| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 552  [Dalších 442 >>]
Konvalilinka 86773
8.8.2014 9:50:31
Ahoj, tak koukám, že jsem pozadu :-) My ještě nezačali. Nějak se mi nechce..Ale včera už jsme koupili lžičky, tak začneme ~:-D Kupujete skleničky nebo máte svou zeleninu nebo z obchodu? A čím budete pokračovat? Zelenina+maso? Dostala jsem u doktora průvodce příkrmy od HAMI. Je to celkem pěkně udělané. Jako druhý krok tam je právě maso a ryby a pak obilniny. A ještě budu zvědavá - dáváte čajík nebo vodu? Děkuji :-) Jinak Tomášek se přestal otáčet, asi ho to neba. Ale začal se vzpírat na rukách, když ho dám na břicho.
Mishula 130062
6.8.2014 14:52:45
Taky už zavádím příkrm, mrkev jí docela jde, zatím sní tak 60g, pokaždé ji ještě dokojím. Snad už sní brzy celou porci a jedno kojení budeme moct škrtnout. Ale nespěchám, začínáme fakt brzy. Mrkvev jí docela šmakuje, i když to má taky vždycky až za ušima. Ale dala jsem jí špenát a to byly grimasy jak kdyby měla na jazyku pálivou papriku ~t~
Girili 117849
4.8.2014 14:22:58
Jo, akorat tedy zkousime mrkvicku a je to boj. Nevi, co s tim, vetsinu vytlaci. A pritom mrska vsemi okoncetinami, ze to nestiham hlidat, by nebylo vsechno oranzove. Nevim, kdy si zvykne, od syna jedlika jsem byla zvykla, ze jedl od zacatku krasne, hned od zacatku jsem ho mohla klidne krmit nekde venku, ve spolecnosti, ve fajnovem obleceni jenom s malym bryndackem nebo klidne i bez nej. Krasne otviral pusu, polykal, neplival, neprskal, nevyrazel a nevykopaval mi lzicku z ruky. A to jsem u nej zacinala driv - tesne pred ukoncenym patym.
Girili 117849
4.8.2014 14:19:25
MIshulo, tak to jsou krasne zpravy. :-)

U nas nic moc noveho. Otaci se vsemi smery bravurne, ale nejak to neumi/nechce vyuzit ke sve zabave. Kdyz se znudi, radeji si vyrve, ze ji nekdo zvedne. ;-) Se spankem porad stridave oblacno - usina uz celkem dobre, ale spi lehce, takze jednou spi pres den hodne, jindy malo, naznak rezimu veskery zadny. ~t~
Girili 117849
4.8.2014 14:17:14
Ahoj Kukaka, to vis, ze muzes. Vitej! :-)
Kukaka 5370
4.8.2014 8:14:27
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Mám chlapečka Ondřeje narozeného 10.3.2014 a k tomu pubertální slečnu (12 let).:-)
Mishula 130062
2.8.2014 22:26:09
Novinky z neurologie - ve 4 měsících na úrovni 5-6 měsíčního dítěte, paní doktroka nevěřila vlastním očím. Další, nejspíš poslední kontrola pro jistotu, v listopadu. Prý už asi přijde po svých ~:-D Nevím, kam spěchá, fofrnice malá ~s~
Jinak 5300g a 61cm. Zuby NEMÁ! Jsou to prý nějaké cysty ~d~ "perličky" a prý to zmizí. Ale asi to pěkně bolí, dásně má úplně zapálené. Ale dost se zklidnila, až neuvěřitelně. Už bývá protivná jen vyloženě večer, než usne, jinak už je přes den miloučká. A v září asi už neunikneme očkování ~Rv
Mishula 130062
23.7.2014 21:30:40
Vyčítám si to, že jsem to neudělala už v zimě. Byla jsem těhotná, únoru se zabil můj brácha, úplně jsem se sesypala a on mě dost podržel. Pod tíhou toho všeho by asi vyměkl kdekdo. Ale jen jsme to oddálili, zbytečně.
Girili 117849
23.7.2014 21:22:09
Melo to svuj cas. Alespon si ted nemuzes nic vycitat, coz bys mozna delala, kdybys mu tu sanci nedala. Drzim palce, at to jde vsechno hladce. ~6~
Mishula 130062
23.7.2014 20:50:47
Ne nejde. Dala jsem tomu ještě šanci, ale nejde. Jdem od sebe definitivně. Měla jsem to udělat už v zimě, jak mi tu všichni radili. Hloupě jsem vyměkla.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 552  [Dalších 442 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.