Nejhorší má dobu před koupáním. Nejlépe na to zabírá rozbalená prdelka - to se zklidní. Hlavičku se sice snaží dost zvedat, ale když ho držím - když ho dám na bříško - tak se mu ještě klátí spíš dost dolů. On je docela dost pohyblivý od narození - takže jsem pořád ve střehu.
Doufám, že to má Libubu už za sebou a vše je v pořádku. |
| JankaHK | 68660 |
|
4.9.2013 9:34:23
Už jsme nabaštěný a venku v kočárku
![]() Ještě jsem se zapomněla pochlubit koníčky paseme taky hezky, ale nožičkama se Elenka ještě neodráží. Ale docela hezky drží hlavičku. A už pár dní se na nás usmívá. Nejdřív jenom po koupání a teď už i přes den. A pod hrazdičkou si už vydrží hrát docela dlouho, je to šikulka ![]() pa ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
4.9.2013 8:48:18
Ahojda maminy,
jak jsem zvyklá na první sloupec, tak teď lezu do září 2013 ![]() Tak z té naší princezny bude brzo otesánek Sní klidně i přes 900ml za den. Nevím, co s ní, ale pořád má hlad. Přes noc teda spí krásně, 10 i 11 hodin, jednou za 3 dny se probudí dřív. NO a když v noci spí, tak přes den pak pořád hamá, krmím tak 8x přes den, takže nedělám nic jiného Už si kolikrát říkám, že ji nedám, ale řve tak moc, a u toho si strká ručičku do pusy, že ji musím dát mlíčko. Za poslední týden přibrala 40dkg. No jinak minulý týden jsme byli na ultrazvuku ledvin. Jak byla nedonošená, tak měla větší pánvičku nebo co. Srovnalo se to, ledviny jsou už OK. Ale právě na tom ultrazvuku nám našli, že má Elenka na vaječníku cystu, průměr 3 cm (což je na její malé tělíčko hrozně velký) a v ní ještě jednu v průměru 1 cm. Takže nás hned hnal na chirurgii. Tam nám doktor řekl, že to operovat nebudou, že se většinou vstřebá, ale že je to na velké pozorování. No a Kuba byl v pondělí na operaci, tahali mu nosní mandle. Včera ho pustili. Zdá se být všechno v poho, tak snad to pomohlo. Dostali jsme dechové cvičení, aby mu znovu nenarostla. Hned odpolko chtěl na Šmoulové, tak jsme jeli do kina a Elenku hlídal taťka Teď ho budu mít ještě týden doma a pak hurá do školky.Eli už zase ječí, tak jdu opět krmit ![]() papa ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
3.9.2013 19:22:48
Holky, u nás je novinek spoustu, zítra písnu, teď tu u mě stojí Kuba a musím jít hrát prší.
pa a hezký večer ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
3.9.2013 19:20:03
Libubu, moc na tebe myslim. Už máš mrňouska určo u sebe
Doufám, že porod byl snesitelný, a že jste obě (nebo je to kluk ???) v pořádku ![]() ![]() ![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
3.9.2013 18:54:28
Ahoj holky, tak co vaše zlatíčka? Co je nového? Ta naše už pěkně pase koníky a děsně se odráží nohama, je to divoška, moc toho nenaspí ale aspoň už trochu kouká a poslouchá hračky, tak jí na chvíli zabavím
![]() Za 14 dní jdem na kontrolu na kyčle, tak jsem zvědavá, zatím dostává jen klasika jednorázovky, aby se mohla hýbat, když má ty prdíky, tak snad to dopadne dobře! ![]() Užívejte klidného večera jako teď na chvíli já.. ![]() |
| Libubu | 137220 |
|
2.9.2013 22:40:45
Ahoj holky.Dekuji za podporu.Jsem od rana v nemocnici.Rano budicek v 6 a potom by me jeste s dalsimi 3maminkami meli vyvolavat.Snad to klapne a nebude v noci zadny porod.Nechci tady byt dalsi den navic a jen tak cekat co bude.Uz bych chtela mit zitra mrnouska vedle sebe.Musim to nejak vydrzet.Zase se ozvu
Dobrou noc |
| Martysek | 135615 |
|
|
2.9.2013 21:49:09
Libubu: Hodně štěstí v porodnici, ať seš rychle na řadě a máš to za sebou!!! Dej pak vědět, taky držím palečky!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| la estrella | 48217 |
|
|
2.9.2013 20:49:34
Ahoj... zdravim vsechny. Zrovna dnes jsem si rikala ze uz stiham lepe. Jsem tyden doma a je to lepsi.
Manzel ma s rodici firmu. Malinkate reznictvi. Takovou domaci vyrobu. No a tec uz spise pracuje manzel a babicku ted mame v nemocnici. Takze pidu objednavky a faktury. Je to tak hodina denne ale clovek by nerekl jak je nekdy tu hodinu najit..... Deti mam dve. Danielka sla dnes do druhe tridy a Risa poprve do skolky. Oba nadšeni ale omo to prejde. Risa je takovy mamanek a tak mam strach a cekam kdy zacne vzdorovat. Libubu...moc na tebe myslim. Ja na vyvolani cekala asi deset hodin a je to takove neprijemne. Jeste jsem uz byla na sale a na vedlejsim rodila jina maminka a ja cekala az odrodi. No a musim priznat ze ani myslenky na miminko me v tu chvili netěšily. Tak drzim pěsti a preji hodne sil. A tesim se na fotecky.. |
| miruska.j | 55676 |
|
2.9.2013 9:44:42
Libubu, asi už jsi v nemocnici, ale přesně vím, jak se cítíš - přenášení jsem si zažila 3x a vyvolávání porodu 2x. Takže pevné nervy a mysli na to, že nejdéle ve středu budeš mít svoje miminko u sebe - přeji hodně štěstí a rychlý porod.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.