| Lucka Pucka:-) | 131723 |
|
|
31.5.2013 14:00:02
Zdravím Vás děvčata,
doufám, že se máte mnohem lépe, nežli já, mě sice netvrdne břicho a čípek asi taky good, ale mám už přes týden těhotenskou vyrážku a je to den ode dne horší a horší, dermatolog ani alergolog si neví už rady, mám jí kromě obličeje úplně na celém těle, vypadá to něco mezi zarděnkami a neštovicemi a kopřivkou, svědí to tak, že nemůžu ani po Dithiadenech moc spát a jsem před psychickým zhroucením ![]() Netrpěla jste náhodou na to některá z Vás ?? Co pomohlo ?? Nezabírají ani kortikoidy ![]() ![]() Moc děkuji za jakoukoliv cennou radu !! ![]() |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
31.5.2013 11:11:20
AHoj,
Kači tak to moc negruntuj :o) Doma se spíš flákam než uklízim i když dneska jsem se už zařekla, že proberu ty mimi hadry a zjistim co nemam. Mě teď kontrolovala čípek ultrazvukem a to prý zas až tak děsné není. Nejvíc se děsim až začnou prázdniny a já nemohoucí matka nevim jak ty děti pořádně zabavim |
| vanilková | 111307 |
|
|
31.5.2013 10:01:45
Kači, tak to je blbý, že to takhle pokračuje. Zůstaň si doma a šetři se. Taky pomalu debordelizuju přibytek, ale už to nejde tak rychle a třeba celý den, jak bych chtěla, pak funím a jsem na padnutí..
atb jsou mrchy, zničí mikrofloru jako nic, tak ať je brzy dobře ![]() |
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
30.5.2013 14:05:35
Ahojte holky
Tak mam po dnesni kontrole dr me do prace uz nejspis nepusti jelikoz bricho stale tvrdne.uz se me zacal zkracovat cipek ale to je normal no a vyfasovala jsem cipky a mast jelikoz me atb nadelalyparadni paseku.takze se nenudim. Malej jde v po konecne do skolky tak si treba taky odpocinu. Jinak zitra apolinar a 10 jdu na cukrovku sestricka co me objednala me rekla ze pokud chci muzu si do toho jejich sajrajtu vzit sebou pulku citronu. Rendo to se nenudis.ja zas potrebuju doma udelat kompletni debordelizaci a povyhazovat zbytecnosti. |
|
|
28.5.2013 12:42:48
Ahoj,
tak nejsem ani týden doma a už se stihla rozflákat myčka, stihla jsem objednat novej potah na kočár a už si sumíruju co všechno doma odešlo a bude potřeba to sehnat nový nebo opravit. V práci jsem to nestíhalatak teď se to nakupí. Jak se jinak máte a kde jste? :o)) |
|
|
26.5.2013 15:14:53
Ahoj
Rendo tak to jo tak to je na nic.no pockej ted jak si doma tak se budes nudit a furt neco kupovat Lidi aha tak snad to je v poho kdyz si nemela ani zadnej flek Lenu ja jsem byla na UZ v nemocnici a lezela jsem tam snad pul hodiny do toho do me silene dloubala jelikoz mel malej furt spatnou polohu na to srdicko. Ja mam tu placentu tentokrat na zadni strane a je to fakt citit uplne jinak a ikdyz je jeste hodne malej tak dava hrozne bolestive kopance. Klistata holky muzu vam pro pejsky doporucit uplne genialni obojek celou sezonu bez klistete a dalsich potvor pes se snim muze koupat a hlavne vubec nesmrdi.vyrobce je scalibor tak na to juknete na netu. |
| Leňucha | 20633 |
|
|
26.5.2013 0:45:11
Ahojky všem
moc díky za uklidnění s ne-pohyby. Musím se radovat že tento týden se to docela zlepšilo, sice né na frekvenci ale intenzitě, když začne řádit už to i vidím ![]() Rendi kéž by to znamenalo spavé, hodné miminko všichni okolo mají jen já měla nejubrečenější děti široko daleko, tak snad do třetice by se mohlo zadařit ![]() A gratuluji k buchtině ![]() ![]() ![]() Káčule se spálou mě to mrzí, to je vlastně angína že? Můj prcek trpí na spálovou angínu už od narození, se toho hajzla neumí nikdy zbavit, vždy to má tak 2-3x za sebou než se najdou lepší, vhodnější ATB... Tak snad se toho rychle zbavíte, ať už je lépe. A s tím UTZ nebyla si jinde na něm? Mě se třeba také dělá zle ale jen na UTZ u nás v nemocnici, jakmile jsem jinde tak je to v pohodě, jen na tom jedmom místě, asi tam něco vyzařuje. ![]() Donjo to klíště je neskutečný, že si tě najde i když nejsi venku přeji aby to bylo dobré, každé klíště není "jedovaté" . Říkají že můžou takto onemocnět i zvířata a můj pes má neustále nějaké klíště, tahám snad každý den a nikdy nic neměl, blbé přirovnání ale chtěla jsem tím říci, že ty nakažlivé nejsou tak časté ![]() ![]() Jinak mám také zvýšené magnézko na 2x2 a nařízený klid, čípek se už více neotvírá ale i tak jsem prý v rizikovém. A jestli nebudu poslouchat pomažu do nemocnice, ale ono se to lehce říká a hůř zvládá, při 2 dětech a bydlení co musí být do září hotové Teď ještě řeším srdeční arytmii, nějak mě to hodně zlobí a jsem z toho hotová, bojím se kamkoliv jít...příští týden jdu na Holtra, tak pak uvidím co dál.A srazík vám závidím, užijte si ho ![]() ![]() ![]() Všem zdravíčko a pohodu ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Lidiska-Anicka+Kristynka | 86472 |
|
|
25.5.2013 11:04:14
kačule+sebule09+// já jsem s tím že jsem měla klíště nebyla u dr. šla bych s tím kdybych měla velky flek po klištěti .
|
|
|
25.5.2013 10:01:41
Ahoj,
všecho je to Maxi Cosi. Základnu mám Isofix base a pasuje na to jen typ Cabrio fix a ten ty City už ne. mám ty autosedačky vedle sebe, velikostně jsou stejný, pohledově taky ale ten cabriofix má zespoda navíc speciální kovové tyčky co zapadnou do té základny. Včera jsem bloumala chvíli po obchodech a narazila jsem na sporťáček kterej jde použít už od narození tak abych už začala šetřit :o) Jak budu mít teď víc času tak to bude stát za to :o) |
|
|
25.5.2013 8:52:59
Dobre ranko
Rendo tu zakladnu mas od jake firmy ja myslela ze ten isofix dela ty uchyty jednotne. Me je zle jak psovi po 3 dnech Atb je me jeste hur nez bylo vcera se me hrozne zvetsily mandle a nemuzu skoro mluvit vubec nechapu co to ma bejt. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.