| Lucieza + upíři 03,11,14 | 8923 |
|
|
31.1.2014 11:21:40
Já ho mám tmavě červenej s černou. Taky na mě něco leze od včera, snad to bude jenom rýma, i tak mám dost, jak funim normálně tak ještě tohle k tomu grr.
|
| Klleris+K02+M10+T14 | 75177 |
|
|
31.1.2014 11:13:26
Luci,ja si vybrala cervenej a vypada fakt moc pekne. Pry ani vysisovanej neni a ani na fotkach nevypada.
Ja uz mam nastesti vse hotove. Jeste musim dokoupit monitor dechu a kojici podprsenku. To teda aĺe asi bude problem Jinak jsem tu chripku samozrejme od decek dostala. Takze budu celej vikend lezet,kdyz budu bez deti |
|
|
31.1.2014 10:47:58
Kleris ta stříška - černá, nám opravdu hodně vyšisla hned za první léto. Ale jsem ráda, že jsem volila barvu, kterou teď může mít i kluk.
Tak vy už holky máte vypráno a vyžehleno? Já to mám snad po kupě, ale čas kdy to udělám to nevim, musí to být bez asistence malé, jinak bych jí zabila, vík. jsme rozplánovali únor babičky atd. protože v březnu já už nikam 160km nepojedu ![]() Hezký vík. všem ![]() |
|
|
31.1.2014 9:13:33
Luci,myslela jsem site neoriginalni potahy a strisku. Ale uz nic. Nasla jsem jinej a ten neni tak vysisovanej. Jen doufam,ze s nim budu spokojena. ;-)
A s tema predchozima porodama jsem nevedela. To je jasny,ze pokud je riziko,tak je lepsi to naplanovat. |
|
|
30.1.2014 20:04:54
Nevím jak to myslíš s těma potahama, jako že maj a nejsou orig. nebo jak na každej?
Jsem po 2 císařích, poprvé akutní, podruhé plánovaný kvůli tomu první nevydařenému porodu a potřetí to riskovat určitě nebudou. |
|
|
30.1.2014 17:27:39
Lygie,ale máš taky pravdu.Radši to řeknu.On je doktor dobrej,ale někdy mi přijde,že si myslí,že když je to moje třetí těhotenství,tak bych měla všechno znát.V tomhle mě nekdy zaráží.Jinak si nemůžu stěžovat.Když jsem mu naposled řekla,že mi přijde to malý bříško,tak hned bez keců mimi přeměřil.
S manželem je to teda na pytel.U nás s tímhle není problém.Maximállně bude v práci,ale to v poho dě dojede.Děcka bych taky nechala sama.Klárka už má 11let.Ale ona je dost náměsíčná,tak to riskovat nebudu. Luci,jaktože máš plánovaného císaře? Florko,to noční spaní je asi všude podobný.A já si všimla,že mě malá budí už i kopáním.To jsou takový bomby,že se vždycky hrozně leknu.A někdy to fakt i hodně bolí. Co máš za kočárek? Holky,co jste psaly že máte jAné Slalom.Koukala jsem na MMB,že malí komplet potahy i se stříškama.To pasuje na každej? |
|
|
30.1.2014 14:28:29
Jé fakt Florko, myslela jsem že tu ani nikdo z Prahy není. Já už tam byla 2x. Tak to pak musíme sjednotit haha, kdy že máš termín?
![]() |
| florka+zuzaňák | 92014 |
|
|
30.1.2014 10:31:50
Ještě jsem zapomněla, u nás taky musí někdo dojet k dceři, až to přijde, tak to řešíme, kdo bude držet pohotovost, protože pak bude u mojí mamky, ale ta bydlí nejdál od nás.
Lucieza, já budu taky rodit v Podolí. |
| florka+zuzaňák | 92014 |
|
|
30.1.2014 10:29:22
Ahoj,
to zas byla noc, jsem pěkně zmlácená, pro mě jsou nejhorší noci. Nic mě nějak nebolí, akorát záda a i to se zlepšilo. Ale prostě buď se mi zdají příšerný sny, nebo pak musím na WC, většinou dvakrát a někdy pak nemůžu zabrat, pak začne prcek kopak a já přemýšlet a pak mozek nejde vypnout, dneska jsem se takhle z jednoho boku na druhý převalovala dvě hodiny. Ráno to teda můžu dospat, ale je to otravný. Od pátku mám u babči kočárek, sama jsem si ho složila, byla to sranda, ale jsem z něj nadšená! Jinak je mi dobře, stejně jako v minulém těhu, se začínám nejlíp cítit se začátkem 3 trimestru! Trošku mě zlobí malá, asi jí začíná docházet, že brzy se tu objeví malý vetřelec a jelikož neví co s tím, tak je na mě občas ošklivá. Přitom se snažím pořád jí dávat najevo, že jí mám ráda. |
| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
30.1.2014 9:38:46
určitě vydržíme!!!
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.