| Leňucha | 20633 |
|
|
30.4.2013 11:03:03
Ahojky
Donjo moc moc gratuluji k holčičce, takže budeš mít dvě princezny ![]() ![]() a k úspěšnému UTZ Já jsem z něj zatím nervózní, protože se bojím aby mě nehnali na to amnio, jestli bude v pořádku nenechám se.Velké křeče nemívám, v tom nepomůžu. Ale všelijaké píchání, bodání, tvrdnutí a jakoby mens. tlaky mám pořád přičítám to rozpínání dělohy, tak snad to tak je.Vanilko také moc gratuluji ke zdárnému UTZ, ty pohlaví nevíš ? ![]() Juju těch 20 cm bude jak píšete, když se "zamyslím" tak dr na UTZ bere vlastně hlavičku a prdelku, nohy by nevychytal ![]() Holky já se musím pochlubit, už máme auto, sice né to naše, to už je někde rozebraný ale koupili jsme Peugeot 307 kombíka, to se bude nakládat kočárek ))) staršího 04, ale je dobrý a hlavně jsme konečně mobilní Teda ještě ne, RZ bude až ve čtvrtek a sedačka na kluka dnes, ale už na něj koukám z okna ![]() |
| vanilková | 111307 |
|
|
29.4.2013 7:57:05
tak těch 20cm je momentálně celá délka miminka, od hlavičky ke kostrči to bude o pár cm méně. Gratuluji všem k úspěšné kontrole, taky už mám velký utz za sebou a miminko je v pořádku, jsme moc rádi
![]() |
| donjamimonja | 107675 |
|
|
28.4.2013 8:00:54
Zdravím děvčátka!
Já mám už po velkém UZ, vše je v pořádku a potvrdili nám holčičku, ted už je to tedy 99,9% Pohyby jasně cítím už 3 týdny, tedy tak od 18 týdne, tak je fajn, že mám už i já sama nějakou kontrolu, že tam mimi je. Cítím se dobře, jen mám občas velkou křeč do pravé části břicha, tvrdnutí to není, trvá to jen sekundu, max dvě, pak mě občas trochu brní břicho...dr říkala, že se stahuje jen část dělohy, tak snad je to ok...nazažili jste to některá? Mějte krásnou neděli ![]() |
| Lucka Pucka:-) | 131723 |
|
|
25.4.2013 13:10:58
Leni, jestli se nemýlím, tak je to délka miminka od hlavičky ke kostrči
![]() ![]() |
| Leňucha | 20633 |
|
|
24.4.2013 19:41:33
Ahojky všem
gratuluji ke zdárným kontrolám a také se přidávám Dnešní KO v pořádku, mimísek se hýbe, srdíčko tluče, jen já nic moc necítím, občas večer, malinko, to okolo toho 15 tt to bylo akčnější. Dostala jsem jen magnézko na tvrdnutí a nechala si udělat test na toxoplazmozu, ta se prý už plošně nedělá, tak jsem čuměla a asi dost blbě, dr řekl že mě to tedy odebere Triple test prý dopadl dobře ale je tam něco dopsáno tužkou a prý to nejde přečíst, něco o aminocitéze...takže jsem znova opakovala že na ní moc nechci, nevím proč když mám vše oki a víc mi pak vysvětlí asi v Gennetu. A mám fotečku ![]() ![]() Vanilko tak co tvůj sirup, pomohl? Držím palce na pátek a závidím klídek, já jsem takový zmatkař... Kačko teda čučím že to tvá mamka ještě nevěděla, to nepoznala? To mi připomíná mé zlato, ten to chce známým říci až po porodu.... Lucí 20cm jak se to měří, celkově nebo jen od hlavičky ke kostrči? Vzhledem k mému břichu tak 20 cm ani nemůžu mít Já jsem dneska taky koukala na UTZ hned mezi nožky, ač to vůbec nechci vědět a měli jsme tam nějakou bílou hadičku ale to bude šňůrka A já jdu na velký UTZ den před tebou ![]() |
|
|
24.4.2013 16:59:45
Koukám, že se to tu vložilo nějak mockrát, omlouvám se, zlobí mě poslední dny pc :-(
|
|
|
24.4.2013 16:57:19
Zdravím Vás děvčata, tak se i já po čase zase hlásím dnes jsem 20+1 a proběhla další kontrola a naštěstí, vše v naprostém pořádku ;-)
![]() ![]() Miminko roste jako z vody, pěkných 20cm a už dává o sobě i vědět, resp. ho přes týden několikrát za den cítím ![]() ![]() Jinak to podle všeho vypadá asi na holčičku, 7.5. jdeme na velký UTZ, tak nám to tam snad už potvrdí Jinak dny letí jako šílené, přijde mi to jako včera, kdy jsem na těhu testu našla dvě II a teď už jsem v polovině těhu, neskutečné !!!![]() Doufám, že se Vám všem daří a prospíváte, krásné jaro !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
24.4.2013 16:57:08
Zdravím Vás děvčata, tak se i já po čase zase hlásím dnes jsem 20+1 a proběhla další kontrola a naštěstí, vše v naprostém pořádku ;-)
![]() ![]() Miminko roste jako z vody, pěkných 20cm a už dává o sobě i vědět, resp. ho přes týden několikrát za den cítím ![]() ![]() Jinak to podle všeho vypadá asi na holčičku, 7.5. jdeme na velký UTZ, tak nám to tam snad už potvrdí Jinak dny letí jako šílené, přijde mi to jako včera, kdy jsem na těhu testu našla dvě II a teď už jsem v polovině těhu, neskutečné !!!![]() Doufám, že se Vám všem daří a prospíváte, krásné jaro !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
24.4.2013 16:56:54
| kačule+sebule09+// | 135015 |
|
|
23.4.2013 18:10:49
Ahoj
Tak hlaseni od nas-mame vysledky a dopadly dobre takze pohodicka.mam radost ze muzu byt v klidku. K dr jdu 2.5.tak jsem zvedava zda bude delat uz minule ho nedelala a na velkej jsem objednana az za 5 tydnu tak by mohla. Jo oznamila jsem to dnes moji mame byla posledni kdo to jeste nevedel a kupodivu to s ni neslehlo ani nemela blby poznamky jen me rekla to z tebe v praci musi mit radost.to je jediny co ji zajima. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.