| vanilková | 111307 |
|
|
23.4.2013 8:28:24
Leni, jedu už v pátek, tak se těším. Ale obavy už nemám, mám pocit, že je vše OK. Tak snad mě tam nevyvedou z omylu. Fotokniha musí být nádherná
a 3 chybičky na takový počet je jako nic![]() včera mi už bylo trochu líp, začala jsem vykašlávat, tak to jde, sice i v noci, ale když to jde ven, tak to beru.Vařím si domácí tymiánový sirup, tak jsem na něj zvědavá. Už se těším, až mě přestane pobolívat hlava a já budu moct na sluníčko a pořádně si ho užít a projet se na kole ![]() |
| Leňucha | 20633 |
|
|
22.4.2013 23:15:18
Ahojky
no holky venku je konečně krásně a vy si marodíte To já už provětrávám těhu halenky, jen kalhoty začínají být velký problém.... Renduš já mám zase rozmezí od 20-22 tt na velký UTZ v Gennetu. Jsem objednaná na 6.5., takže 20tt. Jinak ještě nic nekupuji, jen těhu hadry a tedy vlastně první zavinovačku jsem objednala, takovou tu kuklu, swaddle me. Chci začít až po tom druhém UTZ. Vanilko aspoň budeš o dva týdny dříve klidnější A mám radost, už mi přišla fotokniha co jsem tři měsíce tvořila, je krásná. Hlavně jsem konečně uplatnila fotky co mám jen v PC a nejsem schopná je nechat vyvolat, několik let... Jen bych si nafackovala, tolikrát to kontroluji a hned na druhé stránce mám u tří fotek blbý rok, foto z UTZ kluka a datum když už byl na světě.... ale zase tři chyby na 280 fotek... |
| vanilková | 111307 |
|
|
22.4.2013 14:37:28
mě ne, mám to poprvé a nic moc nezabírá..ani ven se mi nechce, pobolívá mě ze slunce hlava a tak dlouho jsme na něj čekali, že..
![]() |
| Lidiska-Anicka+Kristynka | 86472 |
|
|
22.4.2013 9:17:41
vanilková mě se to pořád vrací .
|
| vanilková | 111307 |
|
|
22.4.2013 7:47:40
Lidiško, tak to jsme na tom stejně, jen žaludek mám OK, nějak se mi to nelepší
![]() |
| Lidiska-Anicka+Kristynka | 86472 |
|
|
20.4.2013 12:10:59
Leňucha mám se nic moc , mám rýmu a kašel a žaludek na vodě .
![]() |
| vanilková | 111307 |
|
|
20.4.2013 10:03:24
Leni, tak snad už to bude dobrý
![]() Já mám kašel a dost nepříjemný, tak se snažím odpočívat, protože je to fakt nepříjemný chudák prcek, ale jinak v poradně vše ok, velký utz ve 22 tt mi zrušili, když jedu do fakultky na ten velký ve 20tt, tak jsem zvědavá, jak to dopadne Jinak je mi celkem fajn, kdyby nebylo kašle a trochu té rýmy, nic by mi nechybělo![]() |
| Renda-Verča 05,Kája 07,Luca13 | 3160 |
|
|
19.4.2013 19:13:18
Ahoj,
já chci zpátky jaro u mě nic nového, jen si začínám hrát s glukometrem, je to docela zábava.v kolikátém týdnu se přesně chodí na ten velký UZV? Už pomalu očumuju všechno co se dá. Všichni by mi nejraději všechno nahrnuli už domů a já se bojim abych to ještě nějak nezakřikla |
| Leňucha | 20633 |
|
|
19.4.2013 11:58:46
Ahojda
tak jsem dneska volala na ty triple testy a sestřička říkala že dobrý, ale mám stejně přijít, doktor se mnou chce kvůli nim mluvit... tak nevím co si o tom myslet Ale aspoň mi udělá UTZ, je mi už 4 den nějak divně-spíš pěkně blbě, pohyby necítím i břicho tolik netvrdne, snad je vše oki... A jak se kdo má? |
| Leňucha | 20633 |
|
|
18.4.2013 22:08:42
Ahojky
tak už máme krysku Vasilisku doma, je nádherná a můj mateřský pud se jaksi na ní upnul je jí teprve měsíc, takový malinký hubený miminko, strašně se bojí, nechce jíst, jen na mě čučí... pořád jí musím sledovat zda je v pohodě a dostala jméno z Nickeodeonu Jessí.![]() Mandy dík za pochvalu, byl nádherný a moc hodný, snad někde dožil ![]() Corall tak to samé říkali mě, že se tak ve 2-3 letech zklidní, je mu 14 a stále čekám... Tak zkus normálně inzerát, nebo některé útulky berou jakoby taky inzeráty, zadáš to u nich, oni ho budou nabízet ale než se někdo najde bude dál u vás, ale nejde to všude a většinou když člověk nevidí ty očka tak to přehlídne....nebo jít na cvičák. Mě ze začátku tahal vlčoun, začala jsem chodit na cvičák a už po první hodině netahal....cvičitelka s ním 3x škubla a už si to nedovolil... různé obojky jsou taky řešení. Kačko taky držím palce ať máš výsledky v poho, je to stejně jen zbytečný nervík Já budu vědět asi výsledky zítra, dnes to byl týden tak už by je měl můj gyndař dostat. Lidisko já myslím že ju, mě se tedy dělá boule když mě tvrdne břicho. Kluk se třeba nechtěl moc hýbat ale holka dělala úplně vetřelce... bylo to kolikrát i velmi nepříjemné. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.