| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 911  [Dalších 301 >>]
miruska.j 55676
10.4.2013 6:47:17
Ahoj, taky máte radost z toho počasí - konečně se to začíná vylepšovat, sice má pršet, ale to nevadí, hlavně že už je tepleji a to sluníčko vykukuje. Hned se cítím líp.

A ty si necháš říct co to bude? Jestli ta holčička? Já bych taky chtěla holčičku, ale máme to překvapení. Takže se to dozvím až na přelomu července a srpna - ale u nás kvůli jménu by byl lepší kluk ~:-D Ale co holky, hlavně když to bude zdravé.
la estrella 48217
9.4.2013 21:50:21
Jeee. My taky jedeme na Aidu. Tesim se. Jaro snad uz opravdu prijde. A chtela bych asi vic holcicku.. kvuli detem a jmenu a tak do budoucna asi lepsi varianta pro me.
JankaHK 68660
9.4.2013 12:44:15
Už to na jaro docela vypadá, jupiii :-) To my byli v Praze v sobotu, babičky jsme vezli do Karlína na Aidu - prej nádherný. A my se šli podívat na vláčky do Království železnic - super, pětiletýho syna jsme tam odsud nemohli dostat, a to jsme tam byli dvě hodiny. Tak ať se ultrazvuk vydaří ~;(( A co bys radši, kluka nebo holku?
la estrella 48217
9.4.2013 11:39:57
Tak uz aby bylo jaro. V patek jdu na ultrazvuk a tak jsem zvedava na pohlavi miminka. Pak jedeme na muzikal do Prahy. Uz se těším.
miruska.j 55676
6.4.2013 18:19:54
neplatí se nic ~;)
orbitkha 134076
6.4.2013 17:52:53
Mirusko já myslím že to přežiju ať mě nazveš jakkoliv :-)
Shaf-ran 136466
6.4.2013 15:53:18
Prosím vás, za to vyšetření na těhotenskou cukrovku platí se něco? Jdu v půlce dubna a zapoměla jsem se na to zeptat :-(
No až tady jsem si uvědomila, že budu muset pít glukózu, z toho teda radost nemám...
miruska.j 55676
6.4.2013 8:26:43
No tak mě to dělali přesně jak píše orbitka (možná jsem ti popletla přezdívku) ~t~ Měla jsem sebou staršího synka, tak si tam maloval a vybarvoval -takže to docela utíkalo, ale stejně je z toho člověk utahanej. No a ta glukóza teda mě vůbec nechutnala - já totiž tohle těhotenství nemůžu sladký nápoje skoro žádný - před otěhotněním jsem pila takové ty dobré vody neperlivé s příchuťí - a jak jsem otěhotněla, tak jsem je do sebe nedostala - to raději vodu s kohoutku. Takže představa toho kelímku se sladkým lepidlem mě moc na chuti nepřidala ~t~
orbitkha 134076
5.4.2013 21:42:49
Co nás učili ve škole tak vím, že na testy oGtt se vezme gykémie nalačno, pak ti dají pít glukozu a další odběr glykemie je za hodinu a následně za další hodinu a tím sledujou tu křivku, jestli to padá nebo to stagnuje v horším případě stoupá :-)
miruska.j 55676
5.4.2013 17:28:19
Já bych za 2 hoďky přijet nemohla - za hodinu jsem dávala moč a znovu krev, a to samé za ty 2 hodiny- takže bych musela mezitím. Asi má každé odběrové místo trochu jiné postupy.
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 911  [Dalších 301 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.