| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 380  [Dalších 30 >>]
brumbambule 66644
12.3.2013 14:09:05
Ahoj holky, rada bych se k vam přidala, čekám již třetí, ale do žadné diskuze jsem se nikdy aktivně nezařdila :-)
Lenushka89 135810
11.3.2013 20:58:18
Ahoj holky, dneska jen v rychlosti, víc napíšu zítra. Kontrola dopadla dobře, miminko je tam, kde má být a už mu tluče srdíčko ~s~

Venuše vítej ~x~ A držím palce, ať je všechno v pořádku ~;((
Pippi 108434
11.3.2013 19:53:24
Venuše, vítej ~x~ snad bude všechno v pořádku. Já jsem teď taky nemocná, chytla jsem to od staršího synka.
Lenshko, jak dopadla kontrola?
U nás je teď "veselo". Místo psaní bakalářky mám za sebou šílený víkend. Starší je od středy nemocný, hnusná chřipka, dnes dostal antibiotika na zánět průdušek. Má horečky a celé dny a noci pláče a má hrozný kašel. Snad už to bude lepší.
Jinak já pořád žádné těhotenské příznaky nemám, už se těším příští týden na gyndu.
vendila 56009
11.3.2013 10:05:00
ahoj těhulky, zatím jen nenápadně nahlížím.... poslední MS jsem měla 22.1. a od té doby nic, test nám vyšel //, a u DR. na UTZ byl vidět malinký žloutkový váček a zárodeční terčík, ale DR. říkal, že je to ještě opravdu moc na začátku, aby něco s určitostí potvrdil, takže jsem pozvaná na další KO teď v pátek, to bych měla být cca 7tt.

blbé je, že jsem prodělala teď 14 dní dost silnou chřipku a měla jsem strašný kašel, tak se dost bojím, jestli to nemělo nějaký vliv na těhu, brala jsem i Paralen a různé sirupy na kašel, no, a navíc mi dělali RTG plic, a to jsem ještě netušila, že bych mohla být těhotná ~f~
Lenushka89 135810
6.3.2013 13:54:29
No já právě taky nechci dávat miminko nějak brzo na noc. Vím, že mi bude ze začátku trhat srdce, když si ho vezme někdo i na pár hodin na odpoledne. A vím, že mě budou všeci ukecávat, ať ho k nim pustím i na tu noc, že už je na to dost velké a že se zvládnou postarat apod.

Pippi, nééé u tchýně určitě ne! Tam bych nešla ani za zlatý prase. To už teď mi nabízeli, ať tam jdu bydlet, že bych nemusela platit privát. Nechci se moc rozepisovat tady veřejně, kdyžtak pak někdy do deníčku, jestli budeme mít.
Lenushka89 135810
6.3.2013 13:50:17
Jani, já Brno, jinak severní Morava. Já si od našich taky do ničeho kecat nenechám, ale u tchýně je mi to takové blbé. No ale budu se to muset naučit, protože podle ní se rozhodně řídit nechci. Jen doufám, že přítel se postaví za mě. Číslo u nicku je ročník narození. To já jsem ráda, že budu mít miminko teď, už tak mi to připadá celkem pozdě. Kdyby to šlo, měla bych ho klidně už v 15ti ~;)
Pippi 108434
6.3.2013 13:50:00
Ehm... já měla první ve 29 a byla jsem ráda, že to tak bylo ~t~ to je individuální, není to jen o věku. Já jsem si dost užívala života, žila jsem 6 let v zahraničí, přišlo mi to tak akorát. Jinak my máme synka, kterému teď bylo 14 měsíců, zatím jsem ani neměla potřebu ho k rodičům dávat přes noc. Oni by pohlídali, ale naši mají doma psa magora, tak tam dítě samotné nepustím. A tchánovci by taky pohlídali, ale přece jen je prcek ještě malý. Mně by se spíš hodilo, kdyby mi někdo pohlídal třeba večer, abychom mohli s manželem někam zajít, nebo třeba dopoledne, abych si vyřídila doktory, nebo nákupy. Taky si nenechávám do ničeho kecat, ale takhle, když nebydlí blíž, je to jednodušší ~;)
Lenushko, a vy budete bydlet u tchýně? Když ten baráček není ještě hotový?

Jinak já jsem původně ze severních Čech, ale žijeme teď ve středních Ćechách, Praha-východ.
Jana
  • 
6.3.2013 13:36:17
Holky a odkud jste? Já jížní Čechy.

Tak my taky máme rodiče přes 100 km. Jak moje, tak manželovo. Ale jak jsem psala moje máma hlídací není a manželovo pohlídají, ale musíme včas říct. To ale chápu. A taky jsem ráda, že nám nikdo do ničeho nekecá. Teda já bych si ani nenechala.

Leni, jak píšeš. Malé bude tvoje a tvého přítele. Ten už má na děti taky věk, pokud je ta číslovka v přezdívce ročník tvého narození. A jednou budeš ráda, že jsi měla prcka dřív jak ve 30. Píšu podle sebe.
Lenushka89 135810
6.3.2013 13:21:15
Pippi, já věřím tomu, že budou oba naši nakonec v pohodě a budou se těšit. Jen to nejdřív holt budou muset vstřebat a mamce to asi bude trvat dýl. Ale vím, že nakonec z ní bude milující babička. A oběma našim bude líto, že budeme bydlet tak daleko a nebudou moct vnoučátko vidět a hlídat častěji. To já jsem jí taky říkala, že ona se na to vůbec nemusí cítit připravená, že to bude moje dítě a ne její a že se jí rozhodně nebudu ptát, jestli už teda jako můžu mít dítě, jestli teď už připravená je :) Já se právě obávám tchýně, že mi bude do všeho kecat a že se bude moc angažovat :(
Doktorku se budu snažit najít tady, snad se zadaří. Počkám ale až po první kontrole u své dr.
Pippi 108434
6.3.2013 12:36:52
Jano, gratuluju ke kontrole~x~
Lenushko, neboj, mamka bude v pohodě. Zatím na to nemám věk, ale takové řeči, jak cítím se na babičku moc mladá moc nechápu, copak se o vnouče bude starat ona a ne ty? Nakonec bude ráda. Já hlídací babičku nemám ani jednu, bydlíme od našich rodin 100km daleko, na dítě jsem víceméně sama. Ale zase na druhou stranu jsem ráda, že nám nikdo do ničeho nekecá.
Lenush, jestli ti můžu radit, najdi si určitě doktora tam,kde budeš bydlet. Zezačátku se chodí na kontroly cca jednou měsíčně, pak je to častější plus ty různé testy. Já měla při prvním těhotenství doktorku právě těch 100km daleko a bylo to dost vyčerpávající, hlavně, když se něco stalo, nemohla jsem k ní hned přijít. Teď jsem si našla doktorku tady, půjdu k ní poprvé, snad bude dobrá, doporučilo mi ji několik ženských.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 380  [Dalších 30 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.