| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 436  [Dalších 156 >>]
Lygie(Dan,Niky,Anička† a //) 53908
26.1.2014 18:46:34
Klleris: My nekouříme a nejvíc mě štve, že teď smazala všechny inzeráty a na mail neodpovídá. Sice to jsou jen blbý 300,- ale stejně. Vím i o jejim profilu na FB, ale to mi asi také moc nepomůže. Já bych si tohle nedovolila nikomu pro mimino prodat, ikdyž ta podložka sama o sobě je pěkná, ale jak se toho smradu zbavit?

Klleris+K02+M10+T14 75177
26.1.2014 18:05:46
Lygie,to je mazec. V zivote by me ani nenapadlo,ze by takova vec mohla byt nacuchla kourem! My teda taky kourime (ja se priznam,ze ted v tehu malinko,jinak dost) ,ale nikdy bych nedovolila kourit v baraku,natoz nekde,kde jsou veci na deti. At miminka nebo i vetsi decka. Fakt mazec
26.1.2014 17:47:58
Klleris: moc gratuluji ke kontrole!!!

O víkendu jsme konečně odstrojili stromeček a uklízela jsem, věci které nepotřebujeme,tak jsme vynosili na půdu a už tu dělám místo na postýlku, co mi v týdnu přiveze kamarádka. Pak jsme s dětma hráli karty, aby se nenudili, protože mají zákaz televize a počítače.

Musím se s vámi podělit o mojí páteční zkušenost. ~7~
Na sbazaru jsem si od jedné paní koupila přebalovací podložku, když mi v pátek přišla poštou a Já jí rozbalila, tak smrděla tak děsně kouřem z cigaret, že jsem mysela, že padnu ~a~. Já blbka se nezeptala jestli kouřej. Ten smrad se nedá vyvětrat, psala jsem jí obratem, že jí to chci vrátit, ale už mi neodpověděla. ~o~
Přemýšlím, jak tu podložku toho smradu zbavit... neumím si představit, že bych Lucku na to položila a ona to musela čuchat.
26.1.2014 9:33:32
Tak s tim kocarkem ne Lygie ale Luci! :-)
26.1.2014 9:32:38
Ahoj holky
Jak si uzivate vikendu? U nas v klidu. Pekne sviti slunicko,jen by nemuselo tak mrznout. Decka tu zmenu teploty nesnasi zrovna dobre,takze zacinaji chrchlat :-(
Konecne jsem se dockala toho 30tydne! Takze holky,uz to mame za par ;-) Ja uz se tak tesim! A co vy?
Lygie,takze myslis,ze ten Jane v poho dam do normalniho kufru? Mam Opela Astru,normalni,ne kombi. Ja totiz tenkrat mela sportat Herkules a ten jsem tam nenarvala,tak jsem ho musela hned prodat.

Preji vam krasnou nedeli!~x~
Tvett 87308
24.1.2014 20:02:30
Klleris super!závidím ti já jdu na kontrolu až ve čtvrtek.
Lucieza + upíři 03,11,14 8923
24.1.2014 19:12:22
no těžko říct, ty kola jsou samozřejmě dál od sebe, ale jinak se to zase složí hodně naplocho. Pochybuju že jiný 3 nebo 4kol. bude na tom líp.
Super, vidíš že je mimčo akorát ~x~
Já po svém dr. ani nic nepřečtu, nic nezkoumám, slíbila jsem si že tohle poslední těhotenství si užiju a nebudu nic řešit a stresovat se. Poprvé jsem byla v klidu, podruhé naprosto na nervy a to bez důvodu. ~o~
24.1.2014 17:44:59
Ahoj holky.
Luci a není moc velkej složenej do kufru?
S tím testem jsi mě taky potěšila,že nejsem jediná ~g~ Hodně lidí na mě kouká,jako že miminko zanedbávám nebo co.Ale nikdy jsem na tom nebyla a nepatřím mezi rizikové.Takže nevidím důvod.A četla jsem o tom hodně věcí a fakt jsem neviděla důvod tam jít.Dělali mi na gyndě odběry na cukr a v normě,takže tam nemusím.Jsem ráda.

Tvett,tak kočárek?

Holky,tak dnešní poradna OK ~g~~R^ Jsem fakt ráda.Ty bolesti jsou povolování vazů.Prostě to hůř snáším.A to bříško,mám být ráda,že ho mám malý.Malou mi přeměřil a je dokonce o pár dnů větší a odhad váhy máme 1340g!Tak jsem di vážně oddychla.Jen mě teda znervoznilo,co mi napsal do průkazky.V ždy tam píše CS Y/3,ale dnes tam mám X/3.Nevíte,co to je??
24.1.2014 10:02:22
Já glukozový test podstoupila, jsem riziková, ikdyž jsem ho vždycky měla v normě. Také jsem řešila problém, že mi ráno na lačno bývá hodně blbě a pak prozvracím celý den, ale naštěstí jsem to zvládla, bylo mi trochu divně ani ne na zvracení, spíš jak když se mi trochu motá hlava, ale jinak jsem tam ty 2 hodiny přežila. ~b~:-)
Tvett 87308
24.1.2014 9:50:09
Já četla,že je odpružený,takže jsem doufala,že houpat trošku bude :-(
No uvidíme,dneska má přijít.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 436  [Dalších 156 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.