| Leňucha | 20633 |
|
|
27.6.2013 17:54:35
Jinak to celé prospalo
musela jsem se pořád natáčet, dr šťouchal do břicha jak divý ale nepomohlo, prostě když spí tak spí.![]() Renduš tak jsem jukla na PP Book i Jane Nomád a oba dva vypadají super, ten PP se mě zdá krásnější ale pořádně jsem ještě nezkoumala parametry, přes zimu budu mít o zábavu postaráno ![]() Kačko tak co počasí přeje, už je lépe? Teď zase marodíme my, začal kluk, pak já, ted i holka, ale naštěstí bez teplot, jen rýma a tři dny nemůžeme mluvit. Siffonko vy jste tedy taky pěkně akční, snad to vše stihnete. Já mám obavu že my ne. Sice jsme konečně domalovali tři místnosti a chodbu, teď pokládáme podlahy ale to nejdůležitější - kuchyň a topení je pořád v nedohlednu. Teď jsme taky stále v 2+1, pro 5 lidí už snad nepředstavitelný ![]() ![]() ![]() |
| Leňucha | 20633 |
|
|
27.6.2013 17:38:18
Ahojky všem
Tak mám ten 4D UTZ za sebou, fotky dobrý, jen video mě trošku zklamalo. Nejede to jako normální video v reálném čase ale skáčou fotky rychle za sebou, ani né na 1 vteřinu, takže je vůbec nestíhám prohlížet Miminko je samo pro mě nádherné, vypadá úplně stejně jak vypadal syn, tak jsem moc zvědavá zda ty růžové oblečky vůbec užijeme Nosánek je opět bambulka a překvapila mě tedy váha. Prý má podle tohoto UTZ 1225g, ale když juknu na net na můj 27 tt tak má mít okolo 800g, tak to nevím kdo to bude rodit Takže i termín odpovídá už spíš na první půlku září.![]() ![]() ![]() Jsem moc ráda že jsem šla, teď když už mluvím na břicho tak vidím reálný obličej, jsem nadšená ![]() ![]() |
| siffonka | 106946 |
|
|
24.6.2013 14:54:08
Ahoj holky,
zdravím po docela dlouhé době, ale nějak nic nestíhám. Před měsícem jsme začali s takovou "menší" rekonstrukcí bytu, dělili jsme velký obývák na dvě menší místnosti, aby jsme měli i dětský pokojík, máme totiž jen 2+1, no teď už vlastně 3+1. No a stále ještě nejsme hotovi. Mezi tím jsme byla ještě s malým na pár dní v nemocnici, má totiž zúžený oční kanálek, tak mu tam dávali nějakou kanylku na rozšíření, kterou si nesmí vytrhnout, takže ho musim hlídat, aby si nesahal a nemnul oko, docela pakárna. A to jí tam bude mít 3měsíce, až pak mu jí vyndají. No a pak byly zase ty vedra, to se nám taky nechtělo nic moc dělat, o víkendu zase jezdíme na chatu, a teď v neděli jedeme na dva týdny na Slovensko, takže našim tempem budeme rádi, když to stihneme do porodu.![]() Jinak teda ty vedra mně daly neskutečně zabrat, byla jsem úplně nepoužitelná, a to mám jinak teplo ráda. Takže jsme většinu času trávili doma nebo u našich na zahradě, pěkně ve stínu. Nohy mi naštěstí nenatékají, neměla jsem s tím problémy ani v prvním těhu, tak snad to tak vydrží, a přibrala jsem zatím 6kg. Což mě teda zase až tak netěší, protože s malým jsem přibrala 7kg za celé těhu,a teď mám ještě skoro 3měsíce před sebou.![]() A jak jsem tady stačila postřehnout, tak druhého chlapečka, jako my, čeká taky Kačule. No jo no, u nás se holčičky prostě neumí.![]() |
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
22.6.2013 11:40:54
Zdravim
Lenu muze to bytkspojene ale spis ne jelikoz u minuleho jsem ty navaly horka mela taky.hlavne ze dnes jsem se skoro i vyspala. Teda nektery lidi jsou fakt hrozne bezohledni. Rendo byli jsme tam 2 vikendy po sobe a nejdriv tam meli ze na zacatku pristiho tydne a ten dalsi taky nic tak nevim kdy to zprovoznej. |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
21.6.2013 19:13:02
Leni injekci jsem neměla. Neměla jsem ji ještě nikdy. Je fakt že se to dalo normálně vydržet a co já zase jsem někdy přecitlivělá až až. To i anezteziologové u epidurálu vrtěli hlavou při jakých dávkách furt prodýchávám kontrakce a jak je možný že to to cítím až tak moc :o)
Ještě se mi líbí Peg perego Book, jde s ním manipulovat taky nádherně. Jen ty prachy ... No jo na Gutovku jsem zapoměla, nevíte jestli už zprovoznili tu vodu co tam teče přes ty mlýnky? |
| Leňucha | 20633 |
|
|
21.6.2013 13:52:59
Přeji krásný pátek
