| donjamimonja | 107675 |
|
|
21.5.2013 21:45:45
Zdravím vás děvčátka!
Kačule tak snad bude vše v pořádku a nebudeš muset být v nemocnici, minulé těhu jsem celé prošpinila, takže v nemocnici na pozorování jsem čas od času skončila...nic moc to nebylo, ale zvládli jsem to . Leni já pohyby právě v tomhle těhu cítím mnohem víc, kolikrát se až lekám, jak mě dloube...minulé těhu to bylo mnohem mín...může to být i uložením placenty...minulé těhu jsek jí měla na přední stěně, tak ty pohyby asi tlumila, ted jí mám na zadní stěně, tak je to cítit všechno víc...takže je to částečně i uložením placenty, jak moc pohyby cítíš... Jinak holky já si včera našla klíště! Jsem z toho dost rozhozená - a to jsem byla celý den v kanceláři...pak jsem se teda vecer muchlovala s malou a ta byla venku celý den, takže to klíště asi přelezlo z ní na mě...Dr mi za pár týdnů udělá krevní testy na borelii a encefalitidu, tak jen doufám, že to bude ok...Klíště jsem neměla snad 20 let a zrovna ted, chjo... Tak pěkný večer všem! ![]() |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
21.5.2013 18:39:45
Kačule tak to držím palečky ať se to zlepší, já měla takhle dráždivou dělohu u obou holek i se mi od 19tt zkracoval dost čípek. Tentokrát je to kupodivu lepší.
Naštěstí jsem obě rodila v termínu. |
|
|
21.5.2013 18:34:39
Ahoj,
tak jsem se konečně dočkala kontroly,všecho je prý v pořádku a budeme mít třetí princeznu takže manžel skálal radostí, že bude mít další holku. |
| vanilková | 111307 |
|
|
21.5.2013 12:15:28
tak hlavně, že to neublíží miminku a vyléčete se
tvůj mm má tedy hlášky![]() |
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
21.5.2013 11:24:08
Vani dik snad to bude ok deloha to snad prestane zkouset.dr rikala ze to mezi 20 a 22 zkousi tak uvidime a mimco snad bude co nejdele u me.
Jinak mam teda taky atb mam to v tom krku taky takze jsme cela rodina nemocni.muz to ma asi taky jen jak je v praci tak nema cas jit za dr ![]() Jo ve ctvrtek mame apolinare tak uz se tesime.rikala jsem muzi jestli nechce prekvapko a pry ne.ze stacilo cekat pul tehu na to co vytvoril |
| vanilková | 111307 |
|
|
21.5.2013 10:46:17
Kačule, to je mi líto. Tak držím palce, ať to bříško vydrží v klidu a spála ať je co nejdříve pryč. To je tedy pech
![]() |
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
21.5.2013 9:57:05
Ahoj holky
Tak ja nemam dobre zpravy jsem od ctvrtka doma.jelikoz jsem na maximu magnezka a dr rekla ze mam hodne odpocivat a lezet jelikoz mam stale tvrde bricho.pokud se to nezlepsi ceka me nemocnice a kapacky.do toho malej pritahnul ze skolky spalu je od vcera na atb a me zacalo byt taky blbe tak ted sedime u dr. Pohyb ja teda kdykoli sedim nebo lezim tak naseho vetrelecka citim a jak.dava poradny kopance vubec se netesim az budu mit masaz zeber My jsme z Prahy 7. |
| vanilková | 111307 |
|
|
21.5.2013 7:56:42
Zdravím holky, u mě to kopání je průběžně celý den, večer asi nejvíc a nejdéle. Ale i přes den to cítím i když něco dělám, ale to musí kopat silně nebo se tam vzpříčit, to až bolí, potvůrka moje malá...
takže tohle mě zrovna neznepokojuje, tak aspoň něco. Taky se snažím využít sluníčka a být venku, za chvilku je červen a člověk má pocit, že si zatím jara moc neužil a počasí na tento týden mě ježí vlasy![]() |
| Lucka Pucka:-) | 131723 |
|
|
20.5.2013 8:59:18
Zdravím vás holky,
myslím, že můžete být v klidu, pokud jste trošku ,,aktivnější,, maminky a přes den jen celý neležíte, ale kmitáte a nezastavíte se, nemá podle mě šanci miminko ještě moc řádit a pak, má tam ještě dost místa, pokud mám mluvit za sebe, malou cítíme jen, když ležím a to hlavně večer a ráno, přes den, jako by tam nebyla, ale jsem v klidu, na velkém UTZ sebou mlela o 106, ale tak, že doktor nemohl nic změřit a já necítila vůbec nic a to jsem i ležela, takže si myslím, že ty kopance NONSTOP nám poklady ještě štědře nabídnou, ale třeba až za měsíc.... ![]() ![]() ![]() Jinak u nás vše při starém, užíváme si slunných dnů, grilujeme teď skoro denně a čerpáme síly na dny, když už nebudeme sami,takže o víkendu přes den co nejvíce spíme a navečer pořádáme s přáteli dýchánky, protože pak z toho na nějakou dobu vyskočíme... Přeji všem maminkám krásné dny a hodná zdravá miminka ![]() ![]() ![]() |
|
|
19.5.2013 20:09:16
Leňucho mám to stejně jako ty a taky jsem z toho nervózní. Řekla bych, že se mu asi líbí zrovna taková poloha která asi není moc cítit a místa má furt dost. Já třeba u předchozích těhu byla víc v klidu a teď stále něco dělám tak ho to pořád uspává. Uklidňuju se, že třeba tentokrát budu mít hodný spavý miminko :o)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.