| Girili | 117849 |
|
|
23.7.2014 20:41:10
Ja myslela, ze ten rozvod je spise z duvodu, aby na tebe a tvuj majetek nemohli skrze jeho dluhy, ale ze se tatinek snazi a zijete a budete spolu zit dal, pokud on nebude delat nove prusvihy. Takze to nejde? To je mi lito.
|
| Mishula | 130062 |
|
|
23.7.2014 19:04:00
Takže místo šatů dostanu spíš předvolání
![]() Ale už je to nevyhnutelné, jsme na konci cesty. |
| Mishula | 130062 |
|
|
23.7.2014 19:03:08
Jasně že já, tatínek se doma moc nezdržuje. Jsme v rozvodovém řízení.
|
| Mishula | 130062 |
|
|
23.7.2014 17:36:06
Holky, máme zub
![]() ![]() a další jsou na cestě, už jsou krásně vidět, jen se proříznout. Možná proto tak příšerně řve, od narození Ještě jí nejsou ani 4 měsíce.. |
| Konvalilinka | 86773 |
|
|
22.7.2014 9:19:23
AHoj, očička jsou lepší, mačkám mu stále koutky. Ale stále se ráno budí a má plno ospalků. Ve čtvrtek jdeme na oční, tak uvidíme. Včera jsme byli v poradně, máme 7.40 kg. Už je co nosit. Trochu mě to děsí, starší byl taky velký, ale na roce měl 10 kg, tak doufám, že se ty přírůstky zpomalí
Máme od 5. měsíce také začít se zeleninou. Jinak je fajn, že holčička pozoruje a že jste sladěné Je tedy šikulka, že se takhle otáčí. Tomík se otáčí na jednu stranu. A ještě ke spaní, my od začátku praktikujeme usínání na boku, stále to zabírá. Jak knourá tak ho přetočim na bok a za chvíli spí. Ovšem ted se nám to začíná komplikovat, protože ho dám na bok a on okamžitě pase a rozhlíží se. JInak vedra děs, nejhůř to asi snáším já Těšila jsem se už na bouřku a tady nic moc. A vzhledem k tomu, že má Tomášek včera po očko reakci, tak ke všemu budeme zavřeni dnes doma.. |
| Girili | 117849 |
|
|
22.7.2014 0:03:26
Konvalinko, tak co ocicka? Nejaky progres?
Jak snasi vase robatka to pocasi? U nas mirne narocne, protoze porad zavinujeme, tak aby se neprehrala, ale slo to. Uz je to s ni mnohem lepsi, jsme sehranejsi. I vydrzi chvilku v kocarku, zda se, ze uz z nej dokaze sledovat, kdyz jedu pomalu. Drive jakoby ji vadil ten rychly pohyb, ze nestiha sledovat. Manduku uz ma taky rada, ruzne to kombinujeme. O tomto vikendu se mi podruhe stalo, ze SAMA usnula. Poprve asi pred 14 dny u nasich v kuchyni - dala jsem si ji na chvili do autosedacky, abych dodelala snidani, na spani by byla asi az tak za 15 minut a najednouse ji zacala klizit ocicka i za bezneho kuchynskeho provozu. Tentokrat to bylo u tchanovcu v posteli, take tak 15 minut pred ukladanim, ja rozespala ji podavala hracky, abych mohla dospavat a najednou ticho. Otevru oci a vidim, jak ji se zaviraji. Spolecne bylo, ze v obou pripadech tam hlasite tikaly hodiny, tak jak nam doma nikde netikaji. Asi nejake poridime. ![]() Jinak se kouli na vsechny strany, i zpet z bricha na zada. Dokaze behem okamziku udelat nekolik otocek a odvalet tak sudy uplne mimo vsechny podlozky. Uz se tak parkrat uhodila do hlavy o tvrdou podlahu. V postylce se ale stejnym zpusobem dokazala uhodit o zbrdleni, takze ani nejaka ta ohradka by nic moc neresila. Tak nevim, asi si holka bude muset zvyknout a naucit se sama davat si na hlavu pozor i na tvrde zemi. Nepamatuji si, ze by se synek takhle otloukal. On zacal s otacenim o neco drive, ale zase takhle intenzivne tocit se zacal az po delsim case, takze si to asi lepe natrenoval. ![]() Zitra bude nasi slecne rovnych 5 mesicu, tak zacinam premyslet, kterou zeleninou zacneme. Moc se mi do prikrmu nechce, ale... Sice je hubenour a ne moc velky jedlik, ale narozdil od syna - otesanka v tomto veku uz zive sleduje nase lzice a uplne si u toho pomlaskava. Asi mi tim chce dat najevo, ze ji nemuzu porad povazovat za mladsi jenom proto, ze je drobna. Mam k tomu trosku tendenci. ![]() |
| Konvalilinka | 86773 |
|
|
16.7.2014 11:34:56
Je to záhada, asi dva dny, co kapu a mačkám koutek, tak už je měl pěkný. Včera a dnes se vzbudil a neotevřel oko :-( Úplně zalepený. Včera jsem ho objednala na oční. Jen, aby mi řekli názor. Nechce se mi do toho proplachování, ale třeba nebude jiná možnost.
|
| Mishula | 130062 |
|
|
15.7.2014 21:54:03
Konval jak malej a očičko?
|
| Konvalilinka | 86773 |
|
|
15.7.2014 19:08:14
Týý brďo, tak bodejď by nebulela tři měsíce, když musela být jen na zádech. To byla nuda
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.