| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 911  [Dalších 691 >>]
Martysek 135615
18.8.2013 11:21:42
Ahoj, jak se tu bavíte o sourozencích, tak já mám doma už velkýho pubertáka, toho zajímá jen počítač, takže maximálně mi ji pohlídá na přebalováku, aby nespadla, pomůže s kočárem ze schodů, toť vše ale hlavně, že je klid.

Jani s tím brekotem je to u nás to samý, v noci naštěstí spí líp, než přes den ale ve dne spí hrozně neklidně, furt se kroutí, leká, kňourá, no my si ji naučili na hlazení po hlavičce, to pomáhá a hned je zas klidná a spinká, jsem zvědavá, co ještě přijde ale nerada bych, aby nám taky skončila v posteli ~:-D
JankaHK 68660
17.8.2013 19:46:38
To Kuba chování a kočárek ani moc ne. Úplně mu stačí, když Eli leží a kouká, to ji pak vypráví a ukazuje hračky, a když brečí, tak ji dává dudák ~p~
Poslední dobou brečí čím dál víc. Když má hlad, tak se to vyřeší jídlem, ale když si pak nemůže říhnout nebo když nemůže zabrat, tak to je mazec. To řve tak hrozně, že už to vypadá, že se nenadechne ~8~ V noci opět usnula až u mě v posteli.
V úterý jdeme do poradny, už nás asi čeká první očkování.
Libubu 137220
16.8.2013 12:06:59
Tak a je vygruntovano. Vydrhnuta koupelna,vysato,vytreno a umyta okna.Ted uz se muze dit cokoli.Ale vypada to ze se prckovi stale nechce.Ma jeste cas. ~z~
Jak se blizi termin,tak zacinam byt chvilemi pekne nervozni,ale to je asi normalni ze jo. ~f~
miruska.j 55676
15.8.2013 11:09:36
Kluci jsou z bratra docela nadšení. Trošku už to opadlo, ale první dva dny k němu starší nechtěl nikoho pustit - maminku teda jo ~t~ Myslela jsem, že ani nepůjdou ven. Ale už se to trošku uklidnilo a teď ho chtějí jen chovat a vozit v kočárku, ale pak si jdou hrát a řádí venku. Žárlení jsem si zatím nevšimla.
JankaHK 68660
14.8.2013 21:18:06
Miruško, a co kluci říkají na bráchu? Pečují o něj? Nebo žárlí?
JankaHK 68660
14.8.2013 21:16:22
Libubu, gratuluji k úspěšnému monitoru ~x~
No jinak s císařem je to tak, jak psala Miruška. Já mám za sebou dva, mezitím jsem byla ještě na myomektonomii, tedy tři zásahy do dělohy. Po odstranění myomu mi řekli, že už jenom jedno těhotenství - porod císařem, a i tak to bude rizikový. Děloha mi nepraskla, ale předčasně jsem porodila. Po porodu mi dva doktoři řekli, že další těhotenství nejdřív za rok (rok se hojí děloha), což jsem fakt nečekala, když mi předtím řekli, že tady to těhotenství už mělo být poslední. Riziko by bylo zase o něco větší.
miruska.j 55676
14.8.2013 18:22:57
Tak to je dobře, že už byl monitor v pořádku - on to nějak doktor říkal, že to ukáže někdy spíš víc a nemusí to nic znamenat, ale pro jistotu je lepší to zopakovat.

My jsme postýlku připravili týden před termínem.
Libubu 137220
14.8.2013 17:52:39
Ahoj Mirusko.Dekuji za informace.Predam kamaradce.Na monitoru jsme dopadli dobre.Sestricka rikala,ze cekame certika bertika.Vypadalo to,ze je na nejakem treninku. :) Zatim jeste nemam stavy "at uz je venku". Uzivam si,ze je jeste v brisku a ten pocit,kdyz se hybe.Ale uz se taky moc tesim,az bude nase zlaticko venku s nami.A to prekvapeni. :)
Vcera jsme konecne smontovali postel a dnes jsem objednala matrace.Snad nam stihnou dojit pred porodem. :)~;((
miruska.j 55676
14.8.2013 8:46:32
Ahoj Libubu, třeba to bude taky lvíče - ty jsou až do 22.8. - tělo se ti taky už připravuje, podle toho co píšeš, tak třeba to dřív bude - já měla všechny po termínu, takže jsem to po dvou porodech u třetího fakt dříve nepředpokládala.
Ten monitor je dobře, že tě zvou znovu, je to potřeba hlídat, jsem moc ráda, že jsou takové kontroly miminka, aby maminky byly trochu klidnější. Naše maminky si poslechli trumpetkou, zeptali se, jestli cítí pohyby a to bylo vše. Na monitoru toho hodně poznají. Dneska ti ho udělají znovu a uvidí, tak přeji, ať je úplně v pořádku.

A k tomu císaři vím jen tolik (Janka bude vědět mnohem víc - když je má za sebou ~;) ) že doporučují otěhotnět až rok po porodu kvůli jizvě a třetí císař se už moc nedoporučuje - kvůli prasknutí jizvy při porodu - ale zakázat ho nemůžou.

Tak pak dej vědět, jak jsi dopadla ~;((
Libubu 137220
13.8.2013 21:52:58
Přidávám se ke gratulaci. Ať jsou Tomík i Karolínka zdraví a dělají maminkám jenom radost.
Byla jsem dnes na 3.monitoru a zítra jedu znovu :( Křivka byla v jendu chvíli nějaká divná. Nelíbila se už setřičce a hned říkala, že mne asi pošlou znovu a taky že jo.
My mám termín 27.8. To už budeme nejspíš panny, jestli se nebude chtít prckovi dřív. Bolesti dole, že nemohu jít mám už od minulého týdne. Dnes mne hodně pobolívaly záda. Ale čípek se prý ještě nějak extrémně nezmenšuje, tak uvidíme.
Holky nevíte, jak je to s porodama císařem. Kamarádka rodila 2x císařem. Doktorka jí řekla, že by po1.mimi neměla 2roky otěhotnět a 3.mimi jí už vůbec nedoporučily. Co si o tom myslíte, nebo máte nějaké zkušenosti?
Opatrujte se a miminka ať moc nepláčou. :)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 911  [Dalších 691 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.