| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
11.6.2013 11:26:41
Aho
Mam vysledky takze to dopadlo dobre a cukrovka neni.jup Vani to jsi na tom stejne jako ja vcera.lezela jsem do 3 jak plack Lenu ty jsi teda sikule ale neprehanej to. Pupek mam tak nejak asi normal ale jak mam normalne ploche bricho tak to hrozne prekazi.uvidime co bude za mesic.nejak se nam to hrozndm blizi. |
| vanilková | 111307 |
|
|
11.6.2013 10:31:18
Tak jsem dnes po OGTT a mám dost, bylo mi blbě, ale dalo se to vydržet, jen jsem tak divně zpomalená a unavená, po obědě půjdu odpočívat a odpolko už snad budu OK. Jsem ráda, že to mám za sebou.
![]() |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
10.6.2013 14:32:06
Ahoj,
už chodíte na slaďáky? Tak to hlavně přežijte ![]() doufam, že když mam glukometr doma tak mě na to znova nepoženou. V pátek jdu do laborky tak tam zjistěj že tu dietu dodržuju podle plotu tak asi dostanu kázání. Břicho radši nekomentuju, mam v pase 110cm a jedna paní na hřišti mí říkala že jsem odvážná takhle před porodem lítat ještě s dětma. Doufám, že Lucinka bude mít jen ty 4 kila. Doma už to v hlavě taky přestavuju jak to tu poskládam aby jsme se tu všichni nějak poskládali. |
| Leňucha | 20633 |
|
|
10.6.2013 13:03:44
Ahojky
Renduš to bys byla zlatá kdyby se ti to povedlo poměřit. U nás máme jen snad dva obchody a tam Inglesinu ani PP nemají. Takže čerpám jen z netu a všude právě uvádějí tu vnitřní cca 73 cm. U té Cully, Naveta a ještě jedna mají snad i jen 70cm a to všude píší největší kočárky.... Kačko když já si asi moc vybírat nemůžu. Budu už bydlet na vesnici a počítám že krom zahrady a jedné ulice kolem dokola se nikam nedostanu, jsou tam dlaž. kostky, tak chci hlavně houpací kočár, odpružený a aby tam mimčo vydrželo do jara, pak nastoupí něco lehčího. A zatím jsem zjistila, že takový jsou jen ta Inglesina, Peg Perego nebo Roan Marita. Právě že každý řiká že to jsou nejdelší korbičky. Kdybych byla dál ve městě vzala bych jiný typ, třeba minule mě krásně stačil X-lander, Mutsy nebo něco podobného, ale teď chci klasika houpák ![]() S tou kolébkou jsem to byla já, nakonec asi koupím další postýlku. Chci stahovací bočnici, a tu u staré nemám, tak dám starou dolů a do ložnice koupím novou. A vydrží to déle než kolébka. A jak to že nechutnal slaďáček hlavně že už to máš za sebou, to já byhc mohla chodit denně, místo snídaně ![]() ![]() Jinak rajčátka mám zasazené, i okurky a melouny ale u první půlky , v pátek jsem sebou málem švihla, zůstala jsem v kleče nad zemí a volala o pomoc a vodu, všude bílo.... přitom jsem ještě nezačala pak už to šlo a v sobotu v tom vedru jsem bez problémů zasadila druhou půlku a ještě jsme i malovali podkroví. Asi byl v pátek špatný tlak...Včera mě bylo taky blbě ale protože jsem se přežrala ![]() ![]() malej měl oslavu, 5 let, tak jsem se ládovala ale bylo to krásný, kluk byl šťastný a to je nej ![]() Holky taky vám teď tak vyrostly pupíky? Jsem 25tt a každý mi najednou řiká zda nečekám dvojčata, taky si připadám nějaká široká, to tak před 14 dny to bylo ještě v pohodě ![]() |
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
10.6.2013 11:22:53
Ahojte
