| vanilková | 111307 |
|
|
7.6.2013 8:09:37
Koukám, že máte plno starostí holky.
![]() |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
7.6.2013 8:06:48
myslím, že největší je ta Culla (asi 85cm). Tenkrát jsem měla hlubokáč od Bebecar, ty jsou taky hodně velké a kámoška měla tohle obyč Peg perego a ten její byl určitě větší do všech směrů.
V Krči chtějí za 3D 1200,- furt přemejšlim, u holek jsem se na to vykašlala teď jsem taková nalomená |
| Leňucha | 20633 |
|
|
7.6.2013 0:03:22
Renduš upřímnou soustrast
Mě odešel táta před 4 roky, synkovi bylo půl roku a já musela vše zařizovat, bylo hodně problémů a dodnes jsem se nesmířila...jak se říká ať je čas milosrdný ![]() ![]() ![]() Na kočárek čekám jako ty, chci ho jen přes zimu a na jaře pořídím nějaký lepší golfky, či sportogolfky, takže hledám ojetý, ale zatím nic a hlavně právě nevím do kterého přesně jít. Od Peg perega chci jen hluboký, houpák, takže Culla, Naveta XXL či ta poslední korba Young auto či jak se to jmenuje, akorát že PP je zrovna ze všech nejkratší, tak aby to přes zimu vůbec stačilo ![]() U nás za ten 4D zacvakám litr, mám mít půl hodiny video na DVD a 6 fotek, doufám. U kluka jsem byla také, ale to jsem dostala jen pár fotek, tak snad to bude teďka lepší. |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
6.6.2013 19:52:20
Ahojky,
tak povodně u nás dobrý. Mě zemřel táta tak jsem ráda že už je po pohřbu. Na atopický ekzém je jedno hodně dobrý pravidlo, snažit se na to dávat co nejméně vody. Jsem silnej atopik od narození a tohle dokáže zázraky. Děti jsou po mě na tom stejně :o( Peg Perego mám ráda i když taky jak který typ. Kočár už mam vybraný, odjezdíme to tentokrát v Jane Nomad a do auta chci sehnat Peg Perego Book, pořád číhám kdy se objeví nějaký ojetý a furt nic a za nový se mi nechce dávat tolik peněz. kolik stojí v průměru 4D UZ? |
| Leňucha | 20633 |
|
|
6.6.2013 17:06:25
A včera jsem se i objednala na 4D UTZ, mají volno až ke konci měsíce, ale i tak se moc těším
Budu 27tt takže mimi nebude už vidět celé ale aspoň kebulku uvidím |
| Leňucha | 20633 |
|
|
6.6.2013 13:25:14
Ahojda
Jé Luci tak to si užíváš, třeba to budeš mít jen v těhu a pak to odezní, když to tvůj otec měl taky jen jako dítě a pak to vymizelo, nooo aspoň přát si to můžeš ![]() A s polohou miminka, to už musí být v našem tt dobře otočeno? Já mám dojem že až po 30tt a možná i déle se může ještě otáčet, teď nevím ale co jsem četla tak plno maminkám se otočilo klído i před porodem. A já si ani nepamatuji jak jsem to měla minule, ani teď dr nezkoumal jak tam leží... ![]() Já byla na cukru včera a užila jsem si to miluji sladký takže jsem to do sebe hrkla během 2 minut a klidně bych si přidala ![]() ![]() mohla jsem i jít domů, takže paráda S vodou máme u nás štěstí, nikde nic ale je mi hrozně líto těch lidí co jim to ničí domy, životy... klidně i podruhé... nevím zda bych to psychicky unesla Holky máte některá zkušenosti s kočárky Inglesina, Peg perégo či Roan Marita? |
| Lucka Pucka:-) | 131723 |
|
|
6.6.2013 12:28:55
Ahoj holky,
