| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 911  [Dalších 501 >>]
Martysek 135615
1.7.2013 16:29:12
Ahoj, tak jak vypadají tvoje jízdy za malou? Všechno v pořádku? Jak přibírá? Myslela jsem, že musí mít větší váhu, aby ji pustili domů?? Držím palečky a piš novinky!!! ~R^
miruska.j 55676
1.7.2013 8:16:11
Ahoj maminy, tak jsem se snažila jsem napsat z mobilu a nepovedlo se mi to.
Tak nevím, co jsem dělala špatně.

Od čtvrtka mě bolí zuby -na levé půlce - a to jsem byla před 4týdny u zubařky, tak je to divný. Že by se mi zkazili najednou 3-4 zuby je divný. Nevíte co by to mohlo být? Zítra mám přijet, dnes tam paní zubařka není, tak snad to do zítra vydržím.
JankaHK 68660
29.6.2013 15:15:29
Ahojda všem:-)
Tak jsem vyzistila to, že v pondeli pojedu domů sama:-( ale ne na dlouho. Koncem příštího týdne by mi snad mohli dat postel a Eli ke mne. A az bude mit 2300g, tak nás pustí dom. Zatim teda pořád hubne. Dneska uz nemela ani dvě kg, ale prej je to normální. Když jsem tam dopol byla, tak dostala uz větší dávku 15ml, dostala to sondickou přímo do žaludku. Když jsem tam přišla, tak ležela na bříšku, je kouzelná:-) dala bych vam sem fotku, ale nevim, jak se to dělá:-(
miruska.j 55676
28.6.2013 21:23:30
Ahoj, tak to je fajn, že jsi ji mohla vidět. A zjišťovala jsi si to místo, že by jsi mohla být na tom oddělení s Elenkou? Neumím si moc představit, že bych tam měla za ní jenom jezdit, ale když by to jinak nešlo, tak se asi nic dělat nedá. Tak přeju, ať to dobře s tím místem dopadne a můžeš být v pondělí už s ní. ~;((
JankaHK 68660
28.6.2013 18:10:01
Tak to gratuluji k dalsi úspěšně kontrole:-)
Dopolko jsem byla za Elii, je úžasná, nádherná:-)
Z inkubatoru ji vyndat ještě nemohli, tak jsem k ni strčila ruce aspon ja a pohladila si ji zítra za ni půjdu zase. Me propustí az v pondeli.
Odstříkavam, teda spíš si zatim jenom mackam prsa:-)
miruska.j 55676
28.6.2013 8:40:56
Ahojky, byla jsem včera-ve čtvrtek na kontrole - a všechno dobrý, už mi podruhé dělali monitor - takže ten je v pořádku, žádné stahy tam nejsou. Minule to miminko prospalo a včera naopak řádilo. Zeptala jsem se pana doktora jestli by mi řekl v jaké je teď poloze v bříšku - a je tam prý úplně nejlépe - hlavičku dolů - zadeček vlevo a nožičky vpravo - mrknul i rychle ultrazvukem nejenom pohmatem. Ještě půjdu někdy po 10.7. na jeden ultrazvuk a to mimčo asi uvidím víc. Na kontrolu jdu zase příští čtvrtek - ale spíš už mi dělají jen ten monitor. Ještě čekám na výsledky bakterky.

A Jani ty se drž, hlavně hodně odpočívej, ať se ti jizva dobře hojí - Ale budu na tebe myslet, aby tě za Elenkou pustili a ty jsi ji konečně mohla spatřit - bude určitě kouzelná i když hrozně malinká - ale dožene to. A jak to máš s kojením - budeš odstříkávat nebo jak se to dělá? To víš, my co jsme přenášeli a tentokrát se chystáme zase (i přes problémy během těhu), tak tohle neznáme.
JankaHK 68660
28.6.2013 7:32:12
Kocenko, děkuji :-)
Kočenka 6829
28.6.2013 7:05:54
..gratuluji k Elence~;((, přeji hhoběma hodně zdravíčka a ať už jste brzy pospolu~;)
JankaHK 68660
28.6.2013 6:45:40
Dobre ranko:-)
Dneska uz jsem docela v poho, uz nechodím ani tolik předklonena. Je to hrozny onemít zadny zprávy o Elence, doufam, že dopoledne uz jí uvidím
Holky, a jak vy? Co kontroly? Mirusko, tys byla ve čttvrvek, vid?
JankaHK 68660
27.6.2013 23:17:59
Holky díky:-)
Tak jsem do pátku nevydržela. V noci zacaly bolesti, tak omusely udělat císaře. Jak id nekdo ptal, jsem v hradci. 6hodin na jipce, teď uz jsem na pokoji. Eli jsem ještě neviděla, jen na fotkach:-( je to celý kubíček, když se narodil:-) je na nedonosenych v jine budově. No a poněvadž jsem po císaři, tak jsem tam ještě jit nemohla. Snad zítra s doprovodem. U sebe ji mit vůbec nebudu:-( na ventilatoru byt nemusí, je to šikulka, dýchá sama:-) ale je v inkubatoru. Čtvrtý den by me měli propustit,a pak se domluvím na nedonosenych, zda budou mit pro me postel, jinak budu kazdy den za Eli jezdit. Je to ihrozny tu byt sama, ale hlavně, že je v pořádku. Snad bude rychle přibírát, aby nás pustily brzo dom.
Pa
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 911  [Dalších 501 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.