Tak mam za sebou test na cukrovku a je me teda zle tak lezim a chystam se na spanek.jinak mimis me dava poradne najevo ze tam je a mam pocit ze se minulej tyden pretacel ale buh vi hrozne se celej den vrtel a strasne jsem citila jak tam neco ve spodni casti stoura. S tim otacenim se nestresujte kamoska v porodnici prisla o vodu a malej se ji nekolikrat stihnul otocit nastesti kdyz to zacalo tak byl hlavou dolu. Kocary ja moc ty co tu o nich mluvite nemusim jsou to hrozny vrzaky a ty korby mate pravdu jsou strasne pidi.ja mam na terasu na spani starou libertu a na jezdeni venky quinny speedi. Nekdo tu psal o tom ze chce koupit kolebku.ja mam taky obyvak dole a se starsim jsem to resila tak ze jsme koupili cestovni postylku ve dne byl bud v ni na lehatku nebo na dece kdyz byl vzhuru.ta kolebka je hrozne mala a nekde jsem cetla ze jak to neni pevne a houpe se to tak to neni dobre na pater 4D UZ ja se budu objednavat do podoli stoji to litr a pokud se to nepovede na poprve treba pokud mimco spi nebo tam je placenta tak delaj do tydne jeste jeden a plati se to pouze jednou.mam zkusenost z gennetu kde malej byl prave nalepenej na placente a to po me i pres neuspech chteli snad 500. Lenu jsem zvedava jak budes s pupinem sazet me uz se vse dela tak hrozne spatne a to jsem teprv zitra 24. |
|
|
8.6.2013 12:12:25
tak jsem ještě vyhrabala co mám korbu od Jané a ta má vnitřní 74cm a Perego bylo určitě delší. Uvidíme co naměřím v tom obchodě, snad je budou mít skladem
|
|
|
8.6.2013 11:10:58
to je divný, tenkrát Bebecar měl v nejdelším místě 78cm a perego bylo určitě větší. Měla takovou tu klasiku. Jezdím kolem jednoho krámu kde perega prodávají tak si vemu metr a změřim to až pojedu kolem. Já snad ni kočár větší než byly ty klasický perega neviděla. Naveta už menší bude
|
| Leňucha | 20633 |
|
|
7.6.2013 22:51:04
Tak jsem to už našla, 84 cm je prý vnější a 73 vnitřní, což mi přijde 11 cm rozdíl tedy dost, to je nějaké divné... Renduš to jste měly změřené osobně?
|
| Leňucha | 20633 |
|
|
7.6.2013 22:39:47
Ahojda
tak jsem byla dnes na KO a hned jsem vyzvídala na dr jak je to s tím otočením tak prý do 32-34tt se otáčí jak chce a v těchto týdnech už nemá místo a začíná se fixovat do porodní polohy. Ale i pak se nějaké akční dítko otočí. Když se začteš do diskuzí tak je plno mamin co se otočilo klído těsně před porodem, ale taky nemusí....Renduš bacha na to, 3D by neměl být to samé co 4D, 4D je pohybující záznam. Aspoň mě to takto bylo vysvětleno, u nás je i 4D jen jeden a 3D má více gyndařů. Tak se raději zeptej. Já jsem taky řešila zda jít či ne, zase litr v háji... ale jsem ráda že mám aspoň foto od kluka, vždy koukám zda si byl podobný tak jsem se rozhodla pro.A s tou korbičkou, sakra co jsem to měřila, mám poznamenáno že Culla má 73cm, což jak znova koukám je blbě, jdu hledat ![]() Vanilko vem si sebou čaj, je to daleko chutnější než do vody, prostě přeslazený čajík ![]() |
| vanilková | 111307 |
|
|
7.6.2013 8:11:45
Luci, na otáčení je ještě spousta času, podle mě víc než měsíc, myslím do 33tt a i pak se může klidně otočit, takhle tě zbytečně straší...
Rendo, upřímnou soustrast ![]() a atopický ekzém teda žádná výhra, tak třeba po těhu přejde... Na OGTT jdu příští týden, moc se netěším, ale přežiju to.. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.