| Leňucha | 20633 |
|
|
19.5.2013 17:55:44
Ahojky všem
tak já mám nohy zatím v klidu nic nenatéká ale už mi nějak nejde se obout...jedna noha v poho druhá ani náhodou, asi jsem nějaká křivá a včera jsem zjistila že mi začíná chlupatit pupík ![]() a nemluvě o tom, že si pod něj už nevidím, takže jsem zvědavá jak zvládnu léto, koupálko a bikiny..... to asi nepůjde dohromady, takže jedině Zoo pavilon goril ![]() ![]() ![]() Holky jak často cítíte pohyby? U prvních dětí jsem měla břicho akční, pořád nějaká boule, vetřelec.... a teď slabota, maximálně 3x za den a to musím ležet na zádech, jinak nic. Jsem z toho docela špatná, řeším každý den zda je to v pořádku, zda mám jet k dr apod. večer se trošku pohne tak nikam nejedu a druhý den zase nic.... tak nevím. ![]() Lidisko oki, připíšu. |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
18.5.2013 11:47:20
Ahoj,
nic si z toho nedělej, taky už jsem oteklá :o( ještě že to po porodu hned zmizí. Teď po třetí jsem snad na to pohlaví nejvíc zvědavá a doufám, že se mimčo nebude schovávat. mmch nejste některá z Prahy 4? |
| Lucka Pucka:-) | 131723 |
|
|
16.5.2013 9:49:36
Zdravím Vás maminky, tak jak zvládáte to ,,oteplení,, ??
Já jsem šťastná za každý slunečný den, ale bohužel už mi začaly pěkně natékat nohy, kdy to teplo to rapidně znásobuje, takže navečer vypadám hůře než panáček z Michellinu ![]() ![]() ![]() Ale na včerejší kontrole ve 24 tt vše v pořádku a potvrdili nám naši vysněnou holčičku, konečně se ukázala v celé své kráse, takže jsme s manželem šťastni a já začnu vybírat barvu na zdi do dětského pokojíčku ;-) ![]() Za 3.týdny mě bohužel čeká zátěžový test na cukrovku, co jsem slyšela, je to pěkný horor, ale co by pro miminko člověk nevytrpěl.... ![]() ![]() Doufám, že jste všechny v pořádku a dětičky prospívají a pěkně ve vás rostou Krásné dny, L.![]() ![]() ![]() |
| darinab | 88583 |
|
|
15.5.2013 18:03:36
Ahojte maminky,jak se tesite na leto s briskem,ja uz ho mam velke,tak to bude boj
Preji vsem maminkym,krasne tehotenstvi![]() |
| Lidiska-Anicka+Kristynka | 86472 |
|
|
13.5.2013 20:18:41
Leňucha prosím napiš mi do tabulky Svitavy, jmeno kluka josef . díky
|
| Leňucha | 20633 |
|
|
11.5.2013 23:47:49
|
| Leňucha | 20633 |
|
|
11.5.2013 23:39:30
Ahojky
také všem gratuluji ke zdárným kontrolám, že mimísci rostou jak mají a vše je bez problémů, to je nejhlavnější ![]() ![]() A taky Lidisce k vysněnému klučíkovi a Lucce zřejmě k holčičce ![]() Já už mám také po velkém UTZ, vše je jak má být, tak jsem se domluvila s Dr že už k nim nemusím, hlavně ani na plodovku, to jsem moooc ráda. A mám nahoře 5 kg, zatím. Akorát jsem si to pěkně zavařila, já pohlaví vědět nechci ale pro jistotu jsem se zeptala mého zda je pro a on jo....takže to dopadlo tak že já nic nevím a dr napsal mému pohlaví tajně na lísteček...no jo ale já to teď nemůžu rozdýchat, že ví a já nevím ![]() ![]() A teďka v pátek jsem byla u svého gyndaře a zjistil mi že se mi otevírá čípek, jenže zevnitř... prý to ještě neviděl, oba dva jsme koukali na UTZ jak miminko krásně neustále kopalo do hrdla a vykopalo si tam důlek, tak musím za 14 dní na kontrolu zda se to nezvětšuje. Jinak dál magnézko a žádná námaha, ale to se těžko dodržuje když musíme dodělat barák, chci do porodu bydlet.... A ještě furt kašlu, byla jsem nějaká nachlazená, rýma, kašel a bříško dostává pěkně zabrat. Kačule klučík joooo, a co moje sny o šatičkách, culíčkách, copánkách atd. a ty máš starou průkazku?? Já si jí vždy chtěla schovat ale v porodce mi jí zabavili ![]() Renduš se srdíčkem se nedivím že ti zatrnulo, to je také první co hledám a pak jsem teprve klidná, hlavně že se našlo!!! ![]() Lucí taky vnímám jak to letí, hlavně i tady, vždy když koukám jak se pomalu řadíme níže a níže....nedávno jsme byli září 2013 první I když pro mě je to teď nejhezčí období, bříško je vidět, každý vidí že jsem těhotná,je milejší, je mi konečně dobře, žádné velké problémy... no užívám si U prvního dítka jsem blindila až do porodu, takže teď paráda ![]() Tak všem přeji bezproblémové kontroly a zkusím vložit tabulku, kdo chce něco změnit, pište ![]() |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
10.5.2013 18:55:40
Ahoj, gratuluji Vám všem ke dobrým výsledkům :o))
Kačule taky závidím, jdu až 21tého. Sice jsem volala s předstihem ale mají tak narváno že mě jen tak tak nacpali až ke konci 22tt. |
| Lidiska-Anicka+Kristynka | 86472 |
|
|
8.5.2013 8:25:20
holky díky , do 3 se nám konečně povedl kluk .
![]() |
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
8.5.2013 7:45:52
Dobre rank
Gratuluju vam vsem k dobrym vysĺedkum z velkych uz.a k tomu ze nektere maji to vysnene pohlavi a ty co ho nemaj nezoufejte hlavne ze je mimis ok a kdo to je nehraje roli. Ja se snad toho velkeho UZ nedockam jeste 2 tydny je to hruza jak se to vlece Lucko je fajn slyset ze jste byli rychle na rade.asi jste meli stesti nebo konecne objednavaj normalne.no my jdem na 8 rano tak jsem zvedava.pamatuju ze hlavne maji prednost pacienti co tam lezi tak mozna i diky tomu se nam to tak protahlo. Aspon zd mimis citim jinak bych byla hrozne nesva. Preju hezky odpocinkovy den uprostred tydne. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.