| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 911  [Dalších 701 >>]
Martysek 135615
22.8.2013 11:25:37
Ahoj Jani, tak jsem četla nějakej chytrej časopis, co jsme dostaly v porodnici a tam píšou: ideální doba na náušnice je po prvním očkování, tedy mezi 3-6. měsícem, kdy už jsou i ouška větší a doktor už pozná, aby nenapíchnul ty body, takže to asi taky tak necháme udělat a raději u doktora, tady vedle ve vsi to jeden dělá, tak k němu potom zaskočíme. ~6~ a co malá? Gratuluji, že ti spí v noci tak supr ta naše se vzbudí a dvě hodiny mi kouká a vzteká se a nic s ní neudělám, musela bych jí sundat prso a přilepit k bradě, děs, snad se to zlepší, snažíme se jí naučit na dudlík ale zatím se jí z něho dělá šoufl ~p~

A co vy holky ostatní, jak vám prospívají drobečci? Budou nějaké fotky??? ~b~
JankaHK 68660
20.8.2013 21:39:26
No já právě taky nevím, kdy je dát. Někdo říká hned po šestinedělí, někdo po prvním očkování. Doktorka říkala, že klidně až na roce. Mně se náušnice na miminkách nelíbí, tak zvažuji ... pozeptej se na to vašeho pediatra a pak dej vedět ~:-D Na tu bolest jsem se neptala, ale Kubovi na roce profoukávali oční kanálek, při vědomí, asi ho to bolelo, brečel, ale když mi ho sestra pak přinesla do čekárny a začala jsem ho chovat, tak brečet přestal a pak už byl klidnej. První očkování prej budeme mít až někdy na třech měsících, miminko musí mít minimálně 5kg.
la estrella 48217
20.8.2013 20:17:47
Jani. Dik... moc. Nevim proc se tak bojim. U druheho jsem se nebala a tak me to samotnou prekvapuje.
Náušničky se optam naseho pediatra. Co doporucuje on . Sama jsem zvedava. Minule jsme davali na trech mesicich.
Martysek 135615
20.8.2013 19:54:39
Ahoj Jani, děkuji za pochvalu fotek, náušničky byl dárek od místních dobrých přátel, dost překvapili a právě, že taky nevíme, kdy je máme dát, prý co nejdřív, aby jí to nebolelo, tak jsem myslela po prvním očkování hexa??? Kdy ty myslíš??? ~:-D
JankaHK 68660
20.8.2013 16:54:38
Martýsku, teď jsem koukala na fotky, Andrejka je kouzelná. Ta růžová soupravička je super. A náušnice taky krásný. Kdy je budete Andrejce dávat? Já pořád ještě nejsem rozhodnutá, kdy je dáme a jaký dáme.
JankaHK 68660
20.8.2013 16:48:45
Tak dneska Kuba taky, že chce chovat, tak ráno choval a já ho u toho musela vyfotit:-) No a včera, že chce vozit kočárek, tak jsem koukala. Pak mu uklouzla noha na písku, spadnul a rozbil si koleno, kočárek se naštěstí nepřevrátil ani nikam neujel ~z~
Dneska jsme byli na kontrole v poradně. Elenka už mám 3770g a 53,5cm, už je kus ženský ~g~ Jo a obvod hlavičky 36,5 a ta její hlavička už je hroooooozně veliká.
Včera mazec, celej den brečela, no spíš řvala a já nevěděla proč. Ale asi je to tím říháním. Nají se, říhne si, pak po chvíli začne brečet a brečí a brečí a třeba až za další hodinu, hodinu a půl si říhne. No a nebo usíná a přiběhne Kuba, vykřikne nebo něčím bouchne a je po spánku a místo toho opět brekot. Takže to máme doma veselý ~y~ No ale po celodenním plakání pak spala celou noc a vzbudila se až ráno o půl sedmý~g~ Musím to zaklepat, v noci je opravdu zlatíčko. Budí se maximálně jednou a už párkrát vydržela celou noc. Přes den pak ale papká častěji.
JankaHK 68660
20.8.2013 16:26:13
Ahojda, ty obavy jsou úplně normální. I když já je snad ani neměla, ale to proto, že jsem věděla, že budu rodit císařem a navíc jsem porodila předčasně, takže jsem ani nestihla ty obavy mít ~:-D Tak hlavně aby byla únava co nejmenší a neboj, to zvládneš ~;((
la estrella 48217
19.8.2013 18:56:45
Ahoj. Hlasim se cela. Ale unavena. Neni mi moc dobre uz asi tyden a tak uz jsem to tolikrát čekala a nic. Trochu se i bojim az si rikam ze jsem srab. Ale oni ty obavy asi proste driv nebo později prijdou. Tak jdu odpočívat. To mam v planu od rana ale nejak jsem to nestihla.
miruska.j 55676
18.8.2013 19:43:43
Tak ten menší taky nechce tolik chovat - ale taky si řekne - tomu jsou 4. Velkej by chtěl chovat pořád.

Jinak Vítek zatím dost spinká, ale taky si říkám, že ho to třeba přejde a potom asi začne se taky více ozývat. Už začíná pobrekávat poslední spaní před koupáním - a někdy ani v tomto čase neusne. Brekal dneska ráno - to ho ale zlobil asi nějaký prdík. Jinak už několik dní vstává v 1-2 hodiny a potom až v 6 hodin - takže andílek ~h~

No ale i když pláče, tak se snažím ho nevyndávat, protože vím, jak jsme si staršího rozmazlili. U druhého - tak to chci praktikovat i u třetího - že přijdu, promluvím na něj, aby věděl, že jsem tady, dám dudlíčka, pohladím nebo poplácám po zadečku, ale z postýlky nebo z kočárku se snažím nebrat.
miruska.j 55676
18.8.2013 19:36:15
Tak co Libubu - nevyvolala jsi si tím velkým úklidem porod ~;)

To že jsi nervozní je určitě normální - přece jenom těch změn tě čeká hodně a samotný porod to taky nevíš co přesně očekávat ~6~
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 911  [Dalších 701 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.