| donjamimonja | 107675 |
|
|
22.7.2013 8:01:21
Dobré ranko!
Leni tak snad vydržíš co nejdéle! Já prckovi říkám snad každý den, aby tam ještě vydržel . A musí vydržet určo do září, páč dr, co mě bude rodit, má poslední týden v srpnu dovolenou a je v řecku, tak to bych fakt nerada![]() Kačul už jsem na MD, nakonec jsem 8 týdnů před termínem, myslela jsem, že to ještě ty dva týdny zvládnu, ale jezdím komplet přes celou Prahu a to mě už nebavilo, ani to celodenní mačkání se u kompu nic moc, tak jsem to zabalila dřív. Dovča mi taky zbyla, cca 10 dní, tu mi proplatí z přechodu z MD na RD. Mějte krásný den ![]() |
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
19.7.2013 10:21:46
Dobre ranko
Holky ja vcera byla s kamoskou a jeji dcerkou ma dva tydny reknu vam asi budete v soku jak to mimisko bude malinkate.uplne jsem to zapomela.jo a proc to pisu malou jsem chovala u toho se pokadila a pak 5 minut brecela jelikoz mamuska sla na zachod a ja jsem ji nechtela malou prebalovat no a z tu dobu se vzpamatovala ma tovarna na mleko a doma jsem zjistila ze mam celou podprdu od mleka. ![]() Lenu takze klasika ale opravdu odpocivej neni to sranda kdyz dr mluvi vaznd tak to vzdy ma neco do sebe. Dnes jdem s muzikem na vecu bez maleho tak si udelame trochu roicovskej vecer. |
| Leňucha | 20633 |
|
|
19.7.2013 0:04:01
Ahojda
Kačko tak to je přesný, já ležet fakt nedokážu. Dneska se vrátila i holka, příští týden jede na tábor, musím ještě dokoupit hafo věcí, vyprat, vyžehlit, zabalit a odvézt jí tam.... Jinak jsem 30tt, první bylo 38tt, druhý 35tt, tak snad třetí nebude ještě dřív... a čípek mám taky už 2, jako ty Renduš. No DR na mě valil oči a vše podával jako hodně vážně, možná že mě i hlavně strašil aby mě donutil více odpočívat....každopádně to zapůsobilo a teď sleduji každý píchanec zda se něco neděje a nic už netahám. Zítra se chystáme poprvé spát na baráku, poprvé v novém domově, moc se těším, snad se nebudu bát, jsem hrozný strašpytel Přeji všem krásný klidný víkendík ![]() ![]() |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
18.7.2013 10:51:12
Ahoj,
Leňu tak to držím palec ať stačí jen odpočívat. První dítko bylo v termínu? Mě se u obou dost zkracoval čípek ale nakonec to vždy vydrželo. Včera jsem byla na kontrole, dr. nic neříkala ale z CS0 to rovnou skočilo na CS2. Tak koncem července raději začnu prát a postupně žehlit. |
|
|
18.7.2013 8:17:17
Dobre ranko
Nakukuju u snidane a hned takove zpravy po ranu. Lenu ja ti rikala ze mas dat vedet dr.to ze hlavicka naleha snad aztak neni hrozny hlavne ze se nezkracuje cipek.kolikaty tyden jsi?stim co jsi vyvadela posledni dobou se bojim ze se v lezici poloze neudrzis.takze pekne polehavej at nam neskoncis v nemocnici. Ja mimiveci prohanela jak susickou tak zehlila.jde o to ze kdyz se to vyzehli tak ta vnitrni plocha obleceni je sterilni takze bych urco zehlila.ja teda nejsem nejakej extra fanda zehleni ale nedovedu si predstavit nezehlit.vubec nechapu jak me nektere kamaradky rikaj ze nezehlej vubec nic. Donjo to je fajn ze uz jsi doma mas jeste nejakou dovolenou nebo uz materska? Vlozky juknu na ne a pak dam vedet jestli to jsou ony ale to co jsem kupovala v lekarne tenkrat me prislo hrozne umele a mela jsem pocit ze me to hrozne zaparuje.ale ono je pro me noseni vlozky vseobecne neprijemne nepouzivam nic jineho nez tampony |
| Leňucha | 20633 |
|
|
17.7.2013 23:27:35
Ahojky