![]() Kačko asi byl špatný tlak či co, hlavně že si to ustála. Já jsem tedy v pohodě, včera mě ani nebylo tak vedro ale můj se potil celý den, takhle jsem ho taky nikdy neviděla, netrpí na to ale včera hrůza. Nemáš to k té rýmě? Jestli nejsi nastydlá, nějaká viroza, teplota.... Jinak u nás taky nemáme ještě jasno ve jménech, hlavně u kluka. Můj chce a to se podržte Huga ![]() ![]() to tedy odmítám, tak on odmítá všechny moje návrhy. U holky mám asi pořád 10 tipů, jeden je tedy pro mě nej ale zrovna ten, mi všichni pomlouvají Školní akce docela ušla, byla jsem většinou ve stínu ale dvě hodiny jsem si tam postála kousek ode mne se sedělo ale asi jsem byla neviditelná ...no večer jsem měla poprvé nateklé nohy ![]() Renduš díky za tip, juknu taky na něj. Už pomalu i koukám na nějaký super sporťák nebo golfky, do jara sice času dost ale pár tipů můžu mít K zubu, dostala si injekci? Taky mám jít na opravu ale mě se nechce na ten píchanec... ![]() Já mám 9-letou buchtu a 5-letého, tak nějak rozdíl v prázdninách nevidím. Stejně budeme dělat to co každý den, jezdit mezi domovem a barákem....snad se podaří občas výlet, koupálko a holka tedy jede na přelomu srpna na 14 dní na tábor. S její nechutí jezdit s námi na barák bych potřebovala tábor na celé dva měsíce ![]() ![]() ![]() Lucí já jela k moři u holky, v 5 měsíci a už bych to nedělala. Cesta blindící horor, hned první den jsem chytla nějakou salmonelu takže zbytek dovči na pokoji,spíš wc nebo pár minut ve stínu, hnusný vedro, pomoc od dr žádná... vůbec jsem si to neužila ale každý to máme jinak, třeba bys to měla super ![]() Donjo péřovou zavinovačku neznám, nebo spíš jsem neměla tak nemůžu posoudit. Já mám klasiku takový ten čtverec a koupila jsem si nově takovou tu swaddle me, jak zabalí miminko jako kokon, že nemůže hýbat ručičkami a má být klidnější chtěla bych ještě jednu, na střídačku.Tak zase ahoj, musím do toho rozpařeného auta a jedu s dětmi do Ústí koupit druhou potkanici, aby ta první nebyla sama ![]() |
|
|
21.6.2013 11:46:09
Rendo ja jsem stastna ze malej bude mit jeste mesic skolku ale mam v planu hodne chodit do bazenu a kdyz pocasi nebude na koupani tak ruzna detska hriste gutovka a krouzky na vltavdm jsou fajn i pro vetsi tak muzem treba pak chodit spolecne.a tobe holky nejedou na tabor ci k babickam
Otoky musim zaklepat zatim nic ale asi to bude i tim ze nemam zatim tolik nahore jako minule. |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
21.6.2013 11:17:10
Ahoj, včerejšek byl fakt nejhorší. Nejvíc mě ničí ty otoky nohou co hodně bolí ale to už budu mít až dokonce těhu. Spím jak dudek nejhorší je to než přehodim břicho z jednoho boku na druhý :o)
Nemáte náhodou někdo dítka starší 6ti let? Pořád přemýšlím co s těma holkama budu o prázdninách jako těhule furt dělat a fakt se těch prázdnin děsim |
|
|
21.6.2013 10:43:35
Ahojky
Tak jsem rada ze jsem se dozila rana.to byka ta nejhorsi noc mehň zivota spala jsem asi tak 2 hodiny a to anh ne v kuse.kdybych byla na konci tehu tak jsme dnes asi jeli do porodnice.celou noc jsem se chodila stridave chladit pod vodu a do okna.lilo ze me jak ze zmrzliny na slunci a nemohla jsem dychat.silene Co vy jak jste prezivaly Nastesti je ted trochu chladek tak jsem hned po ranu vyzehlila dva kose pradla a ted uz budu jen odpociuat Sraz holky budete sebou chtit brat deti.pokud ano mely by jsme to nasmerovat nekam kde se nam pobavej ale my taky. |
| donjamimonja | 107675 |
|
|
19.6.2013 21:40:42
Ahojky všem, zdravím po delší době!
Nijak nic nestíhám, pořád chodím do práce, do toho malá, tak jsem v jednom kole. Vedra mě docela ubíjejí, hlavně když cestuju do práce přes celou Prahu, ale lepší, než ta hnusná zima. Nohy mi s příchodem horka začali trochu natékat, ale ještě to není tolik, co v minulém těhu, ale boty už mě tlačí. Holky, to není možný, že některá máte teprve 4 kg nahoře, ja zítra začínám 29 tt a mám plus 13 kg...To vám teda upřímně závidim, mě to ukazuje týdně i 3/4 kila plus, at jím hodně nebo málo . A mám pocit, že už se šíleně valim, i jsem taková nemotorná, do schodů se dost zadýchávám. Snažím se ale pořád cvičit - gravidyogu, tak 2 krát týdně do ruky vezmu činky no a co jsem napustili bazén, tak trochu plavu a cvičím ve vodě...Já Jinak ke kočárku - mímo podědí po starší sestřičce dorjan dany sport prestige - ted už bych volila jinek kočárek, spokojená jsem byla tak na půl, ale ještě to zvládneme, dnes ho muž odvezl na celkový service, tak snad ho tam trochu vylepší ![]() Jinak testy na cukrovku mam ok, i jak jsem měla to klíště, tak nic se neděje a testy taky ok. Holky máte zkušennost s péřovu zavinovačkou? Já jí teď objednala, tak jsem zvědavá.. Kdybyste organizovaly nějaký sraz, i bych se ráda zúčastnila. Jsem z Prahy 9, ale pokud bz to bylo možné, někam docestuju... Mějte se krásně ![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.