| Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) | 53908 |
|
|
26.1.2014 18:46:34
Klleris: My nekouříme a nejvíc mě štve, že teď smazala všechny inzeráty a na mail neodpovídá. Sice to jsou jen blbý 300,- ale stejně. Vím i o jejim profilu na FB, ale to mi asi také moc nepomůže. Já bych si tohle nedovolila nikomu pro mimino prodat, ikdyž ta podložka sama o sobě je pěkná, ale jak se toho smradu zbavit?
|
| Klleris+K02+M10+T14 | 75177 |
|
|
26.1.2014 18:05:46
Lygie,to je mazec. V zivote by me ani nenapadlo,ze by takova vec mohla byt nacuchla kourem! My teda taky kourime (ja se priznam,ze ted v tehu malinko,jinak dost) ,ale nikdy bych nedovolila kourit v baraku,natoz nekde,kde jsou veci na deti. At miminka nebo i vetsi decka. Fakt mazec
|
|
|
26.1.2014 17:47:58
Klleris: moc gratuluji ke kontrole!!!
O víkendu jsme konečně odstrojili stromeček a uklízela jsem, věci které nepotřebujeme,tak jsme vynosili na půdu a už tu dělám místo na postýlku, co mi v týdnu přiveze kamarádka. Pak jsme s dětma hráli karty, aby se nenudili, protože mají zákaz televize a počítače. Musím se s vámi podělit o mojí páteční zkušenost. ![]() Na sbazaru jsem si od jedné paní koupila přebalovací podložku, když mi v pátek přišla poštou a Já jí rozbalila, tak smrděla tak děsně kouřem z cigaret, že jsem mysela, že padnu . Já blbka se nezeptala jestli kouřej. Ten smrad se nedá vyvětrat, psala jsem jí obratem, že jí to chci vrátit, ale už mi neodpověděla. Přemýšlím, jak tu podložku toho smradu zbavit... neumím si představit, že bych Lucku na to položila a ona to musela čuchat. |
|
|
26.1.2014 9:33:32
Tak s tim kocarkem ne Lygie ale Luci!
![]() |
|
|
26.1.2014 9:32:38
Ahoj holky
Jak si uzivate vikendu? U nas v klidu. Pekne sviti slunicko,jen by nemuselo tak mrznout. Decka tu zmenu teploty nesnasi zrovna dobre,takze zacinaji chrchlat :-( Konecne jsem se dockala toho 30tydne! Takze holky,uz to mame za par ;-) Ja uz se tak tesim! A co vy? Lygie,takze myslis,ze ten Jane v poho dam do normalniho kufru? Mam Opela Astru,normalni,ne kombi. Ja totiz tenkrat mela sportat Herkules a ten jsem tam nenarvala,tak jsem ho musela hned prodat. Preji vam krasnou nedeli! ![]() |
| Tvett | 87308 |
|
|
24.1.2014 20:02:30
Klleris super!závidím ti já jdu na kontrolu až ve čtvrtek.
|
| Lucieza + upíři 03,11,14 | 8923 |
|
|
24.1.2014 19:12:22
no těžko říct, ty kola jsou samozřejmě dál od sebe, ale jinak se to zase složí hodně naplocho. Pochybuju že jiný 3 nebo 4kol. bude na tom líp.
Super, vidíš že je mimčo akorát ![]() Já po svém dr. ani nic nepřečtu, nic nezkoumám, slíbila jsem si že tohle poslední těhotenství si užiju a nebudu nic řešit a stresovat se. Poprvé jsem byla v klidu, podruhé naprosto na nervy a to bez důvodu. ![]() |
|
|
24.1.2014 17:44:59
Ahoj holky.
Luci a není moc velkej složenej do kufru? S tím testem jsi mě taky potěšila,že nejsem jediná Hodně lidí na mě kouká,jako že miminko zanedbávám nebo co.Ale nikdy jsem na tom nebyla a nepatřím mezi rizikové.Takže nevidím důvod.A četla jsem o tom hodně věcí a fakt jsem neviděla důvod tam jít.Dělali mi na gyndě odběry na cukr a v normě,takže tam nemusím.Jsem ráda.Tvett,tak kočárek? Holky,tak dnešní poradna OK ![]() Jsem fakt ráda.Ty bolesti jsou povolování vazů.Prostě to hůř snáším.A to bříško,mám být ráda,že ho mám malý.Malou mi přeměřil a je dokonce o pár dnů větší a odhad váhy máme 1340g!Tak jsem di vážně oddychla.Jen mě teda znervoznilo,co mi napsal do průkazky.V ždy tam píše CS Y/3,ale dnes tam mám X/3.Nevíte,co to je?? |
|
|
24.1.2014 10:02:22
Já glukozový test podstoupila, jsem riziková, ikdyž jsem ho vždycky měla v normě. Také jsem řešila problém, že mi ráno na lačno bývá hodně blbě a pak prozvracím celý den, ale naštěstí jsem to zvládla, bylo mi trochu divně ani ne na zvracení, spíš jak když se mi trochu motá hlava, ale jinak jsem tam ty 2 hodiny přežila.
![]() ![]() |
| Tvett | 87308 |
|
|
24.1.2014 9:50:09
Já četla,že je odpružený,takže jsem doufala,že houpat trošku bude :-(
No uvidíme,dneska má přijít. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.