| Hila | 62809 |
|
|
23.5.2013 7:50:54
Program vypadá úžasně, hned bych si dala říct, bohužel teď se mi dostat do Prahy určitě nepodaří. Nevril, co ty, byla jsi? Jaké to bylo?
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, holky berete nějaký vitaminy a když tak jaký. Ještě před otěhotněním jsem brala Calibrum babyplan, teď když jsem těhu, tak jsem si nechala poradit v lékárně, byl mi doporučen Femibion. Za týden budu mít dobrané 1.balení, tak nevím jestli je fakt tak super, nebo je ještě něco lepšího. Nemáte nějaké zkušenosti? |
| Nevril+Maty+Sam+Veru+bříško | 30088 |
|
|
20.5.2013 11:46:41
tento týden probíhá tahle slavná akce http://www.respektkporodu.cz/, chystáte se tam někdo? já uvažuju o zítřku
|
|
|
20.5.2013 11:44:32
Hani no to je hezký, já jsem taky profesí zdravotní sestra a teď se čím dál víc zajímám o pedagogiku a psychologii, navíc ještě o umění a tvorbu jako důležitou součást každodenního života :).
Momentálně jsem ale tak unavená, že nějak moc netvořím, tento čtvrtek je křest knihy, které jsem spoluautorka a nějak se mi tam ani nechce a to jsem se tak těšila... Je to tím těhotenství, jsem teď nějak radši doma a nikam se moc neženu do společnosti. Klidně budu sedět a koukat a hlava nějak vypíná. Je to vlastně dost příjemné. A nejlíp je mi teď venku v přírodě. |
| Hila | 62809 |
|
|
19.5.2013 10:54:59
To je perfektní, úplně koukám kolik toho máme společného. Já se jmenuju Hana, letos v červenci mi bude 29. Mám 7-mi letou holčičku Terezku, která chodí do 1. třídy. Jsme z Třebíče. Pracuju také v Mateřském centru a k tomu ještě na zkrácený úvazek v základní umělecké škole (tancování). Bydlíme v domečku a se zvířatama jsme na tom podobně jako vy, taky 2 psy, 2 kočky (+ 2 kočky na chalupě), rybičky, 2 papoušky, 2 šneky, 2 osmáci, 1 králík a 1 morče. Na kraji Třebíče máme chalupu s obrovskými pozemky, plánuju tam do budoucna udělat takovou minifarmičku, kam by mohli chodit rodiče s dětmi. Už se těším až budu na mateřský a budu se do toho konečně nějak pustit. Jinak studuju Asistenta pedagoga a dělám si kurz od našeho centra Rodina základ kariery. Původním povoláním jsem zdravotní sestra, ale do zdravotnictví mě už nikdo nedostane. Zajímá mě dost pedagogika a psychologie. Do budoucna bych si chtěla v tomhle oboru dostudovat vejšku, teď jsem ale tak strašně zaneprázdněná, že už bych to fakt nedala.
Jinak dnes jsem si dělala další test, né že by vyšel úplně 100% ale nějaký malý náznak tam byl, úplně slaboulinká čárka se tam objěvila, ale byla sotva viditelná. Já jsem si už ale stejně jistá že jsem těhule, tak nějak to na sobě poznám ![]() |
|
|
18.5.2013 13:01:19
Tak ti Hilo moc přeji, abys byla těhulka :). Podle toho, co píšeš je to dost možný. Já měla v počátku hlavně hodně citlivý nafouklý prsa. To už trochu přechází. Teď hlavně únava a nervy, jsem taková jakoby vyplašená. A vůbec mi to nemyslí, jsem roztržitá. Jeden moudrý pán o tomto poznamenal, že těhotná žena je prostě hlavně v břiše a ne v hlavě, jako většina lidí. Má tam moc práce holt. Tak to mě uklidňuje
. |
|
|
18.5.2013 12:58:27
Tak mě je 32 let, bydlíme zatím v Příbrami v bytě, kde máme krom dětí i malý zvěřinec, což čítá dva psy dvě kočky a rybičky v akvárku. Pejsky jsme měli už před dětmi a to je teda záhul. Hlavně chlupy, venčení a tak. Ale mám je moc ráda. Jak jsem psala, stavíme na zahrádce asi 10 km od Příbrami, starší syn chodí tady do waldorfské školky a chystá se od září do školy. Mladší možná nastoupí v září do lesní školky, kterou se tady chystáme založit. Taky se starám o mateřské centrum společně s dvěma dalšími kamarádkami. K tomu studuji dálkově léčebnou pedagogiku, což už snad letos zakončím. Jo a ještě píšu básně. Uf. no mám toho hodně :). Jsem už sedm let doma, tak vymýšlím co se dá, abych z toho nezblbla ...
