| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 186  [Dalších 16 >>]
Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 10685
30.5.2013 9:44:56
Tak mě zabijácká únava tento týden opustila, snad napořád ;) Začínám se dívat po sourozeneckém kočárku. No a u všeho řvu.
Holky, to těhu je záhul ~:-D
Jinak taky vítám nově příchozí. Zatím to vypadá, že budu rodit první (doufám) první dvě jsem přenášela a všechny už měly uzlíčky u sebe, jen já seděla doma, veliká, napuchlá, uřvaná a furt nic ...
Holky jaké máte jména? :-)
Nevril+Maty+Sam+Veru+bříško 30088
29.5.2013 21:19:17
moc vítám nové maminky!!! tak já dnes byla pro jistotu na utz kvůli bolestem a špinění, ale vše ok, jedno mímo v děloze a tluče mu srdíčko... tak se budu víc šetřit, unavená jsem hodně a nevolnost snesitelná, ale přece stále přítomná, pachy mi vadí a natahuje se mi po nich, třeba cigaretový atd... nesnesu ani takové ty hovory o fuj věcech u jídla... už se mi od začátku těhu totálně zkazily dva zuby, jinak vše ok... tak snad bude líp :)
Kachna79 137276
29.5.2013 7:32:39
Ahoj holky, pridavam se k vam :-) Cekame prvni miminko, koncim osmy tyden, predpokladany porod je 9.1. Spatne je mi uz od 5. tydne, v podstate nonstop,jen v noci mam klid, zvracim ale jen obcas. A siiiilene mi vadi veskery pachy z jidel, uz jen ten pach me nakopne, vetsinou uz jen predstava nejakyho konkretniho jidla...oujeee! Uz jsem si sama protivna...Prsa mne moc neboli, obcas na dotek a mirne se zvetsily. Snazim se tu nevolnost ignorovat, v praci se mi celkem obcas podari zapomenout, jak se soustredim na neco jinyho. A z prace vetsinou do postele, jsem desne utahana. Jinak si nemuzu stezovat a je mi jasny, ze nektery tehulky jsou na tom mnohem hur. Pevne verim, ze tohle vsechno brzy prejde a budu si moct uzivat tehu :) Jinak jsem na Novym Zelandu, jsme tu s manzelem uz 3 roky, tak mam mirny obavy, jak to tu vsechno zvladnem, bez podpory maminek, starsich sourozencu a ceskych kamaradu...navic ten jejich system tady je ponekud prisnejsi, co se tyka doby matersky a financni podpory atd.Ale zase tu maji uzasny pristup k tehotenstvi samotnymu a detem. Rekla bych o moc individualnejsi a opravdu se maximalne snazi pomoct...Pozitri jdu poprve ke svy "midwife", mam rizikovy tehotenstvi kvuli pourazovy tromboze pred 7 lety. Tak jsem zvedava, co mi tam povi :) A prvni ultrazvuk 27/6. Strasne se tesim, az toho drobecka uvidime...drzim vam vsem palecky, at si muzete tohle obdobi co nejvic uzit!!!
28.5.2013 7:53:19
Zuzka máš dobrý vkus na ikonky :) a taky bulím u všeho, včera jsem prckovi četla pohádku a híkala jsem u toho jak debil ~:-D
28.5.2013 7:52:15
Jo a já vitamíny brát nebudu, u Jeníčka jsem brala a měl přes 4kg ~8~ i když u Materny tohle bylo zrovna diskutabilni. U Viky jsem brala sem tam a měla 3,8 takže možná holt jen rodím "kvalitní" děti ~:-D Mám jen listovku. Doufám, že mě mine pálení žáhy, to bylo faaakt hnusný :(.
Holky, jdu koukat po sourozeneckém kočárku, Viky bude mít 14měsíců až se miminko narodí... mě picne.
