| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
15.7.2013 20:51:25
bledá závist
mam nahoře 12 nebo 13kg. Naštěstí už mám skoro všechno pořízený. Ty bolestivý otoky mi dávají zabrat. Dneska jsem šla s holkama na zmrzlinu, jsou to max 2-3km a jsem totál odrovnaná takže auto už bude můj velký kamarád.Peru v Persilu senzitiv i normálně kvůli ekzémům takže ani nic měnit nebudu. jen jsem pozapoměla na sebe abych si včas sehnala nějakou tu kojící noční košili, kojící podprdu bez kostic neb bych si v Krči vyslechla, a všechno ostatní do porodnice. Nějak si nemůžu vzpomenout, co jsem to vlastně potřebovala ![]() |
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
15.7.2013 19:43:49
Lenu ja mela u minuleho tehu taky poslicky uz ve 28 t dr me na to tenkrat dala magnezko ktere ted vlastne mam uz od te doby co jsem doma taky kvuli tvrdnuti bricha a to taky vlastne deloha trenovala takze urco zavolej dr a porad se co ti na to rekne.
Jinak super ze si poridila kocar Ja prala v lovele a persilu sensitiv ale ta lovela tak krasne voni ze budu prat asi zase v ni. Ubrotsky kupuju v dm stale jelikoz tim malemu utiram zadek a pouzivame je i venku.maji tam baleni po 4ks asi za kilo ake ja na ne jeste pouzivam slevu takze vychazej cenove asi nejlepe. Ja mam 8 kg nahore ale mam obavu ze ted to bude rychle naskamkovat.posledni dobou snidam colou mam na ni hrozne chute |
| Leňucha | 20633 |
|
|
15.7.2013 15:49:16
Ahojky všem
tak já mám už 9 kg nahoře ale jinak vše oki. Přátelé říkají že už je to na mě konečně vidět, né že jsem se jen přecpala, ale to jim nějak nevěřím. Začíná se mi nějak blbě spát, zbudím se v noci a mám dle mě poslíčky, třeba hodinu, dvě a usnu teprve k ránu a přes den zase pohoda, tak nevím co to je. Jinak pendlujeme mezi domovem a barákem, pořád je co dělat a stěhování v nedohlednu Ale musím se pochlubit už mám kočárek, konečně ![]() ![]() nakonec můj vysněný houpák a přímo ta Inglesina Magnum i když jsem chtěla Sofii, ale naskytla se příležitost tak jsem jí čapla. No ale to je jediný, co mám ještě autosedačku, postýlku, povlečení, matraci, fusak, oblečky, plíny, kosmetiku a jmééééééno na kluka pořád nevím .... Co jsem tedy včera koupila vlhčený ubrousky Pampers sensitiv, tak dávám tipa v Interspáru mají v akci eko balení 6ks za 150.- bez akce ta samá cena ale jen 4ks.Holky v čem budete prát mimi oblečky. Já používala jen Lovelu ale chci zkusit něco jiného, máte zkušenost s gelem Batole? |
|
|
15.7.2013 8:29:19
Ahojky holky
Co furt delate je tady nejak mrtvo. Ja mam misto bricha meloun a malej me to dava poradne znat.takze trpim ale uz to mame za par tak se moc tesim.delam doma debordelizaci a vyuzivam posledni dny maleho ve skolce.cely srpen bude doma Minuly tyden jsme dali ten bazen na stirce a moc jsme si to uzili.zitra jdem zas tak komu by se chtelo dejte vedet Mimioblecky zatim nekupuju az budu prat po Sebikovi tak pak uvidim co dokoupit ale mam pocit ze jsem toho mela tolik ze nic kupovat nebudu. |
|
|
14.7.2013 19:17:16
Ahoj holky,
v Praze Edenu má Tesco dobrý slevy na miminkovský oblečení tak kdo má už nákupní horečku stojí to celkem za to |
|
|
9.7.2013 14:14:37
Ahoj,
tak my kromě krátkých výletů trčíme doma :o( nebo se s kámoškama navštěvujem. Už skoro nic neujdu. Taky už máte dětičky až na žebrech? Začínám se bát, že Lucinka je nějaká větší než její ségry. Holky konečně dobraly ATB na zánět močáku tak snad budem mít na chvíli pokoj |
| Lucka Pucka:-) | 131723 |
|
|
9.7.2013 13:05:53
Zdravím Vás všechny,
tak se po čase zase hlásím, měli jsme teď týden dovolenou, takže jsme jí plně věnovali práci doma - nová kuchyně, vymalovaný celý byt, malá už má ve svém pokojíčku taky barevnou stěnu s obrázky a kromě postýlky už vše přichystáno na její příchod, prala jsem a žehlila jako mourovatá, protože do porodu už na to nebude čas ![]() A co vy ostatní ?? Už jste měly nějakou dovču ?? Nebo se vám už pomalu blíží odchody na mateřskou ?? Mě se toto bohužel netýká, ale nevadí, je mi dobře, nic mě zatím neomezuje, malá je sice fotbalistka, ale jinak se cítím fantasticky, takže mě doma nic nedrží, do práce budu chodit až do porodu, každá korunka navíc dobrá, budu mít tak našetřeno už na dovolenou na příští rok, chceme vyrazit hned k moři, ať si na to zvyká už od startu, maminka bude po šestinedělí částečně zase pracovat, tak bude holčička dítě do větru, mezi babičkami a tatínkem, jednou jak najde.... ![]() Přeji vám všem krásné slunečné dny a ty, které čeká ještě dovolená, ať je kouzelná a ve zdraví !!! ![]() ![]() ![]() |
| Lucka Pucka:-) | 131723 |
|
|
9.7.2013 12:58:09
Ahoj Kačul,
jak ráda bych, ale do práce budu chodit až do porodu, takže si o bazénech a letních volných dnech můžu nechat jen zdát ... ![]() ![]() Vám všem ale přeji, ať si toho užíváte plnými doušky, já budu tiše závidět ![]() |
|
|
9.7.2013 9:10:19
Ahoj
Nechtel by nekdo z vas zitra na koupak na stirku? |
|
|
2.7.2013 14:47:11
Ahoj,
Leni krásný fotky ![]() váhový odhady nechci ani vědět, já snad doktorům pak řeknu, že to nechci vědět ![]() holky už mají prázdniny a já v 6 večer usínám v sedě na sedačce jak jsem hotová - děti nikoliv, ty mají síly dost... Leni s Bookem budu asi jezdit občas od narození tak ho případně stihnu včas zkritizovat. A co u Vás nového? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.