| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 911  [Dalších 161 >>]
Béruška 26366
17.2.2013 20:44:46
Magnesku piji asi týden, doporučili mi to kvůli odběru té plodové vody, tak já to ve středu raději řeknu doktorovi, díky moc ;-)
miruska.j 55676
17.2.2013 20:33:25
Ahoj, tak já si pamatuji spíš to tvrdnutí okolo pupíka - jakoby kůže byla úplně tvrdá na celém břiše a trochu to pnulo. Na to by mělo pomáhat to magnesium - jestli ti chutná magnesia, tak ji můžeš pít a prý to pomáhá - ale mě nechutná a já ji do sebe nedostanu -takže beru 2x denně tablety MagneB6 - tím prý nic nezkazím. Doktor mi je doporučil, když mě píchalo v podbřišku.
Béruška 26366
17.2.2013 19:43:38
Ahojda, jaký jste měly víkend? Nikdo se tu neozývá, tak snad jste všechny v pohodě. Chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo z minulých těhotenství zkušenosti s tvrdnutím bříška.Nevím totiž co to je, ale už se mi 2x stalo, že jsem kolem pupíku s pokračováním do stran cítila po námaze bolest. Přišlo mi to jako bych dostala nějakou svalovou křeč. ALe co jsem četla na internetu, tak tvrdutí bříška bývá v podbříšku a ne kolem pupíku. Tak nevím ~a~
miruska.j 55676
15.2.2013 10:02:22
To čekání na výsledky a na vyšetření je asi nejhorší - týden je dlouhá doba, ale ono to uteče - a hlavu vzhůru - zkus být v klidu - je to běžné vyšetření - asi nebude příjemné, ale když je nutné, tak se nedá nic dělat. Budeme na tebe myslet, aby to dobře dopadlo

No a já moc nic nového nevím -včera mi vzali krev a doktor kouknul do zprávy z laboratoře a nic tam nevyčetl, protože prý jenom napsali, že je pozitivní screening na protilátky a že žádají o zaslání 3 dalších zkumavek. Povídal ale, že i když mám RH+, že to můžou být nějaké podskupiny nebo éčka a káčka - že kdyby bylo něco hodně špatně, tak to napíšou úplně jinak. Před týdnem mi brali taky krev ve čtvrtek a výsledky měli v úterý - tak snad dojdou zase do úterý a už to bude v pořádku.
JankaHK 68660
14.2.2013 20:41:52
Tak to mě mrzí, jak to dopadlo, a že ještě týden musíš čekat. Hlavně žádný nervy a stres, to miminku škodí.
Béruška 26366
14.2.2013 18:31:03
Ahojda, já jsem dopadla špatně. ~a~ Byla jsem z toho tak vynervovaná, až mě to samotnou zaskočilo a když jsem viděla tu těhulku přede mnou, jak byla vyřízená, jak si ji manžel musel přivést se sestřičkou z ordinace do čekárny, tam hned nohy nahoru a skleničku s magnesií a jak chudinka skuhrala - tak mi bylo ještě hůř. No a ve finále pan doktor usoudil, že u nás by to bylo ještě hodně rizikové a tak přesně za týden znovu :-( Nejdřív jsem si oddychla, ale pak to na mě padlo a jsem neskutečně podrážděná, slzy v očích, všichni mě obtěžují, no prostě nálada pod bodem mrazu. Trošku to napravil manžel, který mi udělal večeři a teď už se na mě nemohl dívat, tak mi nalil skleničku vínka :-) Tak snad to bude dobrý ~z~
JankaHK 68660
14.2.2013 18:00:44
Miruško a Béruško, myslím na vás, tak jak jste dneska dopadly, co jste se dozvěděly??? Já mám kontrolu až za týden. Dneska mi začíná 17. týden ~z~
Béruška 26366
13.2.2013 22:46:05
Tak jsem dneska zase chytřejší. Přijela jsem z práce a po cestě domů mě v autě začalo píchat v podbřišku a teď sedím u počítače a tak hrozný píchání pod žebry, až jsem se kroutila jak paragraf. No a posléze čtu toto:
19. týden těhotenství: bolest vazů-děloha se v tomto období rychle zvětšuje, což vyvolává napětí vazů, na kterých je děloha zavěšena. Napínání vazů často doprovází bodavá bolest, a to nejčastěji v podbřišku a na bocích. Bolest se objevuje při změně polohy nebo na konci dne při odpočinku. Porada s lékařem je obvykle nutná pouze tehdy, pokud jsou bolesti velmi silné nebo se progresivně zhoršují.
No sice jsem teprve v 16.týdnu a tak se hrozím, co bude v tom 19. ~o~
Béruška 26366
13.2.2013 21:33:26
Hm, tak to pak opravdu nevím, co by to mohlo být ~a~ Každopádně, snad to nebude nic vážnějšího a vše bude ok. Rozhodně pak dej vědět.

Prosím, myslete na mě zítra. V devět jdu do Pardubic na odběr plodové vody - bojim,bojim. Ale třeba se už dovím, zda je to holčička nebo kluk ~p~
miruska.j 55676
13.2.2013 16:38:02
Holky díky za podporu, ale je tu jeden zádrhel - já mám 0+
[<<Předchozích 740] Názory 741750 z 911  [Dalších 161 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.