Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
26.6.2013 19:40:44
Jojo voda pořád odteka, ale jen trochu. Od odpoledne uz i s krvi, ale prej je to v poho.
|
| JankaHK | 68660 |
|
26.6.2013 19:38:10
Jeee tak to jsi hodna Mirusko, že píšes. Fakt je to tu dlouhý. Ráno jsme tu byly tři, teď uz jsem tu sama. Ale mam tu aspon tv, i když za celý den tam nic nedávali, teď jsou aspon zprávy. Jj, taky si říkám, že aspon par deka přibere. A nebude muset na ventilátor a bude dýchat sama. Sice asi v inkubatoru. Odpolko jsem tu měla Kubicka, tak vyzvídal co Elenka, kdy se marodi, proc tu jsem, kdy přijdu domu, spoustu otazek mel, smudlik muj, doufam, že nebudu bez nej dlouho.
No jinak si říkám, že jsem si měla pořídit víc plenek od 2 kg. |
| miruska.j | 55676 |
|
26.6.2013 19:10:43
A voda ti pořád odtéká? Něco ti aspoň napíšu, ať máš rozptýlení, když tam jen čekáš, co se bude dít. Ale raději aspoň do pátku čekat, než v noci rodit. Třeba aspoň ještě trošičku malinká přibere a ty plíce budou na tom asi taky lépe.
|
| JankaHK | 68660 |
|
26.6.2013 17:34:06
Holky diky
No však ja to taky neplánovala takhle brzo, ale malá ma na to jiný názor No jinak je tu hrozná nuda:-S Krom těch kortikoidu uz jsem měla 3x ATB, 2x monitor a každou hodinu poslouchají ozvy. Břicho me bolí tak trochu, nic hroznyho, tak uvidíme, snad vydržíme do pátku. Ale co si budeme povídat,nejradši bych uz byla doma. Ale s takovýmhle drobečkem se dom jen tak nedostanu. Tak se maminy držte, at to donosite az do 40tt . |
| Martysek | 135615 |
|
|
26.6.2013 13:21:02
Ahoj, taky moc držím palečky, ať vydržíš do pátku a všechno dobře dopadne, určitě dej vědět, jak jste dopadly!!!! Já se ještě měsíc určitě nechystám, tak doufám, že i malá si to nerozmyslí!!! Holky vydržte, dáme to
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
26.6.2013 12:43:46
Jé Jani, moc se drž - budu na tebe myslet až do pátku, pokud nenapíšeš dřív. Hlavně ať všechno dobře dopadne a malinká se s tím snad popere statečně - sice je to drobeček, ale snad to dobře zvládnete. Já už jsem 35+2 jestli dobře počítám, ale rodit se ještě nachystám a tašku taky ještě nemám
Tak asi až doklidím šatnu, tak na tu tašku půjdu ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
26.6.2013 12:18:33
Ahoj maminky, zdravím z porodnice
![]() Ještě ze jsem měla sbaleno ![]() Ráno pred druhou mi začala odtekat voda. Takže sprcha, zabalit věci pro mimco (to jsem ještě nemela) a jeli jsme. Jsem 34+6, takže jsem dostala kortikoidy na dozrání plic. Prej by to chtělo, abych vydržela do patku, kortikoidy adostávat po 24 hodinách. V pátek císař, pokud neporodim driv. Elenka je drobek, 2340g. Psaní na rodinu přes telefon mazec, pořád mi to padá. |
| miruska.j | 55676 |
|
26.6.2013 11:20:58
My budeme mít taky třetí a měla jsem podobný pocity - teda ne u porodu
Ale když jsem vozila kočárek nebo si chovala toho malinkého, tak jsem věděla, že to ještě není naposledy, že ještě jedno bude. A taky jsme v bříšku ![]() |
| la estrella | 48217 |
|
|
26.6.2013 8:30:59
Počasí zase nic moc. Za tyden jedeme na hory. Na par dnu a tak se tesim. Pak zacnu asi tedy prat a nakupovat.... uz se tesim na tu naši malou. Jak bude vypadat.. jestli bude podobna Daniele - to je 7mi leta dcerka a jestli bude hodns a tak. Taky na to jak bude doma veselo. No a doufam ze nebudu chtit další ditko. Vzdycky po porodu si tak nejsk zastesknu a reknu si a ted to bylo naposled a je mi z toho smutno. Treti jsme asi ani naplánovali ale po druhem porodu js mela jasno ze ještě jedno chci.. a taky je v brisku. Asi na me pusobi hormony v te chvili...
|
| Kočenka | 6829 |
|
|
26.6.2013 7:02:51
Tak taškujsem nabalila včera ...kdyby náááááááhodou Ostatní věci-jako plenky a oblečení-teď budu čekat na počasí, až se umoudří a můžu je vyprat a pověsit ven![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.