Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
13.2.2013 8:45:54
Miruško, taky si myslím, že to bude tím faktorem, že máš RH negativní. Je to tak? Já mám taky RH-, ale díky tomu, že má partner taky RH-, tak kontrolní odběry nemusím absolvovat. Tvůj partner má nejspíš RH+. Taky tomu moc nerozumím, ale neni to nic, čím by ses musela stresovat, jen tě budou asi víc sledovat - častěji odebírat krev, aby zjistili, jestli se ti v pruběhu těhotenství nemíchá v těle tvůj RH faktor s RH faktorem miminka (pokud miminko má faktor pozitivní). A pokud pak bude mít miminko RH+, tak ještě v porodnici dostaneš injekci, aby se v tvém těle zničily RH+ krvinky miminka. Pak dej určo vědět
![]() |
| Béruška | 26366 |
|
|
12.2.2013 20:44:57
Miruško, moc tomu nerozumím, ale myslím si, že máš pravděpodobně Rh faktor negativní - mrkni do průkazky. Pokud by měl otec dítěte Rh pozitivní, pak by hrozilo, že miminko bude mít taky pozitivní a tvé tělo by si vytvářelo protilátky. Ale jaké to má důsledky, to fakt nevím. Každopádně věřím, že to budeš mít v pořádku a vše bude ok, asi Tě jen budou hlídat. Pak písni, co Ti na to řekli a jak jsi dopadla.Hlavně hlavu vzhůru
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
12.2.2013 19:19:02
Tak mi dneska volala sestřička, že mám přijít ve čtvrtek znovu na krev - že mi budou odebírat ještě krev na dovyšetření protilátek. Prý to nic neznamená a nic se neděje. Tak jsem ale z toho zase tak nějak přepadlá. Nemáte někdo zkušenosti nebo nevíte, proč by to bylo potřeba. (Minulý týden mi odebírali krev kvůli tripple-testům)
|
| bibi |
| • |
12.2.2013 9:33:24
Koukám, že se tady řeší jména, u nás stále nic, ne že bych nad tím nepřemýšlela, ale jedna času dost do porodu, jednak vím, že máme s manželem úplně rozdílné názory, takže to zatím nechávám plavat. Mě osobně se líbí Berenika, Květoslava, pro kluka Břetislav.
|
| Béruška | 26366 |
|
|
11.2.2013 21:34:45
Dneska jsem zrovna někde četla jméno Jasmína, nezvyklé, ale napadlo mě, že je docela hezké - ale asi ne ve spojení s tím dlouhým příjmením ;-)
|
| miruska.j | 55676 |
|
11.2.2013 21:06:04
Dneska jsem zrovna říkala, že je Edita moc hezké jméno i krátké, ale bohužel jak už to někdy bývá mám ho spojené s ne zrovna příjemnými zážitky. Ale jinak by bylo taky jedno z favoritů.
|
| Ramatad | 78004 |
|
|
11.2.2013 20:51:59
Tak i u nás už probíhá výběr jmen - pro holčičku máme Editka, Adélka, Nikolka a Nelinka. pro kluka máme Kryštůvka a Ondráška.Jen se domluvit. Jinak já jsem při prvním pohyby taky moc necítila. Byl to asi spáč, protože spal i jako miminko. Ale jsem taky stresátor.
|
| miruska.j | 55676 |
|
11.2.2013 17:31:54
No já jsem na tohle hrozná - když mi přijde, že se dlouho nic neděje, tak se hned pozoruju. Tak si říkám, že jsem teprve v 16tt - takže když se ozve, že je to spíš jen náhoda - ale moc se mu nechce - asi se někam přesunulo, takže jsou to jen drobné šťouchanečky a hodně málo. Asi od 12 týdne se mi břicho rozpínalo nebo co to dělalo - jak tam mimčo dělalo přesuny a prostor - to jsem cítila pořád bříško - to už teď nemám. Tak možná se ti tam taky jen něco někde přesouvá nebo rozpíná. Já jsem úplný laik - tak tomu moc nerozumím. Sice už čekám třetí, ale stejně tomu nebudu přesně rozumět ani na konci.
|
| miruska.j | 55676 |
|
11.2.2013 16:58:56
Tak jak s Adamem máme my problém s Evičkou - také moc hezké jméno - ale to už rovnou můžu dát tu preferovanou Aničku - je jedno jestli bude slavit dohromady narozeniny a svátek nebo Vánoce a svátek
A Matěj je také moc hezké jméno - to mám staršího syna. A Johanka má taky svátek v srpnu -to jsi na tom podobně jako já s Aničkou ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
11.2.2013 8:35:43
Terezku mame taky na seznamu
pak jeste Johanku, Jesiku, Adelku, Elen, Elišku. A kluk je jasnej - Matěj ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.