| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 911  [Dalších 291 >>]
la estrella 48217
5.4.2013 13:51:47
Ahoj. Podle me i umely cukr prece vyvola v tele reakci. Stejne jako obycejny. Takze to treba zkreslit vysledek muze.
A me tedy to vysetreni nevadilo. Glukoza mi chutnala. VypilA jsem ji a jela domu a vratila se za dve hodiny.
Pocasi hruza. Ubiji me to a uz se nemuzu dockat jara.
UnavenA jsem taky docela dost a tak nejak celkove mi prijde ze zo tehotenstvi telo hure zvlada. Asi to bude vekem.
miruska.j 55676
5.4.2013 10:45:23
No byla jsem ráda, že se zapomnělo, teď když jsem si to zažila, tak mi to opravdu pro jednou stačí ~t~ U druhého to povinné bylo - u prvního to nějak začínalo - jsou to roky 2007 a 2009.
JankaHK 68660
5.4.2013 9:44:47
Asi sestřička žvýkačky bez cukru nezná ~:-D no každopádně to nebudu riskovat, abych pak nemusela vyšetření opakovat
orbitkha 134076
5.4.2013 9:35:10
Je pravda, že mě to trochu překvapuje s tou žvýkačkou.Vdnešní době jsou většinou bez cukru a tak nevím co by mohlo výsledek ovlivnit ~d~.A i kdyby byla s cukrem, tak ho tam zas tolik není.Oni doktoři i sestřičky rádi občas přeháněj:-)
JankaHK 68660
5.4.2013 9:21:59
Miruško, tak to mě překvapuje, žes nebyla při minulých těhoten. na cukrovce. Ja si myslela, že je to povinný. Ja byla před pěti týdny už ve 24. týdnu. Je to fakt hnus, nedá se to pít a navíc, jak si psala, je to nadlouho. S tou žvýkačkou by mě to fakt nenapadlo, určitě bych si ji vzala, jsem na žvýkačkách tak trošku závislá ~2~
Ta únava je asi i tím počasím, já ještě že tu neschopenku mám, chodím skoro každé odpolko tak na hodinku spát. Teď už by se mi do práce ani nechtělo. I když tady to období je asi nejlepší, vůbec se necítím jako těhotná, nic mi není, jen občas bolí kostrč, ale cvičím a chodím na procházky, takže dobrý. Nedokážu si představit, že bych seděla 8 hodin v práci u počítače, to bych pak neudělala ani krok.
miruska.j 55676
4.4.2013 21:16:38
Taky chci děvčata sluníčko - je to strašně depresivní tohle počasí ~n~ A unavena jsem taky - dokonce jsem dneska celý den přemýšlela, jestli si nedojdu pro neschopenku - poslední dva dny už melu z posledního a ty doktoři mi nepřidali.

A tu cukrovku jsem si taky říkala, že by mohli zapomenout. Dokonce doktor říkal, že když tam nedojdu, že se zlobit na mě nebude. Ale u prvního jsem nebyla - to někdo chodil a někdo ne - no a u druhého se na to zapomnělo ~t~ Takže sestřička říkala, že by asi bylo dobrý, teď si tam dojít - tak mám zážitek a doufám, že tam už nikdy muset nebudu.
orbitkha 134076
4.4.2013 21:07:06
Ahojky,
Tak nás zátím na oGtt nikdo neposílal a tajně doufám, že ani nepošle.Je mi 25 a cukrovku u nás nikdo nemá..Jinak je v še v pořádku a na 22.4. jsme objednaný na 4D UZ tak se nemůžu dočkat ~b~.
No a je pravda, že to sluníčko by to už chtělo,nějak už mě to doma přestává bavit~7~
Ramatad 78004
4.4.2013 20:51:07
Ahoj děvčata,
já jsem byla dnes u dr., tak je to snad jistá holčička, byla jsem u něho přes půl hodiny i s manžílkem a miminko nám krásně a důkladně úkázal, a to i prdelku, kde nebylo vidět žádný náznak na chlapečka. Tak jsem měla velku radost. Máme i fotečku 3D obličeje a příde mi hodně podobná Tadulkovi.
Jinak u nás nic nového, chybí nám sluníčko a z práce příjíždím totálně unavená a hned bych spala.
Přeju krásný večer pa pa~;((
miruska.j 55676
4.4.2013 19:50:35
Taky jsem koukala, že se tu nic neděje - ale sama jsem nic nenapsala. Já jsem byla na cukrovce včera- no hrůza - 2 hodiny trvá celkem vyšetření - na to abych se dostala na řadu jsem čekala asi půl hodiny - takže jsem tam strávila necele 3 hodiny. Bylo tam hromada lidí a vydýcháno - takže nic moc. No a ta glukóza - to je hnus - sice jsem to teda vypila, ale jak musí být člověk na lačno, tak jsem měla co udržet, abych to v té první hodině nevyhodila. Překvapilo mě, že se ptali, jestli jsem neměla bonbon nebo žvýkačku a nekouřila jsem - to by mě nenapadlo, že to může vadit. Jídlo a pití chápu - ale žvýkačka. No a dneska jsem si odbyla EKG. Takže mám toho dost už splněno - mám i obvoďačku - tak ono je to možná úplně vše.
JankaHK 68660
4.4.2013 9:48:13
Ahoj holky,
nějak nám tu vázne diskuze ~o~ No jinak u nás nic nového. Bříško roste, takže se má mimčo nejspíš výborně. Kontrolu mám až za 14 dnů.
Syn byl v pondělí na koledě, vykoledoval spoustu sladkostí a teď je posílá ségře do bříška ~t~ Koleda na sněhu, to je jaro ~a~ A sluníčko nikde a nikde ~q~
Už jste některá objednaná na těhotenskou cukrovku? Já až půjdu na kontrolu, tak budu začínat 26.týden, na vyšetření na těhotenskou cukrovnu zatím objednaná nejsem, nejspíš půjdu teda koncem dubna.
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 911  [Dalších 291 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.