tak jsem byla dneska na KO a jsem z toho docela špatná. Mimčo mám prý natlačený už dost dole, takže nařízený klid na lůžku, hrozí předčasný porod, za týden další kontrola a uvidíme zda bude nutná hospitalizace. Ale čípek je zavřený, aspoň měsíc musíme ještě vydržet. A váhu máme cca 1600g, takže v normě. Ptala jsem se i na ty poslíčky a to je taky špatně, teď je ještě nesním mít, až tak měsíc před termínem a jestli se budou opakovat mám jet na pohotovost, tak jsem z toho jelen. Holky jestli já se toho září nedočkám ![]() já srpen vůbec nemám ráda, to je jak u kluka, hlavně né blížence, tak jsem se těšila na malého ráčka, červenec jako já a prd, mám červen a blíženec jak vyšitý.Kačko ty vložky nejsou to ty SAMU? Prodávají je v lékárně nebo na netu i MMB a mají být stejné jako v porodkách. Dělají i porodnické balíčky. Renduš s takovou mírou jste si 56 asi vůbec neužili My to měli obráceně, ještě snad v půli roku nám byla akorát ![]() ![]() malej měl 46cm a vůbec nerostl.Jinak já oblečky určitě žehlím, páč mě to baví ![]() fakt, normální hadry bych nejraději vyhodila ale miminkovské strašně ráda peru a žehlím, nevím proč, asi jsem divná a taky nemám sušičku...Donjo v Lindexu jsem taky minule čučela na krásné komplítky s motivem žirafy a želvy, mělo to i čepky s ušima, krásný. S bříškem je lepší mít větší než menší, aspoň pro mimčo minule jsem neměla skoro žádné břicho a prcek neměl prostor a byl pak celý deformovaný, otlačený, mělo to zmizet ale doted má křivou kebulínu, naštěstí to vlasy schovají.Dva měsíce utečou jak voda.... Se spaním to mám to samé, dnes opět od 5 vzhůru a v deset bych padla, když všichni vstávají a furt po mě něco chtějí ![]() Užij si zítřejší poslední pracovní den a už jen klídeček ![]() |
| donjamimonja | 107675 |
|
|
16.7.2013 21:26:54
Hezký večír!
Já tentokrát nakupovat nebudu skoro nic, vše máme, kočárek jsme ted vyzvedávali ze servisu a jezdí jako novej, postýlku malá teda celkem zrychtovala, i já jsem si tam s ní pár krát lehla, tak byla taková rozvrzaná, ale muž jí dal krásně dokupy. Jediné, co jsem koupila, je péřová zavinovačka, pak mám v plánu lehátko - to jsem měli jen půjčené a je v dezolátnim stavu, no a aby se neřeklo,že na prcka nebudeme mít nové hadříky, tak přikoupím pár nových bodíček. Už jsem teda neodoloala, a v v Lindexu koupila maličkatý tepláčky a bodíčko se vzorem žirafy...já ulítávám na tygřích, takže zvířecímu vzoru pro novorozeně jsem neodolala. ![]() Výbavičku mám tak nějak vypranou a všechno i žehlím. Normálně už tedy žehlím minimálně, ale pro prcka jsem to raději vyžehlila všechno. Uvidíme, třeba nebude mít tolik citlivou kůžičku a postupně budu zas žehlení omezovat .Holky já si připadám jak hroch, mám fakt velký břicho, už hodně dlouho a neustále se zvětšuje, je určitě větší než když jsem byla poprvé těhotná. Jsem 32tt a mám 14 kg nahoře, všichni žíkají, že to mám jen v břiše a prsou, ale to 14 kg fakt neváží ...Tohle těhu jsem chtěla přibrat mín, ale nějak to nejde ...a to chodím do práce, cvičím, plavu, mám doma tříletého neposedu a stejně to leze a leze stále nahoru...takže počítám, že těch 18 mít budu. Do porodky zatím nebalím, to až tak měsíc před termínem. Jinak v noci začínám zas špatně spát, při každém přetočení se proberu, na záchod jdu tak 2 až tři krát a nespím dýl než do 6...Malá je taky pěkná fotbalistka, neustále mě kope do žeber a leží mi na plicích, tak se mi dost těžko dýchá a celkově se už cítím dost nepohodlně...takže 2 další měsíce mě docela straší. Zítra jsem ale naposledy v práci, tak aspon nebudu muset už cestovat. Tak se mějte krásně ![]() ![]() |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
