| Lucka Pucka:-) | 131723 |
|
|
30.7.2013 15:13:09
Ahoj Rendi, my doma masírujeme každý den, manžela to děsně baví a já těch 15 min vždy nějak přetrpím
![]() Pro mě to tedy žádná hitparáda není, ale někdo si to určitě užívá... Doporučovaly mi to všechny kamarádky, každá která ho používala, tak žádné stehy a rychlá rekonvalescence ![]() |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
30.7.2013 12:00:22
Ahoj,
tak už jsem se taky pustila do praní. Vyhrabala jsem toho docela dost, klidně bych mohla mít trojčata i s refluxem. Mám od ségry i ty malinký a jen se bojim, že se mi tam to mimčo ani nevejde a budu to muset pak poslat rovnou dál. Lucinka se mi zatim zdá největší tak doufám, že se pletu. Teď do čtvrtka jsem bez dítek tak se případně můžu někam dopravit, jste některá v Praze? Ještě jsem se chtěla zeptat nepoužívala jste některá takový ten olej od čehosi na masáž hráze? |
| Lidiska-Anicka+Kristynka | 86472 |
|
|
29.7.2013 14:40:39
zdravím po dlouhé době , koukám že máte už všechny po ultrazvuku , já jdu zítra na ultrazvuk a to jsem 33týden . přítelem jsme byli na koupališti , a pěkně jsem si spalila bříško .
|
| Lucka Pucka:-) | 131723 |
|
|
29.7.2013 8:32:07
Přidávám se s pozdravem i já děvčata,
už se nám to pěkně krátí...neuvěřitelné, jak rychle to uteklo, ve středu jdu na poslední kontrolu ke gynekoložce v 35tt a pak se už rovnou objednám na 1.kontrolu do porodnice, v Motola to mají v 36tt, tak snad bude volněji, když jsou ty prázdniny... ;-) Jinak vedra jsou fakt síla, celé těhu mi bylo dobře, teploty mě netrápily a hověla jsem si, cca před 3.týdny se to zlomilo a poprvé zažívám to stejné, co ti, kteří mají pocit, že padnou horkem, včerejšek katastrofický, sice jsme byli na koupališti, podotýkám že asi tak 1000 dalších spoluobčanů Prahy8 , ale alespoň se člověk mohl máčet ve vodě, i přesto jsem byla večer přehřátá a malá mi to dávala celou noc sežrat ![]() No upřímně, nedivila jsem se jí, ač jsem seděla s mokrým ručníkem na pupíku, očividně to nestačilo![]() Jinak já už mám vypráno, vyžehleno, nachystáno, vzhledem k tomu, že budu až do konce chodit do práce, neměla bych čas kdy jindy to udělat, takže jsem toho využila na dovolené a vše přichystala, kočárek jsme taky už pořídili, vymalovali a malá může pomalu na svět, manžela pak čeká jen montování postýlek a přebalovacích pultů, budeme mít vše po dvou, jednu mini v ložnici a klasickou v pokojíčku a pult v koupelně a pokojíčku, ať mám co nejméně přechodů a přenosů s malou, záda sice teď drží, ale obávám se, že porodem se to vše spustí a budu ráda, jestli to nějak ,,přežiju,,a nebudu muset na operaci ![]() Přeji vám všem krásné letní dny, dle předpovědi snad i teplotně přijatelnější a zdravá miminka, už se nám to krátí... ![]() ![]() ![]() |
| vanilková | 111307 |
|
|
29.7.2013 7:05:20
taky se hlásím do delší době, nějak nestíhám a PC zapínám jen výjimečně. Vedra jsou odpoledne k padnutí a doma už to taky nejde moc vyvětrat, ale jen si vzpomenu na tu dlouhou zimu a jaro, které nás jaksi minulo, tak si hned říkám, že radši tohle než ty depky, co jsem prožívala první měsíce z toho počasí
![]() byli jsme i na koupálku, kam normálně nechodíme a bylo to nakonec fajn ![]() ale je neuvěřitelný, jak dlouho vydrží být krásně, tohle snad ani nepamatuju, kdy naposledy byl červenec takhle vydařený ![]() Jinak už také mám po utz ve 32 tt, vše v pořádku, tak už se můžu těšit. Už jsem snesla nějaké věci pro mimíse a až poleví vedra, tak to vyperu, protože to nechci nechat dlouho nevyžehlené a teď určo žehlit nebudu to bych padla.tak ať se vám všem daří a ať se ve zdraví dožijeme září ![]() |
| Leňucha | 20633 |
|
|
28.7.2013 18:51:17
Ahooojky všem