![]() |
| Hila | 62809 |
|
|
17.5.2013 22:56:35
Ahoj holky, to je něco, pár dní tu nejsem
a hned je nás tu víc . Oběma moc gratuluju . Já stále nevím. Naše bejbátko je teda plánovaný, takže sleduju vše od úplného začátku. Teprve před 2 dny jsem měla mít své dny. Nedostala jsem to, ale když jsem si dělala test vyšel negativní. Z předchozího těhulkovství ale vím jak to s těma testama je. 3x mi vyšly negativně, přitom jsem byla dávno těhule. No uvidíme, rozhodně mě dost bolí prsa tak snad to dobře dopadne ![]() . Obě už čekáte 3. mímo, to je super. Napište něco o sobě kolik vám je, odkud jste, jak vám je atd... Tak zatím pa a budu se těšit zase příště . |
| Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 | 10685 |
|
|
17.5.2013 6:33:24
Nevril no zatím je to dobrý, spíš mi je tak nějak divně a jsem stráášně unavená, no loni s Viky, to jsem byla těhotná po deseti letech, mi bylo hůř, a chodila jsem do práce, normálně jsem tam usínala za kompem :D , taky mi vadilo i třeba čištění zubů, to jsem se nadrapovala. Já myslela, že mě to teď mine a ty říkáš že až od 8.tt ? Jéžiš ...
Odkud jsi? Já ze Zlínska. My třetí mimi neplánovali. Máme postavený dům a dva pokojíčky, třetí prostě musíme k někomu vrýpit ;) K tomu staršímu těžko, tomu je deset, tak tajně doufám že to bude holčička, aby byly holky spolu v pokoji :) To mám starosti, viď. Jinak nekojím, vůbec a nebudu ani třetí, ze zdrav. důvodů. I tak to bude asi ze začátku blázinec! Já jsem dnes 6+4 ale asi mi to upraví na ult, páč mi to nevychází termínově, manžel byl hodně na cestách :D |
|
|
16.5.2013 15:35:00
a jak ti vlastně je? mě zatím nebylo ještě nevolno, ale to přichází spíš prý od 8. týdne a já jsem teď v 6.tt. Nervy mám teda na pochodu, včera mi bylo děsně, dnes jsem v pohodě, takové vlny. Jo a taky mě rozbolel zub, ale už to znám, je to pro tělo velký záhul, mimčo se teď celé tvoří, tak proč by se zabývalo zubem.... jediná chybička teď a bylo by to na něm znát na celý život. Taky jsem opravdu dost unavená, obdivuji tě ještě se starat o miminko... a ty kojíš? to by mě asi odrovnalo úplně. Máš můj obdiv.
![]() |
|
|
16.5.2013 15:21:03
Veru, k nám chodí děti tak nějak dle osudu, používali jsme metodu plodné neplodné dny , ale fakt je, že je lepší plodné dny pojistit kondomem.... Mě to nevadí, já každé děťátko považuji za velký dar a malý zázrak. Jen jsme si říkali, že dvě už je dost na to, abychom se jim dokázali dobře věnovat. A taky stavíme a chtěla jsem se vrátit do práce. Prostě člověk míní život mění.
Ovšem, jestli ty jsi otěhotněla půl roku po porodu, jsi tedy nejspíš extra zdravá, nebo k vám nějaké dítko opravdu hrozně moc chce. . |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.