tak se zase po nějaké době hlásím ![]() Leni, moc díky, je to bohužel atopický ekzém, který jsem si dědičně celou dobu v sobě nosila, měl ho v dětství otec, a těhotenstvím se mi spustil... Je to trošku lepší, bohužel ho mám spojený s potravinovou alergií snad na úplně všechno, takže jsem na přísné dietě, no mě to neuškodí, alespoň moc nepřiberu, mám sice už 7kg nahoře, ale doufám, že díky tomu bude na konci max 10kg ![]() Jinak dnes jsem byla na zátěžových testech na cukr, no byla to hrůza, málem jsem se pozvracela a ještě teď nevím, co dělat, jak je mi zle, ale snad budou výsledky dobré a nebudu mít i těhucukrovku, to už by mě asi odvezli ![]() ![]() Malá je bohužel stále otočená zadečkem dolů , takže pokud se to do měsíce nezlepší, asi už tak zůstane a mě bude čekat císař, protože vzhledem k mé anamnéze bych porod koncem pánevním nezvládla Doufám, že vy se máte veseleji a všechny se cítíte dobře a hlavně - ŽE NEMÁTE TRABLE S VELKOU VODOU !!! ![]() ![]() Krásný den všem! ![]() |
| Leňucha | 20633 |
|
|
3.6.2013 10:37:55
Ahojda holky
tak u nás tak nějak vše v pořádku, jen to tvrdnutí a mens. tlaky, ale jinak oki. Zítra půjdu nejspíš na ten cukr. test, tak se těším, doufám že si pochutnám A s holkou řešíme-plánujeme pokojíček, příští týden budeme už malovat, tak se těším, jen mi to dcerka kazí každý den s jiným návrhem. A to počasí mě s... děsně vytáčí.... mám nakoupený rajčata a nemůžu je furt dát ven a objednaný thůje, to pořád přesouvám termín dovezení, protože v tomto je tedy sázet nebudu....No alespon mám jednu dobrou zprávu, snad jsem se už tady neradovala ale vzali mi kluka do školky, akorát musíme tedy být do září přestěhovaný.Kačko díky za tip na obojek, juknu na něj, určitě se bude hodit. S ATB hrůza viď, mě to také vždy celkově rozhází, zkusila si laktobacílky apod., já to dávám vždy po ATB a docela pomáhá, hlavně i samé jogurty.... Renduš ty řádíš aspoň máš na vše klid ![]() Lucí to tě tedy lituji, nevím zda jsem měla těhu vyrážku nebo co to bylo ale u prvního těhotenství se mě ke konci těhu udělalo milion větších fleků na těle, jen ale na trupu, končetiny nee, svědilo to šíleně. Dr taky nevěděl co s tím, měla jsem to asi 3 měsíce i při kojení, nechtěl mě kvůli tomu dávat kortikoidy ale nakonec musel, a až to pomohlo. Přičítala jsem to reakci na kosmetiku Jonshon, v té době se zrovna pomlouvala a já se s ní pořád mazala a mazala. A 2x denně jsem se koupala, pak jsem dostala zákaz a mohla se koupat jen 1 týdně denně používat jen žínku. Jak to přišlo tak to pak i zmizelo... Tak přeji ať ti to rychle přejde ![]() ![]() ![]() Jinak já ještě kromě jedné zavinovačky nic nemám ... a hlavně ani nemám jasno. Kočárek nevím a taky postýlku nevím, na baráku budu asi potřebovat dvě, jednu v ložnici a něco i dolů, kde budu celý den, tak nevím zda mám vzít třeba kolébku...ale zase aby kolébka nebyla jen na 3-4 měsíce, pak dítko nevypadlo... a jména řeším každý den, nevím co dřív. |
| Lucka Pucka:-) | 131723 |
|
|
2.6.2013 19:09:45
Ahoj Kačul,
vypadá to na komplexní alergii - ořechy, mrkev, celer, asi 10 druhů ovoce a komplexně LAKTÓZA, rozjelo se mi to tak, že se zítra půjdu raději ukázat do nemocnice :-( Užívám si to teď plnými doušky.... ![]() ![]() ![]() |
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
31.5.2013 17:22:41
Ahoj
Dnesni Uz dopadl dobre takze jsem v klidku srdicko je uplne vzorne a je to na 100% kluk Lucko zkousela si ovesnou koupel,tekutej pudr a nevim zda smime fenistil?co si jedla?ja u prvniho mela silenov vyrazku po jahodach a to zadne alergie nemam. K uklizeni vim ze musim bejt opatrna takze to pujde na etapy a po troskach Mimi veci budu vytahovat nejdriv v srpnu. snad mam vse,krome prebalovaku a lehatka nam zustalo vse.pak mozna jen budu dokupovat nejake drobnosti.predtim jsem malemu kupovala a pak dostala jeste tolik ze pak nakonec spoustu veci mel jednou nebo vubec na sobe. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.