| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 911  [Dalších 271 >>]
miruska.j 55676
23.3.2013 11:03:14
Já jsem přibrala právě 2 kila od minulé kontroly - tak jsem se tam vážila i 2x a stejně tam byla 2 kila. No nic, hlavně že je mimčo v pořádku - já to snad nějak pak zhubnu. S prvním jsem měla 13kilo a s druhým 17kilo. Ale kolem 20tt jsem právě měla taky jenom ta 4 kila. Teď už jsem teda 22tt.

A s tím počasím -to sluníčko je fajn - ale přes okno ~t~ Venku mrzne - to je hrůza. Já chci sluníčko, ale i teplíčko ~7~
JankaHK 68660
23.3.2013 9:15:16
Jeee, tak to mě taky těší, že nejsem sama ~t~ Za posledních pár dní jsem přibrala 2 kila a ani nevím jak ~a~ Dívala jsem se do minulý těhotenský průkazky, a to jsem v tady tom období měla 4 kg nahoře, celkem jsem přibrala 12 kg.
No jinak dneska u nás svítí sluníčko, už to vypadá na začínající jaro, ale když jsem vyšla ven tak brrrrr, zima.
miruska.j 55676
22.3.2013 17:51:49
Jé, já už mám taky 6 kilo - právě jsem se včera úplně lekla ~:( Tak jsem ráda, že nejsem sama ~t~
JankaHK 68660
22.3.2013 8:54:57
Tak jsem byla včera na ultrazvuku, vypadá to stále na holčičku. Můj pětiletý syn byl se mnou, mával ségře a smál se na ni ~:-D Pořád sebou vrtěla, paní doktorka říkala, že její aktivita je dost velká, tak si divala, že pohyby moc necítím. Občas to šimrání, ale zas tak často to není. Další kontrolu mám až 18.4. Jo a už mám nahoře 6kg ~:(
No jinak to počasí je hroznýýýý, depresivní. U nás už zase sněží. Chci už sluníčko, teplíčko.
miruska.j 55676
21.3.2013 18:54:24
Gratuluji k prvním pohybům ~;) Jak už kope mimčo teď častěji, tak je to paráda - už si ani neuvědomuji, že tam bylo a nic jsem necítila ~t~
la estrella 48217
21.3.2013 9:10:57
Ahojda maminky!

Ten snih me nici. Uz tak potrebuji jaro. Tohle uz je moc dlouhe.
Takže uz aby to jaro přišlo.
Ted mame holcici koledu a budeme se snad brodit snehem.

Dnes jde nas pes na rtg a ultrazvuk pod narkozu. Ma problemy ze zadnima nozkama. Je mu ani ne rok. Tak jsem zvedava.

Nepatrne citim pohyby. Spise vecer když si lehnu. Je to moc prima.

Pleny jsem mela vzdy pampers. Ostatni me nejak neoslovily.

miruska.j 55676
20.3.2013 14:42:43
Tesco pleny jsem měla taky ráda, ale pak se nějak pokazili - na prvního synka jsem je střídala s Pampers a mladší pak končil už jenom na Pampers, protože Tesco byly k ničemu -teda v té době - už nemá plíny skoro 2 roky - Teď jsme kupovali Pampersky
JankaHK 68660
20.3.2013 9:22:45
Tak to gratuluji k vydařenému ultrazvuku ~:-D Já jdu zítra. Kuba už se nemůže dočkat, až uvidí sestřičku ~:-D
JankaHK 68660
20.3.2013 9:20:39
To já jsem při prvním mimču vyzkoušela spoustu plenek a s těmi z Tesca jsem byla spokojena nejvíc. Kupovala jsem je vždycyk v akci 2+1, tři balíky vyšly tuším na 500 Kč. Od ledna nakukuju do Tesco letáku a na tady tu akci jsem ještě nenarazila. Nevíte, bývá občas ještě??? I když je mi jasný, že cena bude po třech letech asi o něco vyšší. Taky ještě přemýšlím o látkových plenách, kdo to používá, tak si to chválí. Sice první investice vysoká, ale pak se už jenom perou a vyjde to údajně levněji než jednorázový. Ale nevim nevim.
miruska.j 55676
18.3.2013 19:52:23
Já myslím, že 10 dní až 3 týdny - ale obvykle říkají těch 14dnů- U nás je měl jen mladší synek a ještě k tomu měl antibiotika a nedošli do té vrcholné fáze podlitých puchýřků - tak je prý může dostat klidně znovu a starší synek je zatím vůbec neměl. Nechytl je od mladšího. Takže přemýšlím, že nechám mladšímu vyšetřit protilátky a necháme je očkovat proti neštovicím - protože kdyby je měli chytnout, až budu mít doma malé miminko, tak by to asi moc dobré nebylo. Poradím se s doktorem. Oba jsou atopici - takže tak kůže už trpí i tak dost.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 911  [Dalších 271 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.