Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| miruska.j | 55676 |
|
24.6.2013 9:05:56
Ahoj maminy, tak jsem si tak říkala, že bych si už taky mohla připravit tašku do porodnice
Jak jste na tom, už máte nachystáno? Já ještě dožehluji, ale to se snad taky tento týden dokončí. |
| JankaHK | 68660 |
|
21.6.2013 12:40:41
Taky jsem na to už koukala, ale zkušenost s tím nemám. Mimčo se v tom nepaří, jako kdyby mělo klasický bavlněný plíny, což je super.
|
| JankaHK | 68660 |
|
21.6.2013 12:38:00
Mirusko, tak koukam, ze bydlis v lepsim kraji
To ja v 2008 dávala široké balení 3 měsíce![]() No jinak včera to byl fakt extrém - večer brutálně nateklý nohy. Ráno jsem chtěla jet do města nakoupit, ale nevešla jsem se do bot a nohy hrozně těžký Sice je mám nateklý pořád, ale už je to lepší. Ach ty vedra. A to jsem si zrovna včera říkala, že už si začínám na ty tepla zvykat. Ráno jsme tu měli bouřku a docela dost sprchlo, tak je hned příjemněji ![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
21.6.2013 11:53:07
Ahojky, jak se tu bavíte o těch plenkách a nožičkách, našla jsem nějakou novinku abdukční kalhotky s ortopedickou vložkou, viz: http://www.marwell.cz/
Máte s tím někdo nějakou zkušenost? ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
21.6.2013 9:07:05
U nás se ani v porodnici to široké balení nedává - vím, že to někomu doporučili, když kyčle na kontrole nebyli úplně super - ale nás jenom zkontrolovali a nic jsme dávat nemuseli - ani v porodnici nic takového nedávali - ani v roce 2007 ani v roce 2009.
|
| Kočenka | 6829 |
|
|
21.6.2013 7:19:36
Ahoooooooooooj hezký nadcházející víkend přeji!!! Tak už jsem taky 5.den na mateřské ...horka zvládám...ve stínu na zahradě pod stromem...jsem ve 34.tt malééé mělo na 3.UZV screennig. 2300gramů a termín porodu mám 6.8., tak už jen čekááám![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
20.6.2013 20:43:57
Siroký balení - přesně tak, plínky na nožičky - kvůli kyčlím. Jedna jednorázovka, a pak ze dvou látkových plen se dělá široký balení, a pak se to stáhne ještě kalhotkama na suchý zip. Tady v těch vedrech v tom musí být mimčům hrozný vedro. Miruško, u vás se to nedává vůbec, ani v porodnici?
|
| miruska.j | 55676 |
|
20.6.2013 19:04:08
Tak já můžu říct za sebe, že jsem nejstaršího syna týden přenášela a rodila jsem v 30°C vedrech a nevadilo mi to - nějak jsem to nepociťovala,že by to bylo o to horší - hodně času jsem strávila ve sprše a při druhém taky, tak se to možná tak hrozné nezdálo.
Co myslíš tím dvojbalením - jako plínky na nožičky ?? To se u nás nedělá vůbec. Ale dneska jsem si zrovna říkala, že ještě že je miminko v bříšku, protože v těchto hicech by to moc příjemné pro něj nebylo -já mu to přece jenom to teplo venku odbourám a má se u mě dobře |
| JankaHK | 68660 |
|
20.6.2013 10:35:05
Nohy otékají i mně. Včera večer jsem neměla žádný kotníky. Ráno dobrý, ale dneska začínám otékat už teď. Asi půjdu uklízet do sklepa
![]() No jinak rodit tady v tom vedru, tak tam umřu. Nevím, jak u vás, ale u nás v porodnici prej žádná klimatizace, žádný větráky nic. Čerstvě narozený miminko potřebuje teplo a maminky to musí vydržet. Jediná záchrana studená sprcha. Taky si nedokážu představit v takovýhle teplech dávat mimču dvojbalení. Syn ho měl až do třech měsíců. Jak je to u vás se širokým balením, taky se musí dávat minimálně do šesti neděl? |
| Ramatad | 78004 |
|
|
19.6.2013 22:25:45
Tak já zatím horka dobrý, nohy drží. Jinak miminko je opravdu čilejší. Já jsem dnes byla v bazénu a bohužel jsem si chytla horní část těla :(
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.