28.5.2013 7:46:59
ahoj holky,
tak mě se termín posunul na 1.1., vypadá to, že Silvestra strávíme halekáním v porodnici. (zatím si to vůbec nedokážu představit, manžel kroutí hlavou ještě teď :-) ). No, i když obě děti jsem přenášela přes týden, tak uvidíme.
Zatím mi je jen občas krapet zle od žaludku, ale vždycky to rozdýchám. Jen jsem nafouklá, ale to jsem byla i u Viktorky, mám v břichu asi o dvacet metrů střev víc nebo co - podle toho jak mám nafouklé břicho a jak "často" chodím na záchod ~;) Kalhoty nedopnu, po Viky mi ještě zůstalo pět kilo, takže už se těším na hezký počasí, ať se zahalím do šatů.
Cvičení neplánuju, chodím s Viky plavat a frmol kolem domu, dvou psů, kočky, zahrady a dvou dětí mi stačí :)
Hila 62809
27.5.2013 22:26:37
Ahoj holky, to je super, už se pěkně rozrůstáme. termíny máme všichni docela u sebe. Já mám termín 22.1. a na gyndu jdu taky 7.6. už se normálně těším :) Tak o sobě holky něco napište, ať se tu pořádně seznámíme ~;)
Nevril, protože jsme mímo plánovali, nechtěla jsem nechat nic náhodě,začala jsem tedy vitaminy brát, teď pokračuju, kvuli kis. listové. Minulé těhulkovství jsem ji ze začátku nebrala a pak jsem trochu špinila. MuDr mi ji hned předepsal a vše se spravilo. Jo a kalhoty teda ještě dopnu, ale po tom množství jídle který každej den sním, to asi dlouho trvat nebude ~t~ Gravidjoga, to zní dobře, budu se muset taky po něčem poohlídnout, ale v tomhle našem zapadákově, pochybuju že něco takového existuje.
Zuzka+6 77009
26.5.2013 16:06:15
Ahoj všichni,
taky se přidávám, podle počítače bych měla mít termín 19.1. Až teď začínám cítit nějaké příznaky, nejhorší jsou ty výkyvy nálad. Dneska jsem brečela i u reklamy na plínky :-) a jsem pořád strašně unavená. K doktorce jdu na potvrzení až 7.6. tak jsem zvědavá...
míra+ samuel 2012 137275
24.5.2013 9:47:44
ahoj holky, můžu se k vám přidat. už mám víc jak týden zpozdění a na testu začíná být něco vidět. kromě toho, že začínám mít zpátky prsa nic necítím. podle kalkulačky bych měla mít termín porodu 20. 1. ale na gyndu půjdu až 10.6. tak zatím nic nevím
Nevril+Maty+Sam+Veru+bříško 30088
23.5.2013 14:02:15
Hani nakonec mi to nevyšlo, ale ráda bych na nějakou akci HAM (hnutí za aktivní mateřství) určitě zašla. Nebo na takové to naciťování na miminko pomocí hudby a malby v A-centru v Praze. Určitě chci zase chodit k soukromé porodní asistentce, to jsem chodila i v druhém těhotenství a bylo to moc přínosné. A taky cvičit gravidjógu abych se udržela v kondici a prý to pomáhá na minimalizaci porodních bolestí.
Já vitamíny jako takové neberu, spíš se snažím o zdravou stravu a teď už mi začínaj nevolnosti tak ani na nezdravou nějak nemám chuť. Začnu popíjet zázvorový čaj. Taky piju těhotenský čaj. V prodejně bylinek mi poradily vlastně takový rybí olej v tobolkách jmenuje se to Vitamarin od firmy Energy. Má to snižovat alergie a pomáhat vývoji plodu. Já trpím na atopický ekzém a časté záněty spodku, tak na to to taky pomáhá. Tak uvidím, ale obecně je mi líp už když jsem na radu vynechala všechno sladké.
Jinak už bych potřebovala těhotenské kalhoty jelikož mě skoro vše tlačí v pase a vadí mi to. Jak jsi na tom ty? ~:-D~;((
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 186  [Dalších 16 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.