tak jak se holky vede v tom vedru??? Já spokojenost, konečně nemrznu jediná stížnost na auto kde nefunguje momentálně klimačka, tak to trpím. Prý jí doplníme, ale asi až v zimě ![]() Jinak jsme byli pořád na baráku, první spaní nic moc, fakt jsem se bála a skoro celou noc nespala ale pak už pohoda. A když jsem se konečně dostala domů nešel router, takže depka že nemůžu na net ale koukám že moc dočítat nemusím Dneska jsem odvezla holku na tábor, tak bude 14 dní klídeček a asi budeme zase aspoň týden na baráku.Kontrola u dr dobrý, nezhoršuji se tak do nemocnice nemusím, jsem ráda, fakt jsem se poctivě flákala Akorát čučím že všichni chodíte na ten velký UTZ ve 30tt. Já taky vždy chodila ale mám toto těhu jiného gyndaře a ten mi řekl, že mě posílat nikam nebude, prý se už ani nemusí od toho 34tt na kontroly do nemocnice. Za to jsem sice ráda, páč si myslím že mi ty jejich odborný kontroly akorát vyvolaly dřívější porod ale ten UTZ, spíš to uklidnění že je vše oki, chybí. Kačko s mlíkem je to dobrý, jak funguje psychika ![]() a už ti to zůstalo? Mě se minule spustilo tak ve 34tt, tak taky už očekávám kdy to přijde. Dokonce už učumuji ty vložky, který jsou asi dobrý, nic si nepamatuji.A syndrom hnízdění už mám asi taky, vyházela jsem dětem půlku pokojíčku, najednou tam mají samý bordel, toto lítá ![]() A už si pomalu připravuji tašku do porodky, koupila jsem v Tescu kojící košilku, bačkory, jednorázový kaťata a konečně jsem si vyřídila na matrice určení příjmení. Jo ještě už i ten prášek na praní pro mimi a teda to Batole vůbec nevoní tak mám na zkoušku nějaký Bupi bez fosfátů a bla bla a pak jdu opět do Lovely, voní asi nejlíp.Tak jsem se vykecala a juknu asi zase až za týden, máme nový gril tak hádejte co budu celou dobu dělat ![]() ![]() ![]() ![]() Pápá a bacha na bouřky ![]() |
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
23.7.2013 8:25:24
Dobre rano
Tak mam za sebou prvni aplikaci injekce a docela dobry.jen tdn stqres pred tim. Donjo kilo tydne je docela dost by me siblo ja jsem nestastna i z kila za mesic. Manzel ma asi syndrom hnizdeni vcera stehoval obyvak a chce jeste delat spoustu dalsich veci vcetne malovani tak jsem zvedava jak to budu davat ten uklid po.to zas bude vsude. |
| donjamimonja | 107675 |
|
|
23.7.2013 6:19:56
Ahojky!
Ten UZ ce 30tt mi taky přišel kratší, neř ty předchozí, ale o srdci apod. mluvila určitě, i to bylo ve zprávě pro dr...U průtoku pupečníkem si jistá nejsem, ale myslím, že jak dr na tom uz diktuje sestře výsledky, mají tam předepsané kolonky, co vše musí vyšetřit, tak by bylo divné, kdyby něco vynechali. Hoky já už tři týdny přibírám kilo týdně, to je katastrofa, jestli to takhle půjde dál, budu mít přes 20 kg nahoře...to snad ne.. ![]() Mějte krásný den ![]() |
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
22.7.2013 22:08:34
Ahojky
Tak jsem ze soboty na nedeli dostala hroznou krec do nohy a djes jsem radsi skakla to ukazat do tromba pri ceste na krev.dost md to lytko boli a nemuzu chodit normalne po schodech.takze zaver ze to tromboza podle krve neni ale pro jistotu mam injekce na redeni krve a zelezo ze jsem anemicka. Donjo tak to je fajn ja si sezeni u pc nedokazu predstavit uz dyl jako mesic.dovca zaplacena je fajn ja mam 30 dni tajt to budou hezke penizky Rendus nejake kratke vysetreni ne?urcite mereni prutoku a ko srdicka by mela byt.me to ceka ve ctvrtek a uz se na brouka tesim. Moje dr mela ted dovolenou a mam pocit ze ted uz budu chodit po 14 dnech takze k ni pujdu jeste 2krat a pak taky uz porodnice tam se chodi od 35 ne? Lenu snad jsi doma a ok dej vedet co a jak.myslim na tebe. |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
22.7.2013 15:51:04
Ahojky,
tak dneska jsem byla v Krči na UZV v tom 30tt a byla jsem za 5 minut venku. Změřilo se pár údajů ani jsem nemrkla. Mám pocit, že u holek vždycky kontrolovali srce a průtoky pupečníkem. Bylo to u Vás stejný? Jak mají všichni dovolenou tak jdu ke své dr. až za měsíc a týden na to už do prodnice. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.