| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 380  [Dalších 60 >>]
Pippi 108434
20.3.2013 12:35:24
Holky, mně je nějak divně. Od pondělní prohlídky mě jakoby menstruačně bolí břicho. Nevím, jestli si to jen nenamlouvám. Mám strach od té doby, co vím o tom hematomu, doktorka se mě ptala,jestli mě nebolí břicho, kvůli tomu krvácení, a já na to, že ne. Ale od té doby ano. Připadám si jako hysterka.
vendila 56009
20.3.2013 10:14:56
Miimi - taky je mi taky zle, nemůžu vůbec vidět kafe, přitom já na kafi takovej závislák ~t~ to samý sladké, taky nemusim.... ono se to ale po tom prvním trimestru srovná, to jsem měla i u předchozích těhu

a kolikáté mimi čekáte? když píšeš předchozí těhu...

Pippi - díky za tip na ty minerálky, to zkusím ~x~
Miimi 43936
19.3.2013 21:58:46
Zdravim,dlouho jsem se tu neukazala,je mi zle,nezvracim,ale citim se hrozne. Ja,ktera jsem byla posedla sladkym,se na nho nemuzu ani podivat,nejlepsi je vyvar s nudlemi. K dr jdu pristi tyden,mela bych uz videt srdicko.V predchozich teh.jsem na screen.nebyla,tentokrat urcite.

Pippi 108434
19.3.2013 16:52:37
no, vypadá to, že asi nebudu jíst nic. Skořici jsem si včera sypala na palačinku, celer jsem měla před dvěma týdny ~t~ asi to nejde úplně dodržovat.
Venuše, vzpomněla jsem si, že na pálení žáhy mi jeden doktor v prvním těhotenství poradil alkalické minerálky, třeba poděbradku. Opravdu to pomáhalo a stačilo jí vypít málo.
vendila 56009
19.3.2013 11:57:26
Pippi - já právě také myslela, že šalvějový čaj se zázvorem je pro mne to nejlepší, pila jsem ho v začátku těhotenství o 106, to jsem ani tedy ještě nevěděla, že vlastně těhotná jsem.... no a pak mi to nějak vrtalo v hlavě a hledala jsem to na netu, a našla více článků, kde ho vůbec nedoporučují

je fakt, že jak píše Lenushka, že asi plod ještě nebyl napojen na krevní oběh matky, tak by to vlastně nemělo mít tak velký vliv.... ale pokud jsem si to teď dobře načetla, tak od 8. týdne těhotenství už plod napojený je
vendila 56009
19.3.2013 11:52:48
ještě v tom článku píšou přímo toto: "Mezi léčivky, které mohou vyvolat potrat, patří například pelyněk, celer, petržel, šalvěj, skořice, tymián, majoránka, zázvor nebo aloe."
Pippi 108434
19.3.2013 11:48:14
Venuše, děkuji. Snad to bude dobré, jsem ráda, že to budou hlídat. Těhotenskou průkazku mi dali včera. Jsem 7+1, termín 4.11. S tím zázvorem teda nevím, každopádně já si ho strouhala do čaje a asi bych se toho nebála ani příště.
vendila 56009
19.3.2013 11:40:24
Pippi - to je mi líto s tím hematomem, ale určitě se tím moc nestresuj, vím o více kamarádkách, které ho měly a dopadlo to dobře.... neboj ~6~
vendila 56009
19.3.2013 11:37:29
Jinak přeji hezký den, jestli se tomu dá tak říkat, když stále tak sněží ~e~

Byla jsem na druhém UTZ, vše v pořádku, viděla jsem srdeční tep, těhotenství odpovídalo 7+3.... na další návštěvě mmi prý už vystaví těhotenskou průkazku.

Jinak je mi dost nevolno od žaludku, sice nezvracím, ale nic nemůžu jíst, hlavně maso a uzeniny se mi úplně příčí, pálí mne dost žáha. Také bych nejraději prospala celý den, což ale při dvou dalších dětech moc nejde. Už pozoruji, jak se mi napíná břicho, a například normální moje džíny mne začínají škrtit. Kdyby už aspoň bylo hezky, tak si vezmu šaty a je to ~:-D
vendila 56009
19.3.2013 11:31:31
Pippi já si právě také myslela, že zázvor nevadí, ale je to omyl.....

http://www.vitalia.cz/clanky/bylinky-v-tehotenstvi/

cituji z článku: "Bylinky, na které byste měla v těhotenství v případě nachlazení zapomenout, jsou hřebíček, skořice, zázvor, lékořice, eukalyptus, tymián, majoránka, prvosenka, sedmikráska, divizna, podběl a šalvěj."
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 380  [Dalších 60 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.