| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 810  [Dalších 600 >>]
vanilková 111307
18.6.2013 14:41:23
Claire, tak to nevím, protože jsem jukla na všechny, které nemají žádný příspěvek a hází mi to tam pěkně divnou stránku prakticky bez ničeho~e~ jinak by tam bylo přidat názor nebo tak něco, ale tyhle vypadají divně, vlastně vidím jen nějaký žlutý obraz s namačkanými odkazy vedle..~a~
Claire 222 110702
18.6.2013 13:29:17
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám vstupuju do diskuze, můžete mi některá poradit, jak vložím do svého porodního měsíce první názor? ~5~ Nějak mi to tam nedává vůbec tu možnost "vložit názor" jako v rozjetých diskuzních měsících ~3~~;(( Díky a všem přeji pohodové těhu ~;((
kačule+sebule09+// 135015
17.6.2013 20:42:39
Ahoj holky

Tak jak davate to teplo.mam pro zmenu maleho doma.nachlazeninastesti nic horsih

Ja jsem P-7 ale dojedu kamkoli ale po 5 uz musime byt vetsino doma kvuli tatkovi.akorat pristi utery bysme mohli do pul 7.

Lucko ses dost odvazna ze se nekam pohrnes takhle pozde jeste oa slovensko.a co delas ze planujes jeste v 9 m chodit do prace.kdyt tam stejnak min 2 roky nebudes a pochybuju ze to nekdo oceni.

Lenu to jste meli stesti.

Rendo co zubar.me minule nechtela nic delat v tehu.
Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 3160
17.6.2013 9:31:32
Ahoj,
na korbu kašlu, dokud se tam nacpe pak tam bude, v případě velký nouze víc vyztužím sporťák do roviny. Už se lehkýho skladnýho a snadno ovladatelnýho jen tak nevzdám, čert vem korbu :-)

V poledne jdu k zubaři a mám pekelnej strach. Obávám se, že jeden zub bude určitě KO.

Už mám oteklé nohy od rána jak se vzbudím.

Leni, ještě že se stihlo zastavit. Manžel teď provizorně jezdí taky s autem kde tohle hrozí, naštěstí včera už se předalo velký auto kam se v 5ti vejdeme tak se mi fakt uleví až tohle starý vrátí.
Leňucha 20633
15.6.2013 0:15:41
Ahoj holky,

tak jak se vám líbí počasí? Já jsem spokojená, konečně nemrznu, ale čekám kdy začnu nadávat na teplo, říkám furt že nevím co chci~t~~t~~t~
Dneska jsme málem bourali ~a~ už týden nám blbnou prý čepy, od začátku řikám že nám upadne kolo, prý ne, to jsou čepy....dneska jedem , kravál jak blázen a najednou můj kouká v zrcátku jak nám odskakujou šrouby z kola, jen tak tak to dobrzdil šikmo ke krajnici a kolo viselo už jen tak. No krásný ráno, hodinu jsem stála s klukem a se psem na poli....
Jinak mimo to každý den malujeme a malujeme. Holky pokoj už mám hotový, dnes jsem dodělala klukovi a v neděli začneme ložnici. Akorát jsem ty pokoje barvami pěkně ztmavila... není nad bílou :-)

Renduš moc děkuji za změření, si zlatá ~x~ Oni právě všude píšou že mají těch 73-4 cm, je možný že třeba jak uvádíš starší verze budou delší. No uvidím, hledám každý den. Tak to mi zbývá Inglesina nebo Roan marita, druhý se líbí mému, mě taky ale nějak mě přijde že Inglesina bude kvalitnější, ale řešit to na jednu zimu...nevím. Taky jsem objevila že už i Tako dělá houpáky :-)

Lucí mě se musí otáčet pořád, jeden den necitím nic, druhý den nahoře, třetí dole....a u doktora jsem zjistila že cítím víc pěsťuchy než kopance ~t~ říkala jsem kde mě nejvíc kope a dr na UTZ ukazoval že tám ale ruce ~t~

