| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 436  [Dalších 176 >>]
Lucieza + upíři 03,11,14 8923
30.1.2014 9:09:22
Taky se bojim, kdybych začala rodit dřív, potřebuju vydržet do termínu naplánovanýho císaře, jinak bych se nemusela dostat do Podolí. Děti by v nejhoršim šli hodit cestou k babičce.
Já jsem teda nemožná každej večer, sotva chodim.
Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) 53908
30.1.2014 6:23:05
Klleris: raději hlásit všechno, ono by se také mohlo stát, že pak nenahlásíš něco důležitého a budeš za blbku taky, ale myslím si, že to bude k našemu stupni těhoteství. Já když jdu na procházku tak než to rozchodím, tak mám šílený tlak v rozkroku, ale v předu, po nějaké chvíli to přejde, ale také si říkám, že takhle jsem to nikdy neměla.
Já děti řešit nemusím, ty už se pohlídají sami. Spíš mě děsí jestli manžela nepustí na první termín školení na týden v březnu do Prahy a bude muset až na ten druhý termín, což je den před termínem porodu. To by mě šlehlo. ~o~
Klleris+K02+M10+T14 75177
29.1.2014 19:34:01
Tvett,to mam uz taky nejakou dobu. Hold se nam to uz krati ;-)
Ale jak me to ted dole tak blbe boli,tak se normalne bojim. Hlavne na zachode. Za tyden mam poradnu,tak se na to zeptam. Ale asi budu opet za blbku :-)
Tak to mas s hlidanim dobry. My mame jen moji mamku a ta bydli 15km a bez auta. Tak uvidime
Tvett 87308
29.1.2014 19:02:34
Tak tohle mám vyřešený,bydlíme v baráku u rodičů,takže babička jen přeběhne k malýmu do postele.
Já tohle nemám,akorát mi děsně tvrdne břicho at jim magne nebo nejim,někdy to jde fakt do bolesti,že se musím zastavit a rozdýchat to.
29.1.2014 18:40:44
Ahoj.
Taky si rikam,ze je tu zase nejaky mrtvo. Ja ted mela zase par litani. V patek vezu decka k babicce,tak budu mit klid. Ale zase vetsi nuda.
Holky ja uz se tak tesim na tu nasi malinkou princeznu. Uz zaciname resit,co budem delat s deckama,jestli me to chytne vecer v noci. Fakt nevim co s nema. Abysme je netahli s sebou :-)

Uz me asi druhy den hrozne boli siti a hraz. Je to fakt bolest a takovy divny. Jakoby se to melo prorvat. Takovej tlak. Nemate to nektera?
29.1.2014 17:53:39
Tak holky kdepak jste?
27.1.2014 19:34:09
Já jinak spím jak dřevo, a o víkendu, když nemusím budit děti, tak spím klidně do 9 hod. Ale včera jsem měla nějaké neklidné spaní a jak jindy Lucku ignoruji a daří se mi spát, tak teď jsem věděla o všem. Pak ta rána - s manželem to ani nehlo a Já byla vzhůru a pak už jsem nezabrala.
Tvett 87308
27.1.2014 17:36:01
Tak já už nespim takové tři měsíce,každý den od 4 vzhůru a jelikož chodit ještě do práce,tak je to dost náročný,kdybych se na hlavu stavěla tak neusnu a táák bych chtěla~o~
Koukám,že jsem tu snad jediná kdo teprve začíná 28 týden:-)
27.1.2014 16:44:26
Ahoj holky!
Lygie,tak s tím by si nevěděla rady ani teta.Ale do sava bych to nedávala,vyžere ti to barvu.
Já nespím každy den.Vůbec to nechápu.Ale spím tak tři hodiny a víc to nejde.Pak chodím jak mrtvola.

Luci,moc děkuji.Tak ten do auta dám.To jsem moc ráda.~g~
27.1.2014 11:09:23
Já začínám 29tt, už mi občas Luck utlačuje útroby a začíná mi být docela šoufl :-)
ráno jsem byla už v 4:30 vzhůru, soused něco upustil na chodbě a byla to taková rána, že mě to vzbudilo a pak mě šťouchala Lucka, tak už jsem neusnula. Vypravila jsem děti do školy a jela jsem na nákup do města, na pracák a teď jdu vařit, chci si udělat dušenou mrkev s bramborem a mám tam upečené stehno.
Tak se nám tady pěkně rozsněžilo. :-)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 436  [Dalších 176 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.