| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 810  [Dalších 550 >>]
donjamimonja 107675
21.5.2013 21:45:45
Zdravím vás děvčátka!

Kačule tak snad bude vše v pořádku a nebudeš muset být v nemocnici, minulé těhu jsem celé prošpinila, takže v nemocnici na pozorování jsem čas od času skončila...nic moc to nebylo, ale zvládli jsem to:-).

Leni já pohyby právě v tomhle těhu cítím mnohem víc, kolikrát se až lekám, jak mě dloube...minulé těhu to bylo mnohem mín...může to být i uložením placenty...minulé těhu jsek jí měla na přední stěně, tak ty pohyby asi tlumila, ted jí mám na zadní stěně, tak je to cítit všechno víc...takže je to částečně i uložením placenty, jak moc pohyby cítíš...

Jinak holky já si včera našla klíště! Jsem z toho dost rozhozená - a to jsem byla celý den v kanceláři...pak jsem se teda vecer muchlovala s malou a ta byla venku celý den, takže to klíště asi přelezlo z ní na mě...Dr mi za pár týdnů udělá krevní testy na borelii a encefalitidu, tak jen doufám, že to bude ok...Klíště jsem neměla snad 20 let a zrovna ted, chjo...

Tak pěkný večer všem!~3~

Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 3160
21.5.2013 18:39:45
Kačule tak to držím palečky ať se to zlepší, já měla takhle dráždivou dělohu u obou holek i se mi od 19tt zkracoval dost čípek. Tentokrát je to kupodivu lepší.
Naštěstí jsem obě rodila v termínu.
21.5.2013 18:34:39
Ahoj,
tak jsem se konečně dočkala kontroly,všecho je prý v pořádku a budeme mít třetí princeznu takže manžel skálal radostí, že bude mít další holku.
vanilková 111307
21.5.2013 12:15:28
tak hlavně, že to neublíží miminku a vyléčete se~s~ tvůj mm má tedy hlášky~t~
kačule+sebule09+// 135015
21.5.2013 11:24:08
Vani dik snad to bude ok deloha to snad prestane zkouset.dr rikala ze to mezi 20 a 22 zkousi tak uvidime a mimco snad bude co nejdele u me.

Jinak mam teda taky atb mam to v tom krku taky takze jsme cela rodina nemocni.muz to ma asi taky jen jak je v praci tak nema cas jit za dr ~:(

Jo ve ctvrtek mame apolinare tak uz se tesime.rikala jsem muzi jestli nechce prekvapko a pry ne.ze stacilo cekat pul tehu na to co vytvoril
vanilková 111307
21.5.2013 10:46:17
Kačule, to je mi líto. Tak držím palce, ať to bříško vydrží v klidu a spála ať je co nejdříve pryč. To je tedy pech~6~
kačule+sebule09+// 135015
21.5.2013 9:57:05
Ahoj holky

Tak ja nemam dobre zpravy jsem od ctvrtka doma.jelikoz jsem na maximu magnezka a dr rekla ze mam hodne odpocivat a lezet jelikoz mam stale tvrde bricho.pokud se to nezlepsi ceka me nemocnice a kapacky.do toho malej pritahnul ze skolky spalu je od vcera na atb a me zacalo byt taky blbe tak ted sedime u dr.

Pohyb ja teda kdykoli sedim nebo lezim tak naseho vetrelecka citim a jak.dava poradny kopance vubec se netesim az budu mit masaz zeber

My jsme z Prahy 7.
vanilková 111307
21.5.2013 7:56:42
Zdravím holky, u mě to kopání je průběžně celý den, večer asi nejvíc a nejdéle. Ale i přes den to cítím i když něco dělám, ale to musí kopat silně nebo se tam vzpříčit, to až bolí, potvůrka moje malá...~p~ takže tohle mě zrovna neznepokojuje, tak aspoň něco. Taky se snažím využít sluníčka a být venku, za chvilku je červen a člověk má pocit, že si zatím jara moc neužil a počasí na tento týden mě ježí vlasy~:(
Lucka Pucka:-) 131723
20.5.2013 8:59:18
Zdravím vás holky,

myslím, že můžete být v klidu, pokud jste trošku ,,aktivnější,, maminky a přes den jen celý neležíte, ale kmitáte a nezastavíte se, nemá podle mě šanci miminko ještě moc řádit a pak, má tam ještě dost místa, pokud mám mluvit za sebe, malou cítíme jen, když ležím a to hlavně večer a ráno, přes den, jako by tam nebyla, ale jsem v klidu, na velkém UTZ sebou mlela o 106, ale tak, že doktor nemohl nic změřit a já necítila vůbec nic a to jsem i ležela, takže si myslím, že ty kopance NONSTOP nám poklady ještě štědře nabídnou, ale třeba až za měsíc....~;)~b~~z~
Jinak u nás vše při starém, užíváme si slunných dnů, grilujeme teď skoro denně a čerpáme síly na dny, když už nebudeme sami,takže o víkendu přes den co nejvíce spíme a navečer pořádáme s přáteli dýchánky, protože pak z toho na nějakou dobu vyskočíme...~j~
Přeji všem maminkám krásné dny a hodná zdravá miminka~6~~;((~3~
19.5.2013 20:09:16
Leňucho mám to stejně jako ty a taky jsem z toho nervózní. Řekla bych, že se mu asi líbí zrovna taková poloha která asi není moc cítit a místa má furt dost. Já třeba u předchozích těhu byla víc v klidu a teď stále něco dělám tak ho to pořád uspává. Uklidňuju se, že třeba tentokrát budu mít hodný spavý miminko :o)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 810  [Dalších 550 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.