Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ramatad | 78004 |
|
|
18.3.2013 19:46:30
Moc děkuji za odpověd, to jsem s ním byla. A jaká je inkubační doba? Může být kratší 10 dnů? Moc děkuji
|
| miruska.j | 55676 |
|
18.3.2013 16:11:05
A ještě jedna zpráva - byla jsem dnes na tom opakovaném ultrazvuku - a vypadá vše v pořádku, akorát naše miminko se tam hrozně krčí a stejně to nebylo moc přehledné, takže jsem si neodnesla ani fotečku. Mělo hlavu mezi kolínkama - asi si prohlíží, jestli je holka nebo kluk. Páteř mělo úplně do oblouku. Doktor do něj vrtal trochu tím ultrazvukem a nehlo se - sice ho zpátky kopalo, ale zůstalo si jak chce - prý ušetříme na postýlce - máme si koupit lavor - to nám bude stačit
A opravdu jsme oba s manželem odolali a nezeptali jsme se na pohlaví, dokonce když doktor říkal, jestli to chceme vědět, tak jsme řekli, že nechceme - ale byla to síla to vydržet a nezeptat se. No jenže potom by to už nebylo překvapení A to kdybychom se v tom vyznali, tak dneska se nám i tam podle mě ukazovala, ale já na tom nic nepoznala. |
| miruska.j | 55676 |
|
18.3.2013 16:08:00
Se mnou se chodí konečně mazlit i ten starší - tak jsem byla dneska dojatá - mladší chodí často, ale starší nechtěl - o víkendu se nám povedlo, že je oba miminko přes bříško koplo, tak až bude zase dneska kopat, tak si oba chtějí sáhnout. Jo mimochodem tatínka ještě nekoplo
A dneska jsem udělala první nákup pro miminko - v Tescu jsme koupili v akci první balení plínek ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
18.3.2013 16:06:13
Tak k neštovicím mám nějaké info - protože mladší syn je dostal, když jsem byla v 8tt nebo 9tt - těhotenství - já jsem je jako malá měla, ale přesto se může někdy stát, že imunita selže a dostaneš je znovu - v těhotenství se hlavně chová organismus jinak, takže se to klidně prý může stát. Ale problém je, když je dostaneš v prvním trimestru - to by mohli plod ohrozit. V druhém trimestru ani ve třetím trimestru by to vadit nemělo, jedině až těsně před porodem, protože by se mohlo miminko nakazit při porodu. Takže i když je dostaneš, tak by to mělo být bez problémů. Tak snad tě to trochu uklidní
Jo a nejhorší období kdy je můžeš chytit - je asi 2-3 dny před prvním výsevem - takže to jsi s ním asi byla. |
| Ramatad | 78004 |
|
|
18.3.2013 12:33:37
TAk holčiny náš malý má neštovice, já je ještě neměla, tak jsem vystrašená co to může udělat s mimčem. První pupínky měl v neděli a já dnes odjela na školení na týden, pořád na to myslím, abych to nedostala tady na školení a kdyby jo, tak co miminko.
![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
18.3.2013 9:30:38
Ja mám ty pohyby jako takové lehtání, šimrání. Když začne, tak je to takový zvláštní, hned se musím podrbat na břiše. To pobolívání břicha mívám taky, nejspíš se roztahuje děloha. Přijde mi, že to bříško už mám docela dost velký. Teď začne období, kdy začne miminko víc přibírat, takže bude bříško růst ještě víc a ja budu jak buben - nepohyblivá a neohrabaná
![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
18.3.2013 9:25:36
No to ten můj raubíř chodí na mazlení jen kvůli tomu miminku
Jméno už máme vybraný, bude to nejspíš Elen Ale pořád ještě přemýšlím o Terezce, nevim nevim. No takže ji hladí, pusinkuje a říká Elenko moje Ale taky si říkám, jak dlouho mu to vydrží. Termín porodu v létě, budou prázdniny, školka zavřená. Taky počítám, že ho to tak po týdnu přestane bavit, nebudu na něj mít tolik času a určitě pak rád pojede na prázdniny k babičce ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
18.3.2013 9:19:48
No to mi povídejte, to počasí je hroznýýýýý
Sice o víkendu krásně svítilo sluníčko, ale stačilo mi být 5 minut venku a rychle domů do teplíčka. Jak chodím na těhotenský cvičení, tak se tam nejspíš rozhodli, že už to vypadá na jaro a tak přestali topit, hrozná zima, brrrr. U toho těhotenskýho cvičení se člověk moc nezahřeje, takže jsem odcházela docela vymrzlá. No a ráno jsem se probudila a bolelo mě v krku. Chci už teplíčko, rozvalit se venku na zahradě v altánu ... |
| Ramatad | 78004 |
|
|
15.3.2013 20:47:37
Ahoj holčiny,
co se pohybů týče, tak mám pocit, že zatím nic. Občas mi tedy pobolívá břicho nebo občas taková bolest v podbřišku nebo pod pupíkem. Tak nevím, už si nevzpomínám jak to bylo u prvního. Dneska jsem taky volala na výsledky genetiky a je vše zatím v pořádku. Já jdu na utz až 4.4. tak se nemůžu dočkat. |
| miruska.j | 55676 |
|
15.3.2013 14:35:21
To já už pohyby cítím docela dost - jsem teď v 21tt - lehké šimrání se ozývalo od 15tt - ale bylo to hrozně málo a slabě. od toho 18tt už je cítím dostatečně, abych mohla být právě tak klidná, jak píšete. Je to super pocit a vím, že tam ten brouček je a reaguje. Takže přeji všem, ať vám tam ti malí broučci také začnou řádit
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.