| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 911  [Dalších 321 >>]
JankaHK 68660
15.4.2013 9:03:32
Miruško, a budeš přepírat i kočár? Já teda nevím, jestli mi ten potah z toho půjde vůbec sundat, ale si by to chtělo. Mám kočár uskladněný u rodičů, sice je v igelitu, ale stejně si říkám, že by to asi přeprat chtělo, stejně tak autosedačku. Při první těhu jsem měla kočár až do porodu v obchodě, a až když jsem byla v porodnici, tak pro něj přítel zajel. Teď když ho budu přepírat, tak si ho domu přivezu už v červnu.
My už máme sušák venku od včerejška~:-D Ale ty pidi věcičky rozvěsím asi na rokládací, abych to nemusela kolíčkovat.
No jinak začalo jaro, jupííí. No a mě začalo bolet v krku. Nebýt těhotná, tak už mám v sobě nějaký léky, teď piju jenom lipový čaj s medem.
miruska.j 55676
13.4.2013 19:58:16
U nás bylo celý den krásně, akorát foukal vítr a teď prší a přehnala se bouřka. Já si taky říkám, že dodělám dph a začnu se už pomalu chystat - přece jenom to rychle uteče. Akorát jsem myslela, že budu mít zasetou trávu a dané šňůry na zahradě - na sušák se mi ty všechny věcičky dávat nechtějí. Zlaté šńůry - tak uvidíme - ale šňůry budou nejdříve koncem května - teda až - ono to asi bude bohatě stačit - aspoň to bude v srpnu ještě vonět. Ale musím taky dokoupit pár drobností - jako dudlík, malé plínky, vlhčené ubrousky apod. Věci asi kupovat nebudu - to nemá cenu - mám toho hodně po klukách. Jo a hlavně musím koupit kolečka ke kočárku - 2 potřebují nutnou výměnu - měli vejce.
JankaHK 68660
13.4.2013 16:37:05
Tak máme venku opět zimu, u nás zateženo a studený vítr ~n~ Holky, už nakupujete výbavičku? Já budu mít více méně všechno pro prvním dítku, ale pár drobností budu potřebovat nakoupit, jako přebalovací podložku, žínky, dětskou kosmetiku, dudlík, ... tak si říkám, jestli ještě není brzo. I když u prvního jsem nakupovala už v pátým měsíci, protože mě pořád strašili, že porodím dřív. V sedmým měsíci už jsem měla všechno vypraný a narovnaný v komodě.
miruska.j 55676
12.4.2013 15:50:37
A ještě k těm vašim jménům - Elen je moc hezká - ta by se nám k příjmení i hodila ~t~ a akorát u Claudie bych volila variantu s K - ale jinak se mi taky líbí - a bude to tvoje dítě a tvého manžela, takže jméno je asi na vás
miruska.j 55676
12.4.2013 15:49:39
Tak my máme ve jménech docela jasno - kluci už říkají jen jedno pro kluka a jedno pro holčičku - kluk bude Vítek a holčička Anička, ale pořád ta Anna není jasná, protože má svátek 26.7. - ale koukám, že je tu přesholčičkováno - takže to by byla velká náhoda, kdybych nosila v bříšku taky holčičku.
JankaHK 68660
12.4.2013 14:43:51
No jinak ještě k tomu jménu ... u nás taky není nikdo z Elen nějak moc odvázaný, ale spíš si myslím, že je to tím, že to jméno neznají. U nás v okolí, ze známých, ho nikdo nemá. Mladší ročníky na Elen reagují pozitivněji.
JankaHK 68660
12.4.2013 14:37:27
Tak to přeji hezký večer, a ať se muzikál líbí ~3~
la estrella 48217
12.4.2013 13:28:18
No, můj tchán se dnes zhrozil, když slyšel, jak se bude jmenovat. A je to takový rázný člověk, co musí být po jeho, tak trochu čekám, že bude ještě rýpat... ale mě se to jméno hrozně líbí a prostě ho chci. Děti s tím počítají také, takže u nás nikdo nijak neřekne, než Claudie, takže to tak musí být.:-))

Za chvíli vyrážíme do Prahy, směr muzikál, těším se, snad to bude fajn.
Včera jsem se z ničeho nic pozvracela a pak jsem měla průjem, tak doufám, že mě nečeká nic obdobného dnes.
JankaHK 68660
12.4.2013 12:54:56
Pokud neznáte... super stránky... www.nasejmena.cz
JankaHK 68660
12.4.2013 12:52:02
Jeee, tak další holčička ~:-D Claudie je moc hezký jméno. My budeme mít Elen.
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 911  [Dalších 321 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.