16.7.2013 14:17:47
Leňucho tak teď jsem si přesně vzpoměla jak jsem vezla 4kg holky z porodnice ve velikosti 56. Měly všechno rozepnutý mezi nohama protože všechno prokoply. Teď budu chytřejší a sbalim to včas alespoň ve 2 velikostech. Taky balim tašku do porodnice až v kontrakcích i když se přiznávám že jakmile uplyne 36tt snažím se porod urychlit jak jen to jde. Káju mi ve 36tt odhadovali na 4300g tak to jsem šla fakt do vrtule a motivace rodit byla veliká :o)
Už mě to taky popadlo, vyprala jsem kočár, ještě musím do světa poslat tu druhou autosedačku a vyprat mimi hadry. Nevíte náhodou jestli stačí když to projde sušičkou nebo je lepší to žehlit? |
|
|
16.7.2013 8:41:21
Ahoj
Mam neco s plotynkou tak tu pajdam jak mrzak uz se tesim ze to v bazenu rozhybu.musim jeste dopo na trh tak jsem zvedava jak to dam.maleyho jsem jeste na dopo dala do skolky ciste z praktickeho duvodu,aspon se naji.doma moc nechce jen me s tim vytaci Rendo ja mela minule taky vic neboj vse pujde dolu kor kdyz mas 3 to budes v jednom kole. Lenu jo strasne jsem z toho byla tenkrat vydesena.tak na to magnezko nezapominej a bude to ok Veci do porodky.my tam meli vse krome plen takze to nejak nehrotim.poridim ty jednorazove kalhotky v dm.podprdy pouzivam od zacatku tehu mam velky prsa i normal a jak se zvetsily tak ta kostice byla strasna.jen mam strach ze se do nich po porodu nevejdu jelikoz me jsou ted ok.jinak u apolinare jsme meli ty vatove vlozky ty se nedaj nikde sehnat a ja jsem s nima byla nejspokojenejsi.a mely jsme tam i zdejsi kosilky jen kdyz byla doba navstev jsem oblekla svoje abych nevypadala jako strarak.zupan mam jen mam strach ze je moc teplej.nepouzivam ho ani doma tak nevim. |
| Leňucha | 20633 |
|
|
15.7.2013 22:04:48
Kačko ve 28 tt to tedy čučím. Já je před tím nikdy neměla, aspoň si nepamatuji, vím že když začaly bolesti tak jsem v ten den porodila. Tvrdnutí mám už taky snad od začátku, to ale nebolí, tohle to v noci musím normálně prodýchávat, tak to asi budou poslíčci. Magnézko beru 2x2 ale po pravdě, občas zapomenu.....
Já zkusím na praní to Batole, až ho seženu, v nějaké diskuzi to chválili víc jak Lovelu a když se neujme, vrátím se taky k Lovele, je pravda že je krásně voňavá ![]() S ubrouskama dík za tip, juknu i tam, i když do DM se nedostanu tak často. No a po Coca cole to půjde dobře i i když si to přeci musíme ještě užít ![]() ![]() Renduš já zase mám bledou závist na vybavení a tedy už méně starostí Košilku ještě pořídíš, já taky ještě žádnou nemám, s těmi starými do nemocnice nemůžu a potřebuji asi i župan, mám jen růžový chlupaťák s králíčkama na doma dobrý ale mezi lidi asi taky nee ![]() ![]() ![]() ![]() Máte už seznam co vše sebou? Já si tak řikám že asi vím ale určo polovinu stejně nechám doma. Hlavně si chci zabalit už dříve, minule jsem to nechala, že až tak 36tt a pak jsem balila při kontrakcích v 35tt a na mimčo jsem neměla nic. Takže vše hledal, pral a žehlil můž s mou mámou, no z porodky jsme šli fakt krasavci ![]() ![]() ![]() Ani nevím co se vše změnilo a zda v porodce ještě něco dostanu, jako vložky apod., raději si tedy vše koupím sama. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.