| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 911  [Dalších 471 >>]
miruska.j 55676
24.6.2013 9:05:56
Ahoj maminy, tak jsem si tak říkala, že bych si už taky mohla připravit tašku do porodnice ~t~ Jak jste na tom, už máte nachystáno? Já ještě dožehluji, ale to se snad taky tento týden dokončí.
JankaHK 68660
21.6.2013 12:40:41
Taky jsem na to už koukala, ale zkušenost s tím nemám. Mimčo se v tom nepaří, jako kdyby mělo klasický bavlněný plíny, což je super.
JankaHK 68660
21.6.2013 12:38:00
Mirusko, tak koukam, ze bydlis v lepsim kraji ~t~ To ja v 2008 dávala široké balení 3 měsíce~n~
No jinak včera to byl fakt extrém - večer brutálně nateklý nohy. Ráno jsem chtěla jet do města nakoupit, ale nevešla jsem se do bot a nohy hrozně těžký ~7~ Sice je mám nateklý pořád, ale už je to lepší. Ach ty vedra. A to jsem si zrovna včera říkala, že už si začínám na ty tepla zvykat. Ráno jsme tu měli bouřku a docela dost sprchlo, tak je hned příjemněji :-)
Martysek 135615
21.6.2013 11:53:07
Ahojky, jak se tu bavíte o těch plenkách a nožičkách, našla jsem nějakou novinku abdukční kalhotky s ortopedickou vložkou, viz: http://www.marwell.cz/
Máte s tím někdo nějakou zkušenost? ~b~
miruska.j 55676
21.6.2013 9:07:05
U nás se ani v porodnici to široké balení nedává - vím, že to někomu doporučili, když kyčle na kontrole nebyli úplně super - ale nás jenom zkontrolovali a nic jsme dávat nemuseli - ani v porodnici nic takového nedávali - ani v roce 2007 ani v roce 2009.
Kočenka 6829
21.6.2013 7:19:36
~3~Ahoooooooooooj~3~hezký nadcházející víkend přeji!!! Tak už jsem taky 5.den na mateřské~y~...horka zvládám...ve stínu na zahradě pod stromem...jsem ve 34.tt malééé mělo na 3.UZV screennig. 2300gramů~p~ a termín porodu mám 6.8., tak už jen čekááám~;((
JankaHK 68660
20.6.2013 20:43:57
Siroký balení - přesně tak, plínky na nožičky - kvůli kyčlím. Jedna jednorázovka, a pak ze dvou látkových plen se dělá široký balení, a pak se to stáhne ještě kalhotkama na suchý zip. Tady v těch vedrech v tom musí být mimčům hrozný vedro. Miruško, u vás se to nedává vůbec, ani v porodnici?
miruska.j 55676
20.6.2013 19:04:08
Tak já můžu říct za sebe, že jsem nejstaršího syna týden přenášela a rodila jsem v 30°C vedrech a nevadilo mi to - nějak jsem to nepociťovala,že by to bylo o to horší - hodně času jsem strávila ve sprše a při druhém taky, tak se to možná tak hrozné nezdálo.

Co myslíš tím dvojbalením - jako plínky na nožičky ?? To se u nás nedělá vůbec. Ale dneska jsem si zrovna říkala, že ještě že je miminko v bříšku, protože v těchto hicech by to moc příjemné pro něj nebylo -já mu to přece jenom to teplo venku odbourám a má se u mě dobře
JankaHK 68660
20.6.2013 10:35:05
Nohy otékají i mně. Včera večer jsem neměla žádný kotníky. Ráno dobrý, ale dneska začínám otékat už teď. Asi půjdu uklízet do sklepa ~:-D
No jinak rodit tady v tom vedru, tak tam umřu. Nevím, jak u vás, ale u nás v porodnici prej žádná klimatizace, žádný větráky nic. Čerstvě narozený miminko potřebuje teplo a maminky to musí vydržet. Jediná záchrana studená sprcha.
Taky si nedokážu představit v takovýhle teplech dávat mimču dvojbalení. Syn ho měl až do třech měsíců. Jak je to u vás se širokým balením, taky se musí dávat minimálně do šesti neděl?
Ramatad 78004
19.6.2013 22:25:45
Tak já zatím horka dobrý, nohy drží. Jinak miminko je opravdu čilejší. Já jsem dnes byla v bazénu a bohužel jsem si chytla horní část těla :(
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 911  [Dalších 471 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.