Holky nevíte o nějaké pěkné soupravě do porodnice? Nemůžu najít nic neutrálního i když jsem opět blázen ~2~ pohlaví nevím a už kupuji růžové overálky ~b~ tak snad mám dobrý instinkt nebo bude mít další chlapák růžový začátek ~t~~t~~t~

Přeji krásný víkend ~;((

13.6.2013 14:37:04
Leni,
ta Peg Perego taky změnšuje, vnitřek je fakt 74 a šířka 34cm a to jsem měřila tu největší korbu Culla. Tak to tě asi moc nepotěším :o/
Ještě mě napadlo koukat po inzerátech jestli někdo bude prodávat ty starý a vždycky aby napsali ten vnitřní rozměr. Jestli se ještě nějaký takový objeví
Lucka Pucka:-) 131723
13.6.2013 10:37:09
Ahoj holky,

taktéž zdravím~3~ Počasí je konečně krásné a člověku je hned veseleji ~y~
Ohledně cukrovky se mi gynekoložka neozvala, takže to asi vše dopadlo dobře, ufff, dost že mám absolutní omezovací dietu kvůli alergii na jídlo, která mi spouští ten atopický ekzém, tak ještě nejíst něco dalšího, byla bych do konce těhu jen na vodě a suchém chlebu ~:( No už teď je to velká bída, ale co se dá dělat, kvůli miminku je člověk ochoten vydržet vše ~t~
Úplně vám závidím, jak můžete odpočívat doma, to já budu chodit do práce asi až do porodu, sice ne všech 5 dní v týdnu, v 9.měsíce asi už jen 3, ale i přesto, mám na starosti Slovensko, takže mě ještě 14.8. čeká u klienta velký celodenní meeting v Bratislavě, jsem zvědavá, jak to zvládnu, snad se nerozsypu na 2 kusy zrovna tam :-P Jinak malá je poslední 2 dny pořádná divoška, ale jen kope, otáčení se jí očividně netýká, je spokojená celou dobu v jedné poloze, co se dá dělat :-)

Moc ráda se s vámi taky potkám, jen u mě je to horší, že do srpna můžu až tak kolem 17 hod, dříve se z práce neutrhnu, část Prahy nechám na Vás, mohu dojet autem kamkoliv :-) Jsem ale Praha 9, takže nejblíže 7-čka a 8-čka, ale jak říkám, docestuji všude~j~

Všem krásný den~;((~6~~3~

13.6.2013 9:15:46
AHoj,
tak já mám dopoledne záchvaty nudy jak trčim doma, hrozně mi chybí lidi...
Ráno jsem letěla na odběry tak jsem zvědavá jak mě na diabetologii příští týden spucujou :o(
Zase aspoň zařídím všechno dřív, přes prázdniny se s holkama nezastavim a září bude šrumec.
Včera už mi přišel novej potah na kočár, nechávala jsem si ušít novej na starej podvozek a moje 6ti letá Kája se do něj nakvartýrovala a furt se do toho vešla. Já nevim že se mi ty děti rodí tak obrovský že jsou v těch jejicj grafech nad normálem a brzy doháníme aby se vůbec vešly pod ty minima.
Sraz beru, určitě půjdu jen kde? Napište zhruba jaká jste Praha ať najdeme nějaké místo přijatelné pro všechny. Já mám nejblíž Prahu 4,10
kačule+sebule09+// 135015
13.6.2013 8:59:19
Ahoj

Tady je teda mrtvo.asi jste vsechny stale venku a uzivate konecne letni pocasi.

Vani no ja to nejak nedavam uz ted a vcera 3 hodiny na hristi me totalne odboraly a to jsem skoro jen sedolezela.

Co ten srazik prazacky at se bliz pozname?
vanilková 111307
13.6.2013 7:57:12
Kač, blíží se to neskutečně rychle, poslední 3 měsíce a možná kousek, záleží, kdy porodím, to je frčák, navíc to léto bude utíkat určitě rychlostí blesku, ovšem my budme spíš postupně zpomalovat~b~
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 810  [Dalších 600 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.