Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| miruska.j | 55676 |
|
4.7.2013 19:59:27
Ahoj maminy, tak jsem byla dneska na kontrole - vlastně mi už teď dělá jen monitor a ten je v pořádku, tak se nic jiného neděje. Zuby mě naštěstí nebolí, ale jak se to naše miminko asi rozhodlo, tak ještě maminku potrápí a mám popraskané koutky úst a v puse se mi dělají afty - takže asi má málo vitamínů a bere si je všechny ze mě. Ale afty nejsou tak hrozné jako ty zuby, protože se můžu najíst a napít.
Tak se všechny držte, ať za pár týdnů tady má Elenka další kamarády a spíše podle info co jste psali, tak kamarádky ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
3.7.2013 20:06:10
Ramatad, díky za gratulaci
![]() No jinak už jsem byla na váze, nechala jsem v porodnici 5kg. Takže ještě 8kg mám nahoře. |
| JankaHK | 68660 |
|
3.7.2013 18:53:09
Miruško, tak co zuby, už je to dneska lepší?
My už konečně začaly přibírat, dneska 2000g. Doktorka to odhaduje tak na dva týdny. Dostává docela velký dávky, 50ml 8x denně, sondičkou přímo do žaludku. Ode mě toho moc nevysaje, pořád by spinkala, prej na to ještě nemá sílu. Bráška ji ještě neviděl, jen fotkách. Je tam vstup pouze pro rodiče. No jinak ty klidný chvíle už skončily. Je to docela náročný. Po třech hodinách odsávám, i v noci, musím fungovat doma, do toho Kuba, takže když jedu do nemocnice, tak ho musím odvézt na hlídání, dneska ráno ještě logopedie, problém sehnat malý pleny od 2 kg, ale sehnala jsem. No a zítra zase pofrčím ještě s rodným listem na pojišťovnu. Dneska odpolko jsem byla KO, že jsem si musela jít na hodinku lehnout. Jak vložit fotku jsem ještě nevyzistila, a pracuju na tom ![]() tak zatím paaaa ![]() |
| Ramatad | 78004 |
|
|
3.7.2013 6:32:12
Ahoj děvčata,
moc moc gratuluji k prvnímu přírůstku, ať maličká krásně roste a přibírá na váze, rodičům dělá jen a jen samou radost. Jinak u nás nic nového, na váze jsem už dlouho nebylo a ani mi to neschází :) Zuby je patálie, taky jsem si v těhu vybrala více než za jiný roky. U mě je ještě problém v tom, že při každém vrtání jsem si dříve nechala dávat injekci. Krásný den a užívejte sluníčka Jo já ještě tašku sbalenou nemám |
| la estrella | 48217 |
|
|
2.7.2013 22:42:57
Miru.. zuby fuj. Zitra jdu k zubari s bojim. Hlavne jdu se synem. Budou mu 4 roky a nechce otevřít pusu. Ma ale kaz a zrovna mezi zuby. Tak jsem zvedava. Jinak bolest zubu nesnáším. Tak hodne sil...
Jani. To je krasne ze uz mas miminko a jsi o kus dál. Brzy budete spolu. Uzivej poslednich klidnych chvíl. Mohls by si nam dat fotku... at se pokochame. Dnes jsem nakupovala a mam snad vse. Ve ctvrtek odjizdime na hory. Do neděle. .. snad přijedu cela. |
| miruska.j | 55676 |
|
2.7.2013 10:50:47
Tak a teď k tomu bolavému - dneska jsem byla u zubaře a vyvrtal mi 3 zuby - kde už jsem měla plomby, z toho jeden byl už zkažený - ten mi nechal otevřený. A za týden jdu na proplach. Já už ráno nemohla ani zkousnout - naštěstí v noci jsem se vyspala. Ale říkala jsem, že si opravdu v tom těhotenství musím vyzkoušet všechno - u prvních dvou mě zuby nezlobily a teď jsem si to teda užila. Ale prý mě to dneska přestane bolet - tak už se těším, teď už to odeznívá a nestřílí mi bolest do tváře. Tak to už je super.
|
| miruska.j | 55676 |
|
2.7.2013 10:47:33
Jani, to je paráda, že se malá takhle snaží. A od pondělka už budeš pořád s ní. To uteče a když tam za ní každý den i dorazíš, tak to bude určitě taky fajn. A jestli už ji váha nepadá, tak třeba začne přibírat a pojedete domů - jaké odhady mají lékaři - 2-3 týdny nebo méně? A co starší bráška? Už ji viděl nebo jenom na fotkách?
A jsi šikula s tím odstříkáváním. Ať můžeš kojit i malinkou. |
| JankaHK | 68660 |
|
2.7.2013 8:26:16
Díky za optání
Od včerejška jsem doma. Sice sama, ale o Elenku je dobře postaráno. Včera mi ji sestřička prvně vyndala z inkubátoru a přiložila. Je to šikulka, docela se snažila, ale já toho mléka moc nemám, tak pořádně neměla ani co tahat. Zbytek jsem odsála. Půjčila jsem si elektrickou odsávačku a odsávám i doma, každý tři hodiny. Dneska tam jedu opět, budu tam na dvě krmení. Pak zase domů. A od pondělí mě tam ubytují. Včera měla 1960g, už tři dny si drží váhu a nehubne, takže snad brzičko začne přibírat. No jinak je úžasná, úžasná, úžasná ![]() Jizva po císaři taky docela dobrý, vůbec se to nedá srovnat s prvním císařem, to bolelo hrozně a teď ani ne. Jdu pověsit prádlo, odsát, udělat si oběd a huráááá do Hradce za Eli. Těhulky mějte se krásně ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
2.7.2013 8:17:48
Miruško, tak to co zuby? To je snad jediný, co mě v těhotenstvím nebolelo
No jinak už mě přestala pálit žáha, jupíííí ![]() |
| orbitkha | 134076 |
|
|
1.7.2013 20:54:55
No taky mě bolely a bylo mi řečeno, že to může být tím jak se odhalujou krčku a pod dáseň se dostává jídlo, tak to může způsobovat záněty a bolest..
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.